Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
pooky είπε:P.S. Shock το νέο σου avatar σκίζει φίλε. Αυτός ο τυπάς με το παπάκι εδώ μου καθόταν........
Well, ας μη απορριπτουμε οτι υπαρχουν ατομα (κορόιδα; ) τα οποια δεν ειναι τοσο ψαγμενα και χρειαζονται να πληρωσουν περιοδικο για να δουν μια παρουσιαση καποιου προγραμματος που βρισκεται στα ορια της "παρανομιας". Δε νομιζω να δω ποτε στο Linux Format παρουσιαση για το handbrake.Phantom είπε:Ένας ψαγμένος, που ασχολήται με υπολογιστές αυτά τα είχε μάθει από μόνος του. Δεν χρειαζόταν να πληρώσει ολόκληρο περιοδικό για να τα μάθει.
...
Αν θέλετε να γίνεται hackerάδες με @@, τότε αρχίστε να μαθαίνετε γλώσσα μηχανής κτλ, επισκεφτείτε κανένα ξένο forum, και πάρτε συμβουλές από πραγματικούς hackers.
μπα που να φας τη γλωσσα σου... φτου φτου φτου φτου φτου(ξεχνας ποιος ειναι ο μεσος ορος ηλικιας εδω μεσα;; :Ρ)
Καλημέρα σε όλους παιδιά, ξέρω γερό ξέθαμα thread, αλλά πρέπει να ρωτήσω. Υπάρχει κανένας που να έχει κάποιο από τα πρώτα 12 τεύχη του total xaker και να προτίθεται να τα δώσει ή χαρίσει; Τα θέλω για καθαρά συλλεκτικούς λόγους καθώς είναι τα μόνα που μου λείπουν από τα 44 που είχαν κυκλοφορήσει συνολικά (τα άρχισα από το Νο13).
Το έπαιρνα στο γυμνάσιο τότε και μου άρεζε πολύ, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις συσχετισμένες με αυτό το περιοδικό, ήταν από τα αγαπημένα μου. Δεν ξέρω για "πένα", αλλά είχε πολύ ενδιαφέροντα θέματα τεχνολογίας για ανήσυχα πνεύματα (πάνω σε security, penetration testing, κλπ) που για μένα άνοιγε μια νέα οπτική εξερεύνησης των υπολογιστών, τώρα αν το κρίνει κάποιος επαγγελματικά από τη σημερινή σκοπιά από άποψη αρτιότητας περί cybersecurity δεν γνωρίζω, όμως εμένα τότε με κάλυπτε και αυτό είχε σημασία.Όπα! Τί έχουμε εδώ; Άτομο που αναπολεί περιοδικό των 00s;!
Chest, τί παίζει με το total hacker και το αναζητάς; Ήταν αξιόλογο έντυπο; Υπήρχε κάποια καλή πένα εκεί μέσα; Για κατατόπισέ μας αν θες πάνω στο έντυπο αγαπητέ, γιατί το αγνοώ πλήρως. Και βασικά πέρνα και από εδώ μία αν θέλεις.