ΟΧΙ ΤΕΤΟΙΟ THREAD !!!!!!!!!!!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!
Λυπάμαι και τρελαίνομαι που χάθηκαν τόσα πράγματα... Ευτυχώς έμειναν μερικές αναμνήσεις...
Ειδικά όταν πρόκειται για τόσα playmobil (και μάλιστα και καράβια μέσα) που πετάχτηκαν ή έσπασαν ή "παραχωρήθηκαν" ή χάθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο, καλύτερα να... σβήσω την τηλεόραση και να πάω για νάνι, να μην ακούω τίποτα !!!
Σε νεαρή ηλικία είχα ανακαλύψει ότι γινόταν... πάρτυ στο παιδικό μου δωμάτιο όταν έλειπα. Καθαρίσμα, "επισκέψεις" κλπ, με αποτέλεσμα να αλλάζουν θέση διάφορα, να "τακτοποιούνται" και... τα συναφή. Το μεγαλύτερο "χαράτσι" το έφαγα όμως όταν άρχισαν να εξαφανίζονται ρούχα !!! Ηταν η εποχή με τα σκισμένα ή γραμμένα παντελόνια, με τα μπλουζάκια no problem και τα ρέστα, με τα οποία ήταν "αδιανόητο να κυκλοφορεί το παιδί". Τότε πήρα την επαναστατική πρωτοβουλία να βάλω κλειδαριά στην πόρτα του δωματίου μου μια μέρα που ήμουν εγώ μόνος στο σπίτι. Την ίδια στιγμή βέβαια αναλάμβανα και την ευθύνη να το καθαρίζω μόνος μου, όπως συμβαίνει (είτε το πιστεύετε είτε όχι) μέχρι και σήμερα !!! Με τον τρόπο αυτόν δεν ξανακουνήθηκε τίποτε !!!
Ελα όμως που μερικά πράγματα είχαν στο μεταξύ "μετακομίσει" εκτός δωματίου...
Μέχρι πολύ πρόσφατα θεωρούσα σίγουρο ότι έχω χάσει σχεδόν τα μισά μου playmobil. Για καλή μου τύχη, τα βρήκα τελικά σε μέρος που ήταν "αδιανόητο να υπάρχουν πλέον παιχνίδια". Η στιγμή ήταν τόσο μαγική, που συγκρίνεται μόνο με παιδικές αναμνήσεις !!!
Από προσωπική πείρα πάντως θεωρώ πως το χειρότερο δεν ήταν ότι σου τα πείραζαν, σου τα πέταγαν ή σου τα μετακινούσαν οι γονείς. Ηταν ότι μόλις ρώταγες έπαιρνες τις απαντήσεις "δε θυμάμαι", "αποκλείεται να είναι εκεί", "μα δεν υπήρχε λόγος να τα πειράξουμε εμείς" κι ένα σωρό... παπατζιλίκια που δεν μπορούσες να μην εμπιστευτείς !!!