Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Καλοδεχούμενο!!! Τι εποχής υλικό;;;thebest20 είπε:Ετοιμάζω μεγάλο video με διαφημίσεις παιχνιδιών!Θα ανέβει στο vimeo,λογικά το Σάββατο!!!!
Όπως έχω γράψει στο μπλογκ μου, το εν λόγω "κόνσεπτ" της Amstel, με τον φίλο που μετά από χρόνια συναντάει τον παλιό του φίλο, την τόοοτε κοπέλα του κλπ, είναι πολύ καλογυρισμένο [τα flash back είναι στα "πολύ συν" της διαφήμισης] !!! Όμως ... σε εκείνη την ηλικία με "χαλούσε" αρκετά το γεγονός ότι, και μετά από τόοοσα χρόνια, αυτοί που συναντιούνται παραμένουν αγέραστοι, αρυτίδιαστοι κλπ κλπ ... λες και δεν τους άγγιξε ο χρόνος !!!katerinak είπε:σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Μια απο τις πάρα πολλές εκδοχές διαφήμισης της μπύρας "Αmstel" με το γνωστό στόρι της συνάντησης παιδικών φίλων ύστερα απο χρόνια. "
Και να μην είναι ο Σουγκλάκος, είναι, πάντως,κάποιος που τού μοιάζει πολύ !!! Μπράβο για την παρατηρητικότητά σου ....mhmerotategiatipino είπε:Lowenbraue στη διαφημιση τα πρωτα δευτερολεπτα αυτος δεξια με την κιτρινη μπλουζα ειναι ο Σουγκλακος η παλι κανουν τα ματια μου πουλακια;![]()
Όχι βρε Akis Papadopoulos ... η διαφήμιση του White Horse είναι υπέροχη ..... Όταν ήμουν μικρούλης πολύ μού άρεσε το άσπρο άλογο που δείχνει !!! Αντιθέτως .... η διαφήμιση της μπύρας Carlsberg με "ξενέρωσε" μόλις την είδα πριν λίγο [δεν τη θυμόμουν καθόλου] ....katerinak είπε:σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: " Διαφήμιση του ουίσκι "white horse". Βλακώδης μεν, ρετρό δε...
Προβλήθηκε απ'το 1981 έως το 1984"
"
Να συμπληρώσω ότι όταν προστέθηκαν στίχοι στο τραγούδι της διαφημισης "φτιάχτηκε", εκτός από το τραγουδάκι, και ένας διαγωνισμός NESCAFE FRAPE, για τον οποίο συμπλήρωνες τους στίχους του εν λόγω τραγουδιού που έλειπαν σε φυλλάδια που διανέμονταν με κάθε συσκευασία Νεσκαφέ !!! Για περισσότερα, σάς παραπέμπω στο τόπικ "Παλιά Διαφήμιση (ΝESCAFE FRAPPE)", όπου αναφέρομαι σε αυτόν τον διαγωνισμό ....katerinak είπε:διαφημιση "nescafe φραπε" (1982) : σχολιο του uploader Akis Papadopoulos: "Η πρώτη διαφήμιση του "nescafe φραπέ" που ακούμε (ορχηστρικά μόνο) το περίφημο και πασίγνωστο "κάνε μια στάση...πιές κι'εσύ Nescafe φραπέ..."Οι συγκεκριμένοι στίχοι ήρθαν να εμπλουτίσουν τη μουσική που ακούμε σε αυτό το σποτ γύρω στο 1984 κι'ετσι φτιάχτηκε ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα τραγουδάκια σε ελληνικές διαφημίσεις,"