Xεχε, έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου... να δούμε Smartphone που να κάνει αυτά που θέλουμε, και να κρατάει η μπαταρία 5-6 ημέρες, και τί άλλο στον κόσμο!!!pooky(1) είπε:Stan συγκριτικά με το Desire το iPhone 4 "τρώει" λιγότερο γρήγορα τη μπαταρία, ειδικά αν το σήμα 3G είναι φουλ. Και πάλι όμως, εγώ το φορτίζω κάθε δυο μέρες, απλά γιατί έχω το iPod touch να χαζεύω όταν είμαι σπίτι.
Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση με το 4S, δεν διατίθεμαι να το αποκτήσω μια και περιμένω το 5. Εκεί ελπίζω να δούμε εκπληκτικές αλλαγές, ήδη κυκλοφορούν φήμες ότι η Apple, εν αναμονή του iPad III, παίζει με μπαταρίες που προσφέρουν εξαιρετική αυτονομία. Είδομεν, μια και ένα iPhone - Adroidphone - winphone με την αυτονομία ενός απλού NOKIA είναι διακαής μου πόθος!
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αν μπεις στη διαδικασία να το δοκιμάσεις, πες με αν αξίζει τον κόπο!Stanfromgreece είπε:Ωστόσω, σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι "μπαταρίες" που υπάρχουν, τις οποίες τις φορτίζεις, και μετά τις συνδέεις στην USB του κινητού, και φορτίζουν και αυτές με την σειρά τους την μπαταρία του κινητού. Δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά, αλλά σίγουρα είναι πιο "βολικό" από το να έχεις 2η μπαταρία. Άντε να βάζεις - βγάζεις μπαταρία στο Sensation (ανοίγει όλο το τηλέφωνο στα 2)...άσε που άμα είσαι στα μισά μιας εργασίας, θα πρέπει να την σταματήσεις για να αλλάζεις μπαταρία... ενώ με αυτό το μαραφέτι δείχνει να είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Το έχει δοκιμάσει κανείς; Το έχω βρεί από Amazon και Ebay
Είναι κάτι τέτοιο
Αν δουλεύει έτσι όπως κατάλαβα ότι δουλεύει, τότε μπορεί και να τον σώζει! Αν δηλαδή βάλει το κοκοψίνι στο τηλέφωνο κι αρχίσει να φορτίζει τη μπαταρία προτού σβήσει το τηλέφωνο, έχει ελπίδες!...metalcandyman είπε:Καλη μαγκια θα με ενδιεφερε και μενα αν κανει δουλεια.Παντως αν εχει καποιος Tethered jailbroken iphone ουτε αυτο τον σωζει
Κάτι για iphone, δεν?....!Stanfromgreece είπε:Λοιπόν, με μία πρόχειρη ματιά, βρήκα 2 σχετικά προιόντα (υπάρχουν και άλλα και θέλει ψάξιμο).Το πρώτο
http://www.amazon.com/Cellet-Portable-BlackBerry-Motorola-Charging/dp/B004360JHQ/ref=sr_1_23?s=electronics&ie=UTF8&qid=1326269418&sr=1-23
έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία (1900mAh)αλλά φορτίζει μόνο από usb.Κοστίζει περίπου 30$ με τα μεταφορικά
Το δεύτερο
http://www.amazon.com/GreatShield-Motorola-Blackberry-Ericsson-Charging/dp/B005JTUJLM/ref=sr_1_12?s=electronics&ie=UTF8&qid=1326269418&sr=1-12
έχει μικρότερη μπαταρία (1000mAh),κοστίζει λιγότερο ,19$ (χωρίς όμως τα μεταφορικά),αλλά έχει το θετικό ότι έκτός από την USB,φορτίζει και με την ηλιακή ενέργεια!
Θα το ψάξω ακόμα, και μόλις καταλήξω και αγοράσω κάτι, θα σας πώ
Αν το ψάξεις λιγάκι, θα βρείς αντίστοιχα gadgetάκια και για αυτό...D@redevil είπε:Κάτι για iphone, δεν?....!
Την είδα τη φωτό που λες, αλλά επειδή από τα posts σου μ' έδωσες να καταλάβω ότι είσαι μέσα στον χώρο, είπα μπας κι ερχόταν κάτι στα χέρια σου & για iPhone!Stanfromgreece είπε:Αν το ψάξεις λιγάκι, θα βρείς αντίστοιχα gadgetάκια και για αυτό... Αυτό που είχα βάλει φωτογραφία στο αρχικό μου post,αν προσέξεις το βυσματάκι του , είναι για iPhone.
Υπάρχουν μερικά που είναι και universal,με βύσμα που αλλάζει ανάλογα την περίπτωση
Χεχε,Οκ... μόλις δοκιμάσω κάτι θα υπάρξει και ενημέρωση... ίσως μόνο να αργήσω λιγάκι να το κάνω λόγω φόρτου εργασίας, αλλά και περιορισμένων οικονομικών...D@redevil είπε:Την είδα τη φωτό που λες, αλλά επειδή από τα posts σου μ' έδωσες να καταλάβω ότι είσαι μέσα στον χώρο, είπα μπας κι ερχόταν κάτι στα χέρια σου & για iPhone!
(Βέβαια, μπορώ να περιμένω κιόλας να δοκιμάσεις τα δικά σου & να βρω της ίδιας μάρκας / εταιρίας για iphone! )
Με γειά και καλορίζικο!asemnos είπε:Πήρα το LG Optimus X2. Φοβερό, απίστευτα γρήγορο (dual core cpu), κάνει πραγματικά τα πάντα χωρίς να κολλάει πουθενά. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.
Δες λίγο και το sar τουStanfromgreece είπε:Μόνο αρνητικό του η διάρκεια ζωής της μπαταρίας...
0,55 νομίζω βγάζει... μέτρια επίδοση δηλαδή.Υπάρχουν και πολύ χειρότερα σε αυτό τον τομέαShock είπε:Δες λίγο και το sar του
Καλορίζικο! Αν βρεις λίγο χρόνο και όρεξη, πες μας μερικά λόγια.asemnos είπε:Πήρα το LG Optimus X2. Φοβερό, απίστευτα γρήγορο (dual core cpu), κάνει πραγματικά τα πάντα χωρίς να κολλάει πουθενά. Ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν τίθεται θέμα χρόνου - εμ κάνεις εξυπηρέτηση, εμ θα σε αγχώσουμε κιόλας?!Stanfromgreece είπε:Χεχε,Οκ... μόλις δοκιμάσω κάτι θα υπάρξει και ενημέρωση... ίσως μόνο να αργήσω λιγάκι να το κάνω λόγω φόρτου εργασίας, αλλά και περιορισμένων οικονομικών...Στην Ελλάδα πάντως που κοίταξα, υπάρχουν αντίστοιχα πραγματάκια...αλλά η γνωστή "απατεωνιά" που μας δέρνει, τα φέρνει σε τιμές από 70 έως 100 ευρώ... Με κάτι τέτοια... ας πρόσεχαν... υπάρχει και το Internet!