Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αχ το θυμαμαιαιιαιαι!!! Μας είχε πάρει η γιαγιά μου σε εμένα μια μπλέ και στην αδερφή μου μια ρόζ!!!ΤΕΛΕΙΑ!!!AARDVARK είπε:Ολο και καποιος θα το ειχε![]()
Αχ αχ αχ αυτόν αριστερά είχα εγώ!!!Τον πράσινο!!!Ζουλούσες την κοιλίτσα και άναβε η φατσούλα!!AARDVARK είπε:Eλα γιατι ειχα καιρο να ποσταρω κατι (τα προηγουμενα τα εβαλα μαζεμενα για να μην το ζαλιζουμε).
Προβολή συνημμένου 83697![]()
Παιδιά αυτά υπάρχουν ακόμη στα Τζάμπο!!! Ακριβώς τα ίδια...AARDVARK είπε:Oτι εχεις και οταν μπορεις να βαλεις φωτο.![]()
![]()
THANK UUUUUU!!!!I LOVE UUUUUU!!!!! Αχ όταν το είχα αυτό το μαυράκι και του φύτευα σποράκια στο κεφάλι ήμουν 3 χρονων!!!AARDVARK είπε:Αμα ειναι να σκασεις ακομα δεν μας ηρθες .Οριστε ,τωρα μπορεις να ξεφουσκωσεις.![]()
[dead pic]
Credits για αυτην την φωτο πανε στο greekcomics.gr![]()
Μπα μην νομίζεις...έχω μνήμη χρυσόψαρου αλλά μου ξυπνήσατε αναμνήσεις απο τότε που είμασταν μικρά και θυμήθηκα πολλά....Όταν γίνει meeting θα ήθελα πολύ να έρθω!!!akmakas είπε:Snoopitsa πολύ νοσταλγικές οι φωτογραφίες σου...από ότι βλέπω είσαι περπατημένη στα ρετρο χρόνια...ελπίζω να σε γνωρίσουμε και από κοντά σε κάποιο meeting Θεσσαλονίκης....
Θυμαμαι, μικρος, σε μια μεγαλοπαρεα, να παιζω με το καινουργιο μου αεροπλανακι, να το παιρνει ο νονος μου και να το πεταει κατα λαθος στη διπλανη ταρατσα. Η παρεα καταστραφηκε απο τα ουρλιαχτα μουsimonkey είπε:ενα ηταν το παιχνιδι..αεροπλανακια απο αφρολεξ με προπελιτσα,150δρχ!και φυσικα φυσοκαλαμα..........ε?![]()
Όμορφα!!!!Το έχεις ακόμη πιστεύω ε?Snoopitsa είπε:Όταν ήμουν μικρή έπαιζα και με αυτό το σνουπάκι!!!![]()