exetlaios
Retro PaTRi@RcH
- Αντιδράσεις
- 1.183
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !pooky(1) είπε:Τι βανίλια, τι πεπόνι, τι γιαούρτι, ακόμα και παγωτό τζατζίκι να είχαν βγάλει θα το τιμούσα και θα ήθελα κι άλλο!!!!!!!!!!!!!
ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ !pooky(1) είπε:Τι βανίλια, τι πεπόνι, τι γιαούρτι, ακόμα και παγωτό τζατζίκι να είχαν βγάλει θα το τιμούσα και θα ήθελα κι άλλο!!!!!!!!!!!!!
Ethaniel είπε:Καποια μερα πριν χρονια, ειχα φαει στην Παρο ενα παγωτο με "γευση" κοκα κολα. Περιττο να σας πω οτι ηταν απαισιο... Αμφιβαλω αν το ξαναβγαλαν στην παραγωγη.
Αυτό το παγωτό άνετα μπαίνει στο νούμερο 1 των χειρότερων παγωτών που κυκλοφόρησαν στη Ελληνική αγορά! Ήταν μίξη παγωτού με γιαούρτι και έβγαινε σε διάφορες γεύσεις. Αν θυμάμαι καλά η εταιρία που το έβγαλε το πουλούσε με το όνομα της ΕΒΓΑ (?).nasos o είπε:Το χειρότερο παγωτό ε..;Χμμ...
Πρέπει να ήταν ένα γιαουρτοπαγωτό που κυκλοφορούσε στις αρχές του 90', από μια εταιρία ψιλοάγνωστη, και μάλιστα έβγαινε σε πολλές γεύσεις.
Άμα θέλει ο άλλος γιαούρτι, θα πάρει γιαούρτι. Και άμα θέλει να τη βρεί με παγωτό θα πάρει παγωτό...
Παταγώδες αποτυχία το concept, που επέφερε και την απόσυρση της σειράς το αμέσως επόμενο καλοκαίρι.
Mάλλον εννοείς το "trophy" της EBΓΑ...(μπορεί να κάνω και λάθος το όνομα-με επιφύλαξη)joe είπε:Δεν θυμαμαι την εταιρεια αν ηταν EBΓΑ ή ΔΕΛΤΑ αλλα το χειροτερο ηταν ενας πυραυλος και καλα με γευση τιραμισου το οποιο εφερνε προς το φαρμακο μερια. Ειχε σοκολατα και αυτην την κιτρινωπη αηδια (και καλα τιραμισου). Μπλιαξ
pooky(1) είπε:Δεν πέτυχα ποτέ παγωτό που να μη μου άρεσε. Τι βανίλια, τι πεπόνι, τι γιαούρτι, ακόμα και παγωτό τζατζίκι να είχαν βγάλει θα το τιμούσα και θα ήθελα κι άλλο!!!!!!!!!!!!!
Επικοινωνώ τάχιστα για διαφυγόντα κέρδη από κλόπυράιτ!!!!nasos o είπε:http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_5006.html
κι όμως υπάρχει....
Annitanguera είπε:Τι χειρότερο παγωτό έβερ είναι ένα παγωτό σύκο (Αγνό; Άστυ; ), πραγματικά μπλιάχ όμως! Χειρότερο από φιστίκιον
Τώρα διάβασα το thread.theoritikos είπε:Με το που διάβασα τον τίτλο του thread, αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό μου!! Πρέπει να είναι το πιο απαίσιο παγωτό που έχει βγάλει ποτέ η Αγνό!
AnnitangueraΤι χειρότερο παγωτό έβερ είναι ένα παγωτό σύκο (Αγνό; Άστυ; ), πραγματικά μπλιάχ όμως! Χειρότερο από φιστίκιον
theoritikosΜε το που διάβασα τον τίτλο του thread, αυτό ακριβώς μου ήρθε στο μυαλό μου!! Πρέπει να είναι το πιο απαίσιο παγωτό που έχει βγάλει ποτέ η Αγνό!
Οντως ....Haros είπε:Τώρα διάβασα το thread.
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που έβρισκε αυτό το παγωτό σύκο ΑΠΑΙΣΙΟ! Ήταν τόσο άθλιο που παίζει να μου έχει δημιουργήσει παιδικό τραύμα....
eliaspergantis είπε:Το παγωτό κρουασάν το θυμάται κανείς που είχε κυκλοφορήσει το 1998 νομίζω για μία χρονιά? Ένα σκληρό, παγωμένο κρουασάν με ελάχιστη γέμιση παγωτό μέσα.
κοιτα να δεις.. ποτε δεν εφαγα, και φετος εμπαινα στον πειρασμο να παρω, αλλα παντα αγοραζα τα κλασσικα που μου αρεσαν απο παλια.argy είπε:Επισης σιχαινομουνα (κ ακομα δηλαδη) το παγωτο μηχανης σαν αφρος με ζαχαρη ειναι κ αμφιβολου ποιοτητας γαλα!!!!!!!! :tsktsk: