Tελικά πήγα στο Saturn σήμερα και πήρα 2 TV,μία για τον πατέρα μου και μία για έναν φίλο του.Ο father τσίμπησε την 40'' Samsung HD-ready με 479 ευρώ,ο φίλος του την 32'' Samsung HD-ready με 399 ευρώ...
Η κατάσταση απροσδόκητα cool.Ούτε οι υστερίες που διάβασα για τα εγκαίνια του πρώτου Saturn,ούτε σπρωξίματα στα ταμεία,ούτε καθυστερήσεις,ούτε τίποτα...
Εκτός βέβαια μιας
ΚΑΡΑΣΧΕΤΗΣ και
ΞΙΠΑΣΜΕΝΗΣ υπαλλήλου που προσπαθούσε βλακωδώς και με απαράδεκτο ύφος να με πείσει ότι παράδοση στο σπίτι δε γινόταν για τα 2 αυτά μοντέλα,επειδή ήταν σε προσφορά ( !!!!! ).
Τελικά έπιασα τον υπεύθυνο,διευκρίνισα ότι σαφώς και γινόταν παράδοση στο σπίτι,με 10 ευρώ επιβάρυνση και μετά......τις στρίμωξα στο "μικρό κτήνος",το Seatάκι μου (
ΠΟΛΥ γέλιο το πώς κατάφερα να τις βάλω ΚΑΙ τις δύο,ειδικά με το θεόρατο κουτί της 40άρας ! ) και έφυγα !
Δεν το έκανα βέβαια για τα 10 ευρώ,αλλά πολύ απλά διότι ψιλοσπάστηκα και αποφάσισα να τις πάρω και να φύγω !
ΟΚ λοιπόν,η mother πήρε TV (ως δώρο από εμένα),ο father πήρε TV,ο φίλος του father πήρε TV,ε,τώρα είναι η σειρά μου !!
Για μένα κόζαρα την 40'' Full HD Samsung με 649 ευρώ και ψήθηκα άσχημα,αλλά δεν την πήρα,αντιστάθηκα και πάλι !
(και βέβαια δε χωρούσε
και αυτή στο αμάξι !! )
Αλλά το σκέφτομαι,stock έχει αρκετό σε γενικές γραμμές άλλωστε...