Εκπληκτική ατάκα του Θέμη Μάνεση, σε επίδοξες στριπτιζούδες :Arielis είπε:..."Φυλακές Ανηλίκων 2"
Όπως τα είπες, telonio, απλά μου φάνηκαν λιγάκι νερόβραστοι οι πρωταγωνιστές...telonio είπε:The hills have eyes 2 σε dvd. Αντάξιο του πρώτου κατα την γνώμη μου (όχι το original) και αρκετά πιο ακραίο και σπλάτερ. Εξαιρετικές σπλατερικές σκηνές. Σε όσους άρεσε το πρώτο μέρος να ρίξουν οποσδήποτε μία ματιά και σε αυτό.
Συμφωνώ μαζί σου. Δεν με χάλασαν όμως αφού "έφευγαν" απο την οθόνη γρήγορα και με ποικίλους τρόπους!DINO είπε:Όπως τα είπες, telonio, απλά μου φάνηκαν λιγάκι νερόβραστοι οι πρωταγωνιστές...
Δεν μπορώ να σε παίξω στα ίσα αλλά θα προσπαθήσω.exetlaios είπε:Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Η ΤΡΕΛΟΠΟΝΤΙΑ.Χολυγουντιανό έπος με χιλιάδες κομπάρσους, εκθαμβωτικά κοστούμια, πανάκριβα SFX κλπ.
Με Φλωρινιώτη, Μάγδα Τσαγκάνη και την εκρηκτική Γιούλη Ηλιοπούλου.
Tην ειδα και γω...ωραιος ο Λευτερης..."ΔΙΟΓΕΝΗΣ" εποχες...FTL είπε:Δεν μπορώ να σε παίξω στα ίσα αλλά θα προσπαθήσω.Χθές αργά το βράδυ στο 'Τηλεάστυ' βιντεοκασέτα με τον Λευτεράκη τον Πανταζή απο τα 80's. Jet εργάκι με πολύ τραγούδι.