Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
bi-bi είπε:Αυτήν την ταινία δεν την είδα ακριβώς χθές το βράδυ την είδα προχθές αλλά δεν πειράζει εγώ θα την αναφέρω.Είδα το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ή αλλιώς THE NOTEBOOK είναι απο τις πιο συγκινητικές και δυνατές ταινίες που έχω δει :icon_cry: :icon_cry:.Προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δείτε αλλά μια συμβουλή μην το τολμήσετε μόνοι σας αλλά με έναν πολύ δικό σας άνθρωπο πχ με το ετερό σας ήμισυ.....................![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο είναι δροσερή και ευχάριστη ταινία.Είναι απο τις λίγες ταινίες που μπορώ να ξαναδώ τόσο ευχάριστα.Wally είπε:Θα ειμαι παλι εκτος θεματος μιας και θα ποσταρω τι ειδα σημερα το βραδυ :tease:
"Περιπετειες μιας Babysitter" (1987) στην ΕΤ3-μονοφωνικος ηχος-480i
Απο τις ταινιες που εχω δει πολλες φορες και ξαναβλεπω ευχαριστα...
Φυσικα παιζει ρολο και το cast ή μαλλον η Elizabeth Sue
Tοτε
![]()
Wally είπε:Θα ειμαι παλι εκτος θεματος μιας και θα ποσταρω τι ειδα σημερα το βραδυ :tease:
"Περιπετειες μιας Babysitter" (1987) στην ΕΤ3-μονοφωνικος ηχος-480i
Απο τις ταινιες που εχω δει πολλες φορες και ξαναβλεπω ευχαριστα...
Φυσικα παιζει ρολο και το cast ή μαλλον η Elizabeth Sue
Tοτε
![]()
Tωρα
![]()
Kαι για να ειμαι και λιγο εντος θεματος..![]()
Εχτες
Knight Rider - KITT vs KAR
Knight Rider - Goliath
Knight Rider - Goliath Returns
Και εγώ αυτό είδα χθες.Μόλις είδα το Hotel Rwanda
Θα μπορούσα να συμφωνήσω μαζί του/της σε ορισμένα σημεία, εάν δεν ήξερα ότι πρόκειται για μεταφορά comic και όχι για ντοκιμοντέρ, και δεν καταλάβαινα ότι μάλλον δεν έχει διαβάσει τις ιστορίες του Ηρόδοτου, για να δει τι έγινε με τους πρεσβευτές των Περσών.Απλά σκέφτομαι την κριτική που είχε κανεί ΑΥΤΗ η συντάκτρια (γιατί περι κυρίας πρόκειται μάλλον) κι εκνευρίζομαι...
Άμα σου πω ότι είναι φοβερός στα live θα το πιστέψεις? Όταν ήταν με την "ατελείωτα πόδια" Παπαρίζου, τραγούδισε πάρα πολύ καλά το "We will Rock you", και φυσικά δεν το περίμενα.Να και φαν του Σακη ο Pooky.