Ποιο είναι το χειρότερο παγωτό που έχετε φάει?

Προσωπικα δεν εχω παραξενιες σε γευσεις τυπου "δεν τρωω φυστικι, δεν τρωω μεντα, δεν τρωω κλπ". Παντως αυτα τα ξυλακια τη δεκαετια του 80 και 90 με κρεμα απο μεσα και "υποκαταστατο σοκολατας" απεξω που διαλυεται αμεσως ηταν χαλια.

Παντως (αν και δεν ειναι ρετρο) το χειροτερο παγωτο το ειχα φαει σε μια εκδρομη στο εξωτερικο, στο δειπνο του ξενοδοχειου. Το μενου ειχε και ενα παγωτο σορμπε με γευση φρουτων, το οποιο παρηγγειλα. Το οποιο παγωτο ομως ηταν "γκουρμε" ή "απο τα καινουργια" ή δεν ξερω γω τι αποψη ηθελε να δωσει ο σεφ, και δεν ειχε ιχνος ζαχαρης. Ηταν ενα κρυο ξινο πραμα.
(Αυτο που με νευριαζει περισσοτερο ηταν οτι ειχα ενα προβλημα συνεννοησης με το λογαριασμο και υπηρξε αφορμη να τσακωθω με τη μητερα μου που ηθελε να "ανακατευτει".)

Περα απο αυτο, το δευτερο χειροτερο παγωτο ηταν στο εστιατοριο ενος νησιου, αφου ειχαμε κατεβασει πιτσες, ποικιλιες μεζεδες και ο,τι υπαρχει. Βλεπω ενα "παρφε" και ρωταω την αδελφη μου η οποια λεει "ειναι με κομματια φρουτων αλλα δεν ειναι ωραιο, μια φορα πηρα και το αφησα". "Ελα ρε λεω αυτο ακουγεται καλο". Οποτε φερνουν ενα τερααααστιο ποτηρι με παγωτο και απο πανω σιροπια, σαντιγι, σοκολατακια κλπ. Η γευση του ηταν πολυ λιπαρη, ενω τα "κομματια φρουτων" ηταν ζαχαρωμενα κομματακια ζαχαρπλαστικης. Ηταν ενα βαρυ και αηδιαστικα γλυκο πραγμα. Μετα το μισο, κατεληξα να τρωω με το ζορι, αλλα δεν το παλεψα ολο.
(βασικα αν δεν ειχα φαει τις ποικιλιες και τους μεζεδες πιο πριν, σιγουρα θα το παλευα)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα