Ποιά ταινία είδατε χτες το βράδυ ;

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας exetlaios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
THE KEEP, του Michael Mann.

Μακράν ένα από τα καλύτερα φιλμ τρόμου που γυρίστηκαν ποτέ.

Απλώς ΑΡΤΙΟ !

Ο σκηνοθέτης μας έδωσε και το (επίσης πολύ καλό) MANHUNTER.

TK-551.jpg

Τι μου θύμισες τώρα! Αν και δεν θυμάμαι ιδιαίτερα την ταινία, θυμάμαι πως μου άρεσε. Θέλω να το δω ξανά ΤΩΡΑ!!! Άλλη μία ταινία που μάλλον δεν υπάρχει σε dvd στην Ελλάδα.

Eίδα το '2010 Οδύσσεια Δύο'

Κάπου στα μισά με πήρε ο ύπνος, ήμουν κουρασμένος.

Αλλά οκ, το έχω δεί πολλές φορές..

The hills have eyes 2 σε dvd. Αντάξιο του πρώτου κατα την γνώμη μου (όχι το original) και αρκετά πιο ακραίο και σπλάτερ. Εξαιρετικές σπλατερικές σκηνές. Σε όσους άρεσε το πρώτο μέρος να ρίξουν οποσδήποτε μία ματιά και σε αυτό.

Την είδα προχτές το πρωί (δεν νομίζω να πειράζει). Ήταν το "Φυλακές Ανηλίκων 2":diablotin: :diablotin:

telonio είπε:
The hills have eyes 2 σε dvd. Αντάξιο του πρώτου κατα την γνώμη μου (όχι το original) και αρκετά πιο ακραίο και σπλάτερ. Εξαιρετικές σπλατερικές σκηνές. Σε όσους άρεσε το πρώτο μέρος να ρίξουν οποσδήποτε μία ματιά και σε αυτό.
Όπως τα είπες, telonio, απλά μου φάνηκαν λιγάκι νερόβραστοι οι πρωταγωνιστές...

DINO είπε:
Όπως τα είπες, telonio, απλά μου φάνηκαν λιγάκι νερόβραστοι οι πρωταγωνιστές...
Συμφωνώ μαζί σου. Δεν με χάλασαν όμως αφού "έφευγαν" απο την οθόνη γρήγορα και με ποικίλους τρόπους! :D

Zodiac στον κινηματογράφο. Πολύ ευχάριστο για καινούρια Χολυγουντιανή ταινία.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα ;)

Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Η ΤΡΕΛΟΠΟΝΤΙΑ.

Χολυγουντιανό έπος με χιλιάδες κομπάρσους, εκθαμβωτικά κοστούμια, πανάκριβα SFX κλπ.

Με Φλωρινιώτη, Μάγδα Τσαγκάνη και την εκρηκτική Γιούλη Ηλιοπούλου.

Planet terror και Simpsons the movie

Και τα δυο ηταν πολυ καλα ομως απο τους simpsons περιμενα περισσοτερο γελιο :)

Πρέπει να δείτε το Crime Spree και το Lets go to prison

01107.jpg

Τι εβλεπα χθες;; χεχε.... :diablotin: :diablotin:

το θριλερ "Πιασε με αν μπορεις" με πρωταγωνιστες τον γκασολ και τον καρμπαχοσα. εκπληκτικες ερμηνειες! το ... ζουσαν αυτο που παιζανε!!

Δεν ηταν ταινια αλλα ντικιμαντερ με θεμα "Αυτοκτονία εφήβων:Η σιωπηρή απειλή"

Ξεκινησε στη 1 μετα τα μεσανυχτα αλλα αξιζε να το δει κανεις...

"Κόκκινος υδράργυρος" Από εφημερίδα προσφορά ταινία του 2005 με Ντείβιντ Μπράντλευ, Στοκαρντ τσάνιγκ ρόν σίλβερ. Τίποτα το ιδιαίτερο απλά περνάει η ώρα.

(Επίσημη Βρεττανική συμμετοχή στο παγκόσμιο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μόντρεαλ το 2005) - Να τη χαίρονται...

exetlaios είπε:
Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ Η ΤΡΕΛΟΠΟΝΤΙΑ.Χολυγουντιανό έπος με χιλιάδες κομπάρσους, εκθαμβωτικά κοστούμια, πανάκριβα SFX κλπ.

Με Φλωρινιώτη, Μάγδα Τσαγκάνη και την εκρηκτική Γιούλη Ηλιοπούλου.
Δεν μπορώ να σε παίξω στα ίσα αλλά θα προσπαθήσω.

Χθές αργά το βράδυ στο 'Τηλεάστυ' βιντεοκασέτα με τον Λευτεράκη τον Πανταζή απο τα 80's. Jet εργάκι με πολύ τραγούδι. :biglaugh:

FTL είπε:
Δεν μπορώ να σε παίξω στα ίσα αλλά θα προσπαθήσω.Χθές αργά το βράδυ στο 'Τηλεάστυ' βιντεοκασέτα με τον Λευτεράκη τον Πανταζή απο τα 80's. Jet εργάκι με πολύ τραγούδι. :biglaugh:
Tην ειδα και γω...ωραιος ο Λευτερης..."ΔΙΟΓΕΝΗΣ" εποχες...

Μάλλον ΟΛΟΙ την ίδια ταινία βλέπαμε !

Έπαιζε και η Τέτα Ντούζου, στο ρόλο της αφελούς θαυμάστριας.

Όλα τα λεφτά οι τεράστιες (φανερά ψεύτικες) γυαλούρες της Τέτας.

Πίσω
Μπλουζα