Περί Full HD,HD ready TV και κατάλληλες ίντσες..!

Ισχύουν αρκετά απ'οσα ειπώθηκαν, μιάς και εγώ ήμουνα μέσα στο μπούγιο !!! Τελικά τσίμπισα την sony 40, με 570, και την συνόδευσα με ένα PS3 80άρι στα 399, μιάς και 40άρι δέν πρόλαβα.

Παρόλο τον πανικό, εγώ λειτούργησα με ψυχραιμία, χωρίς να σπρώχνω και να φωνάζω σαν αρκετούς καραγκιόζηδες εκει μέσα. Ήμουν σε φάση "άμα προλάβω να πάρω, πρόλαβα¨. Η τηλεόραση είναι κομπλέ, κανένα απολύτως πρόβλημα ή παρατυπία. Το μόνο "παράπονο", είναι ότι στην προσφορά αναγραφόταν το μοντέλο " V " το οποίο ήταν 40 κομμάτια όλα και όλα, και όλα τα υπόλοιπα ήταν το μοντέλο " S ", με μικρές ουσιαστικές διαφορές.

Πάντως, έβλεπες κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, με αγκαλιά 5 λάπτοπ, άλλους να σέρνουν καρότσια με 10 dvd player και άλλα παλαβά. Λές και είμασταν στην κατοχή και μοιράζαν συσσίτιο ένα πράμα. Στεναχωρήθηκα με αυτές τις εικόνες, και ξενέρωσα με τους "μάγκες" που φωνάζαν και γκάριζαν λές και ήταν σπίτι τους και έβλεπαν μπάλα, ή έχαναν στο τάβλι. Απο την άλλη, εγώ πήγα για ένα λόγο εκεί, και τελικά τα κατάφερα....

borat_success.gif
 
Και πολύ καλά έκανες,αν μπορούσα κι εγώ να ανεχτώ την εικόνα αυτή που περιγράφεις,θα ήμουν εκεί,αλλά το ξέρω,είμαι 100% βέβαιος δηλαδή,ότι δε θα μπορούσα..
 
ρε των "Ελληνα" δεν έχει αλλάξει σε τίποτα μια ζωή κάφρος.. παιδιά η να ξέρετε οτι η περισσότερη παίρνουν 5 και 10 κομμάτια γιατί έχουν μαγαζιά και πάνε για πούλημα φυσικά.. το ίδιο γίνετε κάθε χρόνο όταν η μεγάλες αλυσίδες βγάζουν για παραδείγματι τίποτα γραφεία προσφορά με 30 ευρώ και μετά τα βλέπεις σε μαγαζιά επίπλων με 200 ευρώ...
 
Για τους λόγους αυτούς δεν πατάω σε εγκαίνια καταστημάτων, γιατί ξέρω ότι θα τα πάρω κράνος και θα καταλήξω σε κανένα Αυτόφορο.

Λες και αν πάρει κάποιος Playstation III 100 ευρώ φτηνότερα θα γίνει πλούσιος ή θα σωθεί στην τελική.

Πάντως στο Carrefour Γέρακα έχουν βγάλει προσφορά το Playstation III, το 40άρι, με 399 ευρώ, τουλάχιστον εχτές που πήγα είχε πολλά κομμάτια και κανένας δεν ενδιαφερόταν.

Ρε το πρόβλημα δεν είναι η τιμή της κονσόλας. Το πρόβλημα είναι τα 70άρια που κάνουν τα παιχνίδια του. Ας έδιναν την κονσόλα 1000 ευρώ και ας είχαν τα παιχνίδια 15 το ένα........
 
Ε πως 100ευρω διαφορα για ps3 Και 500 για την lcd σαφως και αξιζουν καποια ταλαιπωρια ,αν εχεις τον χρονο και την αντοχη.

