stratos84
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 221
Καλησπέρα σας. Έχω μπει εδώ και αρκετές μέρες στη σκέψη να αγοράσω μια Amiga (γενικότερα να ξεκινήσω μια συλλογή απο παλιά μηχανήματα). Φαντάζομαι η πηγή για μια τέτοια αγορά θα είναι το ebay της Αγγλίας. Έχω κάνει μια μικρή έρευνα για κάποια "πακέτα" με amiga 500 ή 600 και έχω βρεί κάποιες πολύ καλές τιμές από πωλητές με πολύ καλή βαθμολογία. Το θέμα είναι ότι τα μεταφορικά πολλές φορές κοστίζουν περισσότερο από την ίδια την αγορά. Η ερώτηση μου είναι ότι απο τη στιγμή που το δέμα θα περάσει τα σύνορα της Ελλάδας, τι γίνεται; Πληρώνω κάποιο επιπλέον μεταφορικό τέλος στα ελληνικά ταχυδρομεία; Είναι ασφαλή γενικότερα η παραγγελία μεγάλων πακέτων απο έξω; Ρωτάω τους έμπειρους του site οι οποιοι φαντάζομαι θα έχουν "ψωνίσει" απο το ebay ουκ ολίγες φορές.
Επίσης το σύστημα PAL που έχουν στην Αγγλία, είναι συμβατό με το δικό μας ή θα χρειαστεί κάποια μετατροπή;
Τέλος, δεν είχα ποτέ amiga στη ζωή μου (ειχα τον παππου της, C64) και δε ξέρω ποιό σύστημα χωρίς επιπλέον αναβαθμίσεις θα μπορεί να τρέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών της.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Ευχαριστώ
Επίσης το σύστημα PAL που έχουν στην Αγγλία, είναι συμβατό με το δικό μας ή θα χρειαστεί κάποια μετατροπή;
Τέλος, δεν είχα ποτέ amiga στη ζωή μου (ειχα τον παππου της, C64) και δε ξέρω ποιό σύστημα χωρίς επιπλέον αναβαθμίσεις θα μπορεί να τρέχει το μεγαλύτερο ποσοστό των παιχνιδιών της.
Ελπίζω να μην σας κούρασα.
Ευχαριστώ