Juanita είπε:
Πολύ ωραία η εξέλιξη... Μακάρι να μπορούσε να συμβεί στ΄αλήθεια... :
Και όχι, μη νομίζεις, δεν καίγομαι για τον Άλμπερτ... Ααχχχ Τζεϊσονάκο μου... :heartcloud:
:heartcloud: :heartcloud:
Who is Jason?? Define Jason και θα δουμε τι θα γινει, χεχε...
(Να ελευθερωθεί και ο Άλμπερτ δηλαδη... υπαρχουν και αλλες στη σειρα που περιμενουν!
)
misspepper77 είπε:
Καλή μου Μετς...σε όλες τις άλλες συνηστάς υπογλώσσια,κάτι τέλος πάντων να πορεύονται όταν είναι να διαβάσουν την συνέχεια...Εμένα την λολή γιατί δεν με προειδοποίησες;;;;
...Μαζί με την Άννα κινδύνεψα να βρεθώ και γω στα πατώματα με την εμφάνιση του Άντονυ :flower: ...Σε ευχαριστώ πολύ η Αντονικιά!!!Πάρε και ένα φιλάκι :sweet_kiss:
Μα... εγω σου ειχα πει οτι θα σου εχω μια εκπληξη... #) Τι εκπληξη μπορει να υπαρχει για μια αντονυκια που να ειναι μεγαλυτερη απο την επανεμφανιση του Άντονυ;; :flower: (και στην ενηλικη βερσιον μαλιστα, χεχε...
Κουκλος το χρυσουλι μου!!
)
Αχ, πεπεριτσα μου, κι εγω που νομιζα οτι θα χαρεις... σε ξαναστειλα για συνεδριες...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:
Η αλήθεια είναι πως και εγώ θα ήθελα να μάθω πως λαμβάνουν χώρα οι ανατριχιαστικές λεπτομέριες που ΔΕΝ μας περιέγραψες με ένα καρτουν (μα, με παρεξήγησες καλή μου, τι όφελος θα είχα αν μάθαινα το μυστικό;;; )
Και θα τολμουσα εγω να βαλω χαλιναρι στη φαντασια σας, κα Κριστι μου;; ΠΟΤΕ!!!
Η φαντασια πρεπει να αφηνεται εντελως μα εντελως ελευθερη...
Το ...πολυποθητο ανεκδοτο υλικο το θετω σε διαγωνισμο... Θα το παρει οποια κερδισει!
Και η ερωτηση ειναι η εξης: Καλα, ολοι ξερουμε οτι η Καντυ εχει ξανθα κοτσιδακια και πρασινα ματια και ο Αλμπερτ ειναι ψηλος, ξανθος και γαλανοματης... Η ηρωίδα μας ομως πώς ειναι;; Κοντη ή ψηλη; αδυνατη ή παχουλη; ξανθια, μελαχρινη ή κοκκινομαλλα; μακρυμαλλουσα κοπελια ή κοντοκουρεμένη; καστανοματα, γαλανοματα ή πρασινοματα;;
Για να δουμε ποιος ειναι καλυτερα διαβασμενος!! Λοιπον;;;