Η προσφορα στα carefour δεν μου φαινεται για προσφορα μαλλον για κανονικη τιμη. :xm:

Συμφωνω για τα πανακριβα παιχνιδια και τα 70αρια και σας συμβουλευω να μην ψωνιζετε μεχρι να γινουν platinum η μτχ. :D
 
Αυτο που εχω απορια,πως γινεται εξω τα παιχνιδια να ειναι πιο φθηνα,και γενικα οι κονσολες,περσι τετοιο καιρο δυο φιλοι μου αγορασαν απο Αμερικη το PS3 το 80αρη 400 δολλαρια (απο internet καινουργιο) ,ενω το 60αρη στην Ελλαδα ειχε περιπου 550 ευρω? και στα παιχνιδια υπαρχουν τρελες προσφορες τιτλος π.χ. alone in the dark φιλος μου το αγορασε μεσω internet 25ευρω για 360 σφραγισμενο,και οχι μονο αυτο,οσους ξερω παιχνιδια καινουργια για κονσολες αγοραζουν μεσω internet και σε τιμες τρελες 25 με 35 ευρω,και εγω να αγοραζω παιχνιδι του 2005 στην Ελλαδα 50 ευρω (BF2).
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Η γνωστή τακτική του ελληναρά - λαμόγιου - κλεφτρόνιου.

Κάνουμε καρτέλ και λέμε με απλά μαθηματικά.

400 δολλάρια = 400 ευρώ + 150 τα μεταφορικά (βάλτε και ότι άλλο θέλετε εδώ μέσα) = 550 ευρώ.

Απλά μαθηματικά ελληνολαμογικής σταθερής.

Αναρωτιέσαι ακόμα;

Το ίδιο παίζει και με το hardware.

Η εξίσωση δολλαρίου - ευρώ είναι εκνευριστική.

Αν βέβαια η αναλογία ήταν αντίστροφη, να έβλεπες για πότε δεν θα ίσχυε το ίδιο νουμεράκι στις τιμές........
 
Το μονο τρελο που ειδα σε μεγαλο γνωστο καταστημα το Crysis 15ευρω αλλα επρεπε πρωτα να βγει το warhead για να το κατεβασουν τοσο (μην τους μεινει στα ραφια) :)
 
Εδώ και λίγες μέρες,στο σπίτι της μάνας μου βρίσκεται αυτή η TV (δώρο από μένα,μια κι είχε τη γιορτή της την περασμένη Κυριακή...)

Μπορώ να πω ότι η TV δείχνει πολύ καλή για τα λεφτά της,έχει αρκετές εισόδους πίσω και στο πλάι,γενικά δεν έχουμε κάποιο παράπονο...

Η πλάκα είναι ότι η μάνα μου δε μπορεί να συνηθίσει το 16:9 εύκολα και μου ζήτησε να της δείξω πώς να το γυρνάει σε 4:3 όταν βλέπει TV,.Δεν την πολυκατηγορώ,μια και είναι όντως ολίγον τι ενοχλητική η παραμόρφωση που γίνεται στο 16:9,τουλάχιστον μέχρι να το συνηθίσει κάποιος...

Το μόνο κακό είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κάνα δυνατό PC να δούμε καμιά HD ταινία...

Αρχίζω λοιπόν να τη σκέφτομαι τη συγκεκριμμένη TV ως αγορά και για το δικό μου σπίτι...
 
ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!

Η τηλεόραση είναι κορυφή, από μια εταιρεία που την εμπιστεύομαι με 1000.

Όλα τα monitors μου είναι LG και η HDTV μου επίσης. Το παλιό μου 15άρι TFT που βρίσκεται στο server μου αυτή τη στιγμή, μέχρι και πριν από λίγο ήταν στην ενεργή δράση παίζοντας παιχνίδια. Βρίσκεται στον 4ο χρόνο της ζωής του και είναι ακόμα διαμαντάκι.

Μάνο πάρτην με κλειστά τα μάτια, είναι εκπληκτική λύση για HD ταινιάκια αλλά και για gaming. Πάρε και ένα HDMI καλώδιο και έρχομαι με το laptop στο σπίτι σου να παίξουμε ταινίες και παιχνίδια να πάθεις τη πλάκα σου φίλε!!!!!!!

BTW καλορίζικη η tv της μαμάς σου!!!!!!!

