Ετσι ετσι, αυτο ακριβως κανω με καθε καφεδακι. Πεινω μονο 2 την ημερα, εναν πρωι, εναν απογευμα με 2 κουραμπιεδακια, 2 μελομακαρονα. Ειμαι και σε καποια ηλικια και πρεπει να προσεχω.Δηλαδή αν μέσα στις γιορτές ,σε διάστημα 10 ημερών δηλαδή , φας 2-3 άντε 4 κουραμπιέδες με το καφεδάκι σου
θυμαμαι πάντα υπήρχαν στο σπίτι σοκολατάκια noisetta, δεν μου άρεσαν λόγω του φουντουκιού, προτιμούσα τις σκέτες σοκολάτες γάλακτος αλλά όταν με έπιανε τρελή επιθυμία για γλυκό, έπαιρνα κρυφά και έτρωγα 1-2 σοκολατάκια...Αχχχχχχχχ και βαχχχχ
Προβολή συνημμένου 255371
Αχ καλή καλή και η noisetta τι να λέμε τώραθυμαμαι πάντα υπήρχαν στο σπίτι σοκολατάκια noisetta, δεν μου άρεσαν λόγω του φουντουκιού, προτιμούσα τις σκέτες σοκολάτες γάλακτος αλλά όταν με έπιανε τρελή επιθυμία για γλυκό, έπαιρνα κρυφά και έτρωγα 1-2 σοκολατάκια...
Ααα... κι εγώ τα έτρωγα στην ανάγκη κι έφτυνα το φουντούκιθυμαμαι πάντα υπήρχαν στο σπίτι σοκολατάκια noisetta, δεν μου άρεσαν λόγω του φουντουκιού, προτιμούσα τις σκέτες σοκολάτες γάλακτος αλλά όταν με έπιανε τρελή επιθυμία για γλυκό, έπαιρνα κρυφά και έτρωγα 1-2 σοκολατάκια...
μπισκότο είναι το σκάκι και επειδή τα φτιάχνει κάθε χρόνο ο καθένας μας έχει τ' αγαπημένα τουΑυτά δεξιά με τα τετραγωνάκια κέηκ είναι;;
Γιατί όχι; Μια χαρά γλυκάκι είναι ο κουραμπιές, κακώς τον έχουμε συνδέσει μόνο με τα Χριστούγεννα.Τι αντίο... εγώ θα ξαναφτιάξω κουραμπιέδες επειδή του γιου μου δεν του αρέσουν του εμπορίου με το αμύγδαλο μέσα!!
Εγώ πόσες πρέπει;Λιποθυμάω!
ξερω αλλα αδυνατω να το περιγραψωΞέρει κανείς τι είναι τα φοντάν ;; Έψαξα αλλά βρήκα μόνο συνταγές για κάτι κρέμες .Κάτι άλλο εννοούσαν παλιά όταν έλεγαν για φοντάν .