Playmolover
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 172
Μοιράζουμε τους τίτλους, γράφουμε τα review μας και τα εκδίδουμε.... Θα κάνουμε best - seller!
+1000000Mandrake είπε:Έχετε δίκιο! Πραγματικά δεν το είχα προσέξει! Απλά είχα εντοπίσει άλλα εξώφυλλα να μ'αρέσουν περισσότερο και άλλα όχι χωρίς να τσεκάρω για διαφορές κτλ. Φταίει και το ότι μου λείπουν πολλά τεύχη πλέον απ'όλες τις σαιζόν και είμαι σε φάση σιγά σιγά να βρίσκω και να συμπληρώνω όλες τις περιόδους. Καλή παρατήρηση και πληροφορία πάντως!!
Το προβλημα δεν ειναι στο χρωμα που ετσι κι αλλιως πλακατο ηταν, αλλα στο μελανωμα. Αυτο εδινε την αισθηση του ογκου αλλα και της διαβαθμισης. Η προοπτικη ειναι ακριβως η ιδια δεν αλλαξε ποτε.nasos είπε:+10000008)8)8)
Ακριβως αυτο επαθα κι εγω, ειχα προσεξει καποιες αλλαγες στα εξωφυλλα της νεας εκδοσης (και να πω την αληθεια μου φαινονταν πιο ανανεωμενα και βελτιωμενα) χωρις ομως να εχω να συγκρινω το παλιοτερο εξωφυλλο.
Πλάκα μας κανουν??? Δειτε την τρισδιαστατη προοπτικη του παλιοτερου και την flat εικονα του νεου εξωφυλλου. Δειτε τις λεπτομερειες πχ το σακακι του Μαρκ...Στη νεα εκδοση ειναι σαν να το χρωματισε παιδακι.
Μάλιστα!joe είπε:Το προβλημα δεν ειναι στο χρωμα που ετσι κι αλλιως πλακατο ηταν, αλλα στο μελανωμα. Αυτο εδινε την αισθηση του ογκου αλλα και της διαβαθμισης. Η προοπτικη ειναι ακριβως η ιδια δεν αλλαξε ποτε.
Καλά αυτό ήταν "υπερπαραγωγή" δεν ήταν τεύχος! Τέσσερα τεύχη κράτησε αλλά έχω μόνο τα δύο τελευταία (κλαψ)!decadence είπε:επίσης θυμάμαι σε ένα τεύχος μάλλον απο το περιοδικό αγορι, ο μαρκ ειχε ερωτευτει μια αιγυπτια βασιλισσα η οποια μαλλον τον ειχε υπνωτισει....
dim είπε:Εψαξα και βρηκα το τευχος που αναφερομουν...
[edit] Dead pic [edit]
Εντυπωσιακά τα τεύχη σας παιδιά! Δε γνώριζα την ύπαρξη αυτών των τίτλων!!! 8)Aardvark είπε:Προς στιγμη ανησυχησα DIM αλλα ευτυχως ηταν σωσιας.Συλεκτικο το τευχος σου και παρακατω ενα τευχος με τους 2 ηρωες να ενωνουν δυναμεις στην ιδια ιστορια.
[edit] Dead pic [edit