(Ακόμα κάθεσαι ρε; ) :D :D
 
Δε με βλέπω να κάθομαι για πολύ ακόμη pookyman,θα χτυπήσω και δεύτερη σύντομα εκτός απροόπτου...
 
manos426f είπε:
Η πλάκα είναι ότι η μάνα μου δε μπορεί να συνηθίσει το 16:9 εύκολα και μου ζήτησε να της δείξω πώς να το γυρνάει σε 4:3 όταν βλέπει TV,.Δεν την πολυκατηγορώ,μια και είναι όντως ολίγον τι ενοχλητική η παραμόρφωση που γίνεται στο 16:9,τουλάχιστον μέχρι να το συνηθίσει κάποιος...
Καταρχήν καλορίζικη. Όσο αφορά το 16:9 όντως η μετάβαση από το 4:3 θέλει αρκετή συνήθεια. Πάντως δεν μπορώ να συνιθήσω με τίποτα να βλέπω κάποιο κανάλι σε 16:9. Αντιθέτως ταινίες δεν έχω πρόβλημα. Μπορεί βέβαια να είναι και αυτό θέμα συνήθειας. Όταν αγοράσω τηλεόραση 16:9 (κάπου στο πολύ μακρινό μέλλον) θα επανέλθω.
 
Αύριο:

-40'' TV Samsung HD-ready,μοντέλο LE40A336J με 479 ευρώ

και

-32'' TV LG HD-ready,μοντέλο 32LG5000 με 399 ευρώ

αλλά και πολλά άλλα,όπως

-LG DVD recorder,με υποστήριξη αναπαραγωγής DivX,με 88 ευρώ

-Sony Cybershot,με 8 Μpixels και 3x optical zoom,μοντέλο S780 με 99 ευρώ

στο Saturn του Γέρακα.Θα γίνει της τρελής πάλι ! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:
 
Καλές προσφορές, μόλις πήρα το φυλλάδιο.

Βέβαια και να με πληρώσεις δεν στέκομαι στην ουρά μαζί με τα mainstream πρόβατα. Αύριο έχει καλή βόλτα στη Στουρνάρη το πρωί.

Αν πάντως πάει κανείς, ας τραβήξει και καμιά φωτογραφία με το κινητό του να δούμε τι παίχτηκε.

Δυστυχώς, οι προσφορές θα εξαντληθούν αμέσως και οι περισσότεροι θα πάρουν κάτι άλλο ακριβότερο αντί αυτού που πήγαν αρχικά να πάρουν. Και μόλις οι πρώτες μέρες τελειώσουν οι τιμές του καταστήματος θα είναι ίδιες ή και χειρότερες από τον ανταγωνισμό.

Θα ήθελα πολύ να μάθω πως τα πολυκαταστήματα ηλεκτρικών ειδών κρατούνται ζωντανά. Ειδικά τον τελευταίο καιρό σε όποιο και να περάσεις απέξω οι πωλητές είναι κατά κανόνα περισσότεροι από τους πελάτες που βρίσκονται μέσα.

Προβλέπεται πάντως σφαγή εν όψει Χριστουγέννων, έχουμε να δούμε καλές προσφορές. Μετά από τα Χριστούγεννα πάντως φοβάμαι ότι θα έχουμε πολλά λουκέτα...............
 
Μια και λέτε για το Saturn, έκανα σήμερα το απόγευμα την βόλτα μου στο κατάστημα της Συγγρού που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου για (ψευτο-)έρευνα αγοράς. Προσανατολίζομαι να πάρω την 32LG5600 που κοστολογείται 649 ευρώ. Η τιμή νομίζω είναι πολύ καλή για FullHD τηλεόραση, αλλά επειδή δεν έχω ποτέ ασχοληθεί σοβαρά με το αντικείμενο, βλέπει κάποιος κανένα εμφανές πρόβλημα στις προδιαγραφές της; Η΄ ακόμα καλύτερα, μήπως κάποιος από εσάς την έχει ή μπορεί να δώσει κάποιο link με review τηλεοράσεων; Τέλος, μήπως θα έπρεπε να μείνω στην HD-Ready 32LG5000 και να γλυτώσω κάπου 200 ευρώ, δεδομένου ότι βλέπω κάποιους από εσάς να αναφέρουν ότι οι "μικρές" FullHD δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα. Thanks for any tips... :)

