Ποια είναι τα πιο "γελοία" τραγούδια που έχετε ακούσει ;

Φίλε elephada, ειδικά οι λαϊκοί έχουνε πολύ σκάρτο υλικό στο ρεπερτόριό τους. Και αυτοί που ανέφερες, αλλά και άλλοι σπουδαίοι όπως ο Γαβαλάς, ο Διονυσίου, ο Αγγελόπουλος κλπ. Τραγούδια που μόνον από τον τίτλο, σου έρχεται να γελάσεις (λ.χ. "Σαγιονάρα", "Μπομ μπίλι μπομ", "Γιαχαβάχα" και ων ουκ έστιν αριθμός). Μόνον ο Μπιθικώτσης "ξέφυγε" κάπως, αφού αφενός έγραφε δικά του τραγούδια τους στίχους των οποίων σε γενικές γραμμές πρόσεχε, αφετέρου είχε την τύχη να διαπρέψει στο έντεχνο λαϊκό με τους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο κλπ, οπότε το ρεπερτόριό του είναι το πιο προσεγμένο απ' όλους τους τραγουδιστές της γενιάς του.
 
ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:
Χαίρομαι πάντως για τον γόνιμο, ευπρεπή και με επιχειρήματα διάλογό μας

, ένα από τα πολλά προνόμια που μας δίνει το retromaniax...
Οπως και σε μας να τον παρακολουθουμε

ΤΑΣΟΣ ΚΡΙΤΣΙΩΛΗΣ είπε:
Μόνον ο Μπιθικώτσης "ξέφυγε" κάπως, αφού αφενός έγραφε δικά του τραγούδια τους στίχους των οποίων σε γενικές γραμμές πρόσεχε, αφετέρου είχε την τύχη να διαπρέψει στο έντεχνο λαϊκό με τους Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο κλπ, οπότε το ρεπερτόριό του είναι το πιο προσεγμένο απ' όλους τους τραγουδιστές της γενιάς του.
:diablotin: mode on

Aυτο το "γενικές γραμμές" στο "πρόσεχε" , αραγε επιλεχθηκε και λογω του "στιχουργού" Ηλία Καραμανέα ????

:diablotin: mode off

To εβαλα σε spoiler για να μην χαλασω την ροη
 
noxrider είπε:
Το πιο γελοίο τραγούδι που έχω ακούσει,τάχα μου ποιοτικό(για τους σκυλοποπάδες)-τάχα μου πετυχημένη μεταφορά από το Ιταλικό,στίχοι ο,τι να ναι,video clip ελεινό και εκεί που δεν αντέχεις άλλο και βάζεις το πιστόλι στο στόμα για να γλυτώσεις από το μαρτύριο ακούς το "Σαββατοκύριακο στο luna parκ μαζί με τα παιδιά..." με δύο παιδάκια με κακόμοιρο ύφος που τα σέρνει ο Καλλίρης και εκεί αυτοπυρπολήσε ενώ ταυτόχρονα πατάς και τη σκανδάλη.ΚαραLOL!

ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια...
 
[Edit] εκτός χρονολογικών ορίων
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα