Συμφωνώ με όλα!αριαδνη είπε:Κριος, τι καλό που είσαι μωρε, μπουμπούκα! θυμάμαι και τα βελουτε φορεματάκια της εποχής, ειχα και εγω ένα μαυρο και το έβαζα με ασπρο καλτσονακι!!
Οπως το λες. Ακριβως ετσι ειναι.Aardvark είπε:Ε ρε ομορφιες,ε ρε χρονια ,στα σφηνοτουβλακια μας ο κοσμος ολος...
αποκλείεται να το θυμάσαι, οτι είχες ωτίτιδα θέλω να πω-αν ναι τοτε εχεις βιονική ΄μνήμηkrios είπε:Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, το μοντελάκι εκείνη την ημέρα της ονομαστικής του εορτής και γεννεθλίων (πάει το δεύτερο δώρο, μια ζωή τα ίδια) είχε ΚΑΙ ωτίτιδα! Αλλά το φορεματάκι το βελουτέ...
Thanks. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ακολουθήσουν και άλλες retroφωτογραφίες.D@redevil είπε:Lemonand: Γλυκύτατη φατσούλα! (κερδίζεις έξτρα πόντους για τα σφηνοτουβλάκια! )
"Καταραμένε paparazzi φύγε μην φας το κουκλάκι στα μούτρα"krios είπε:Ε, αυτήν δεν γίνεται να μη σας τη δείξω...
Έρχεται η θεία Αφροδίτη στο σπίτι και μου τη βαράει κατακέφαλα διότι ενώ βγάζαμε ωραιότατες γελαστές φωτογραφίες με τη μαμά, είχαμε φτιάξει και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, λέει η μαμά : δείξε κοριτσάκι μου στη θεία τα δοντάκια... Και μου την έδωσε και το θυμάμαι. Εν τω μεταξύ ψάχνω να βρω αυτήν που είχε βγει ένα λεπτό πριν και ήμουν καταχαρούμενη και δεν τη βρίσκω. Αλλά θα τη βρω.Imgema είπε:"Καταραμένε paparazzi φύγε μην φας το κουκλάκι στα μούτρα"
ποσο εισαι εδω; γυρω στα 1μιση! αχου!!krios είπε:Ε, αυτήν δεν γίνεται να μη σας τη δείξω...
Κάπου εκεί. Τσαντίλα από μικρή πάντως! Το πιο αστείο είναι πως ξαναβρήκα πριν λίγο καιρό αυτό το κουκλάκι ακριβώς σε παλαιοπωλείο.αριαδνη είπε:ποσο εισαι εδω; γυρω στα 1μιση! αχου!!