Δεν είναι μόνο αυτό. Δεν έχεις motion blur στη γρήγορη κίνηση. Οι LCD έχουν πρόβλημα στις γρήγορες σκηνές και ιδίως στα παιχνίδια είναι πολύ εμφανές.Wally είπε:Τα μονα καλα με τις Plasma ειναι τα πιο φυσικα χρωματα και οτι μπορεις να δεις SD TV
Δεν σε έπιασα, για βοήθα λίγο. Τι εννοείς με το "κουτσές" αναλύσεις και τι πρόβλημα υπάρχει;Wally είπε:Burn-in οντως δεν παιζει πλεον.Με τις "κουτσες" αναλυσεις ομως τι κανεις?
Πολλές έχουν "κανονικές" αναλύσεις. Βρίσκεις 1080p από 42" και πάνω.Wally είπε:Μπορει να εχω μεινει πισω αλλα θυμαμαι οτι η Plasma δεν ειχαν καθαρα 720P/1080P απεικονιση
Δεν συνηθίζεται να κάνεις quote τον εαυτό σου, αλλά μεσολάβησαν αρκετά άλλα posts οπότε απλώς φρεσκάρω.Maddog είπε:Μια και λέτε για το Saturn, έκανα σήμερα το απόγευμα την βόλτα μου στο κατάστημα της Συγγρού που είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου για (ψευτο-)έρευνα αγοράς. Προσανατολίζομαι να πάρω την 32LG5600 που κοστολογείται 649 ευρώ. Η τιμή νομίζω είναι πολύ καλή για FullHD τηλεόραση, αλλά επειδή δεν έχω ποτέ ασχοληθεί σοβαρά με το αντικείμενο, βλέπει κάποιος κανένα εμφανές πρόβλημα στις προδιαγραφές της; Η΄ ακόμα καλύτερα, μήπως κάποιος από εσάς την έχει ή μπορεί να δώσει κάποιο link με review τηλεοράσεων; Τέλος, μήπως θα έπρεπε να μείνω στην HD-Ready 32LG5000 και να γλυτώσω κάπου 200 ευρώ, δεδομένου ότι βλέπω κάποιους από εσάς να αναφέρουν ότι οι "μικρές" FullHD δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, ειδικά σε τηλεοπτικό σήμα. Thanks for any tips...
Μόνο μύθος δεν είναι. Το SD τηλεοπτικό σήμα είναι απλά χάλια σ'αυτές τις τηλεοράσεις. Ο λόγος είναι το upscaling. και επειδή έχουν άθλιους upscalers το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, γεμάτο artifacts.Pooky είπε:Και όπως θα καταλάβεις κι εσύ ο ντόρος περί "ακαταλληλότητας" των τηλεοράσεων αυτών για κανονικό τηλεοπτικό σήμα είναι μύθος.