Όσον αφορά τις προσφορές του Γέρακα που λέει ο manos: τουλάχιστον για την 32LG5000 που ήταν μια από αυτές που κοίταξα σήμερα, δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή, μια και η τιμή της στο Saturn της Συγγρού ήταν 459 ευρώ. Άρα μιλάμε για 60 ευρώ διαφορά. Βάλε και την βενζίνη μέχρι Γέρακα και το ανάλογο σπάσιμο νεύρων και πολύωρη αναμονή που περιλαμβάνουν τα εγκαίνια υπερκαταστημάτων και η προσφορά δεν φαίνεται και τόσο γοητευτική πλέον.
 
όταν υπάρχει η SAMSUNG δεν καταλαβαίνω το λόγο να πάρεις της υποδεέστερες LG...

υγ-> LG Xρόνος Απόκρισης 6m/s ?? λίγο μεγάλος

χτύπα στα ίδια λεφτά αυτή και θα με θυμηθείς.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156543
 
Γιατρέ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η δική μου τηλεόραση απλά σε 37 ίντσες, θα σου έλεγα στην τιμή που τη βρήκες να τη πάρεις με κλειστά τα μάτια.

Full HD σε 32 ίντσες σημαίνει πολύ μικρό εμβαδόν pixel, θα σε ικανοποιήσει πλήρως και θα βάλεις αργότερα και το παλιό σου pc πάνω για να το κάνεις HTPC. Με καλώδιο DVI 2 HDMI.

Μην σε ανησυχεί το μικρό μέγεθος της οθόνης και η υψηλή ανάλυση, εδώ έχεις 1680Χ1050 σε 20 ίντσες στα monitors. Ειδικά στις TFT τηλεοράσεις δεν υπάρχει και θέμα "ακτινοβολίας" οπότε θα μπορέσεις να την κάνεις και ένα εξαιρετικό monitor αργότερα.

Καλώς να έρθεις στο κόσμο του full HD.

Και οι LG για μένα είναι τουλάχιστον ισάξιες με τις Samsung, αν και τις θεωρώ σκάλες ανώτερες ως προς την εγγύηση και την υποστήριξη.

Amigos, 6ms δεν σημαίνουν τίποτε. Μην μπαίνεις σε τρυπάκι με χόνο απόκρισης. Το παλιό μου 15άρι TFT έχει 16 ms και εκεί παίζω ακόμα και σήμερα στο desktop μηχάνημα χωρίς κανένα πρόβλημα, μια και το 22άρι μου έχει "κατασχεθεί" σαν δεύτερη οθόνη από το laptop για προβολή HD ταινιών στο δικό μου χώρο. (Ταινίες που δεν αντέχει να δει η γυναίκα μου).

Οπότε 6 ms φτάνουν και περισσεύουν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φίλε Maddog πήγαινε για την HD-Ready...649 ευρώ για 32 ίντσες είναι πολλά, ειδικά με την κατρακύλα που έχουν πάρει οι τιμές (και θα συνεχίσουν να παίρνουν).

1080p σε 32 ίντσες δεν "δείχνει", εκτός και αν της συμπεριφερθείς σαν monitor και κάθεσαι στα 30 εκατοστά από την οθόνη...

*Αν όντως καίγεσαι για 1080p, ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156543
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να κάνω ένα ελαφρύ hijack? Από προτζέκτορα έχει κανείς να προτείνει κάτι; Αρχίζω να ψάχνω με προοπτική να τσιμπήσω έναν μετά τα Χριστούγεννα (ελέω εκπτώσεων...).
 
Ολοι εδω μεσα εχουν Epson :D

Μαυρα σκυλια και καλη τιμη...
 
Πίσω
Μπλουζα