ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε::heartcloud: αχχ!!!!! Άλμπερτ, και έγώ γράφω ιστορία για σένα. Δεν κάνεις πιο μετά και καμια βόλτα προς Κυψέλη μερια;
Μετς, μας αποζημίωσες κορίτσι μου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε:να της μπαστακωθεί ο Νήλ στο σπίτι και να μην την αφήσει σε χλωρό κλαρί![]()
metsgr είπε:Αλλα πού να παει κι αυτη αποψε;; Στην Κυψελη;;
Juanita είπε:Λοιπόν, η Άννα μας σα να παραπήρε θάρρος και την είδε πως μπορεί να σιγοβράζει αθώα παλικάρια στο ζουμί τους.Αίσχος!
![]()
Κρίστι μου ετοιμάσου... (για να δείτε τί καλή κοπέλα είμαι θα παρακαλώ να περάσει πρώτα από Κυψέλη και μετά να κατηφορίσει προς Πατήσια :boss: )
Oπότε θα διαπιστώσει πως και εκεί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις (σύζυγοι παιδιά δουλειές κλπ) και θα πέσει πανευτυχής στη δική μου αγκαλιά...![]()
Πρόσεχε μην σου στείλουμε εμείς τον Νηλ πεσκέσι Πασχαλιάτικα και όχι τίποτε άλλο, άντε να σου ξανάρθει έμπνευση, μετά απο αυτό.metsgr είπε:Τελικά θα μου πείτε πώς τη θέλετε τη συνέχεια;; Να τη στείλω την Αννούλα στο Λέηκγουντ ή να φέρω το παιδί στα Πατήσια;; Αποφασίστε επιτέλους!
(Ή μάλλον θα σας αφήσω να τρώγεστε και θα ακούω μόνο τη ΜιςΠεπερ από δω και στο εξής!)