Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Σηκωθηκα και ψαχνω βραδυατικα τη βιβλιοθηκη μου με αυτό το θεμα.dim είπε:
ΝasosSaulot είπε:Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο AARDVARK
Erynies επειδη εγω εχω να τα διαβασω απο παιδι μηπως θυμασαι σε ποια απο τις σειρες ηταν (η 5 η 7) η ιστορια που η παρεα προσπαθουσε να μαζεψει λεφτα για πυροτεχνηματα και πουλουσαν λεμοναδες και θελανε να φτιαξουν την μεγαλυτερη ,ψηλοτερη φωτια με ξυλα για ενα πανηγυρι που θα γινοτανε.Αυτη ειναι η μονη ιστορια που θυμαμαι.![]()
Ήταν οι Μυστικοί 7 για την 5ή Νοεμβρίου και το κάψιμο των ομοιωμάτων του Γκαϊ Φοκς
Εκπληκτικο βιβλιο και αυτο πρεπει να ειναι στο κελλαρι του εξοχικου.malvina είπε:το δικό μου αγαπημένο παιδικό βιβλίο είναι ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ (Ζαχαρίας Παπαντωνίου)
όντως οι εκδόσεις είναι ΣΙΓΜΑ/SIGMA..ευχαριστώ για το info Rakeesh..τα βρήκα τα περιοδικά αυτά ακόμα κυκλοφορούν στο εμπόριο..απίστευτο..(καλά η τιμή τους όμως..πολύ τσιμπημένη..)Rakeesh είπε:Εγω φιλε εχω 2 τομους απο αυτη τη σειρα, συγκεκριμενα τη Θεογονία και τον Ηρακλή... οι εκδοσεις νομιζω λεγοταν Σίγμα
Η εικονογραφηση ηταν μινιμαλιστικη και μπροστα για την εποχη της... πρωτοτυπη ακομα και για σημερα
ΥΓ Αλλες εκδοσεις που θυμαμαι καθαρα, και ειχαν να κανουν με μυθολογια ηταν οι Αδελφοι Στρατικη