Να ’σαι καλά Candy που μου θύμισες αυτά τα καταπληκτικά βιβλία. Έχω ακόμα τα περισσότερα. Συνδύαζαν σύντομα, αλλά κατατοπιστικά, κείμενα μαζί με εξαιρετική εικονογράφηση.candy είπε:Όμως, τα πιο αγαπημένα μου παιδικά βιβλία ήταν αυτά απο τη σειρά "η Ελλάδα των θρύλων" των εκδόσεων Στρατίκη.Απίθανη εικονογράφηση!!!
Καλά τι έκανε πάλι ο Telamonas;;;;;;;;;;;Omenforever είπε:Ιδού διάφορα άλλα θέματά τους που θυμάμαι: Ιλιάδα, Οδύσσεια, Περσικοί Πόλεμοι, Αρχαία Αθήνα, Ολυμπιακοί Αγώνες, Άθλοι του Ηρακλή, Θησέας και δύο τόμοι με διάφορους μύθους.
Πρεπει να εχω το δικο μου της 1ης Δημοτικου, αλλα ειναι του '80-'81. Θα το βγαλω φωτογραφια να το ποσταρω. Θα το θυμηθεις αν ειναι το ιδιο? Ηταν μικρο, μακροστενο (οχι σαν τα σημερινα βιβλια). Μηπως θυμαται κανεις το "μακαροτσαπικολινακι"????stee είπε:Αλήθεια τώρα που μιλάμε για βιβλία έχει κανένας το σχολικό βιβλίο της γλώσσας της 1ης Δημοτικού περίπου '81 - '82 ; Το ψάχνω χρόνια τώρα
ΠΩ πω τι μου θυμισες τώρα...Καταπληκτικό βιβλίο, μου είχε κάνει τόση εντύπωση..Ήρα είπε:το δικό μου αγαπημένο παιδικό βιβλίο είναι ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ (Ζαχαρίας Παπαντωνίου)Δεν είχε πολλές εικόνες! "Εικόνα" ήταν μόνο του.
Εννοείται !!!!! Βέβαια το ήξερα σαν "χαλασμένο τηλέφωνο" αλλά το ίδιο κάνει.Domniki είπε:Παιζατε "σπασμενο τηλεφωνο"??? Παιχνιδι must στην εποχη μου
Μπράβο δομνικη!! Ειχα χροοοοοονια να τα δω! Τα εχω ολα καταχωνιασμενα στο πατρικο μου και πρεπει να... κανω ανασκαφες για να τα βρω! εχω κρατησει ολα τα βιβλια και τετραδια απο την 1η δημοτικου εως την 3η λυκειου.Domniki είπε:Βρηκα τα βιβλια της 1ης, 2ας και 3ης Δημοτικου (ετη '80, '81 και '82). Καποιοι απο σας ισως να τα θυμουνται