Chris27
RetroN00b
- Αντιδράσεις
- 1.099
Οταν εγω χτυπιεμαι λεγοντας σας οτι "ο παλαιος ειν' αλλιως" μου την λετε πως ταχα μου "ο νεος ειν' ωραιος"διότι κι άλλα πράματα που έκανε το παλιό δεν τα κάνει το καινούργιο ?
Οταν εγω χτυπιεμαι λεγοντας σας οτι "ο παλαιος ειν' αλλιως" μου την λετε πως ταχα μου "ο νεος ειν' ωραιος"διότι κι άλλα πράματα που έκανε το παλιό δεν τα κάνει το καινούργιο ?
Φιλε Chris παρε το κινητο του link που θα βαλω και θα εισαι αρχοντας.Εχει ολα οσα θελεις και στα λεφτα αυτα ειναι μια χαρα κινητο. https://www.skroutz.gr/s/35519666/Xiaomi-Redmi-10C-NFC-Dual-SIM-4GB-64GB-Graphite-Grey.htmlΦιλτατε metalcandyman, αν και παλαιο το θρεαντ σου, πρεπει να ομολογισω οτι με πληγωνει καθημερινα. και εξηγω γιατι.
Ειμαι καμαρωτος κατοχος ενος alcatel 1066D (22E) το οποιο διαθετει οθονη 1,8" ,500 entries, capacity 200 sms with predictive text, 3 ωρες ομηλια, ψεεεεεματα, 130 ωρες ST/BY ψεεεεματα, καμερα, φακο, music/video player, FM ραδιοφωνο.
Τωρα αν με ρωτησετε που ταχει ολα αυτα, δεν μπορω να σας απαντησω μετα βεβαιοτητος, γιατι εκτος της οθονης, ουτε που ταχω ψαξει.
Οι λογοι που με ωθουν, με καταπιεζουν το σωστο, να ζητησω ΒΟΗΘΕΙΑ, απο το ενταυθα κομουνιτι ειναι διοτι, οι γιοι μου (αμα ξανακανω εγω παιδια, τρυπιστε μου την μυτη), τα εγκονια (απ'αυτα μπορει να ξανακανω), φιλοι, συγκενεις, γειτωνες, ακομα και ο Βαλαντης ο Τζιπσυ Κινγκ, διπλα, σκανε ειρωνικο χαμογελο και βλεμα οικτου, οταν μοστραρω το κινητο μου.
Μη αντεχοντας ολη αυτη την κατασταση αποφασισα να αναβαθμισω σε κινητο και επιδει ειμαι εντελως σκραπας, ως προς τα κουνιστα, ζητω βοηθεια για την επιλογη του. Ενταξει παλαια που χρειαζομουν κινητο με δυνατο σταθμο ειχα ενα ΝΟΚΙΑ 1,9w. κι αργοτερα που ταξειδευα ευρωπη-Αμερικη ενα Siemens dual band με κιτρινοκοραλοκοκκινοπορτοκαλι οθονη. Εκτοτε κινητα τσι πλακας.
ΟΙ αναγκες μου: Να λεει την ωρα, δεν κουβαλαω πλεον ρολοι- Να βγαζει καμια φωτο, οχι τιποτα σπουδαιο, απλες φωτο- Ναχει μεγαλη οθονη/γραμματα, οσο το δυνατον, λογω γεροντογκαβομαρας- Να συνδεεται με το κομπιουτερ με usb καλωδιο-Να κρατα η μπαταρια του, οχι οτι κανω πολλα τηλεφωνιματα, αλλα ρε παιδι μου να μην αδειαζει και με 5 τηλεφωνηματα- Ναχει απλο μενου, οσο γινεται- Και μεχρι 150 Ε και πολλα λεω, γιατι με 150 περνω τρεις gtx 650 ti και περισευουν και για πιττογυρα.
Ξερω αρκετοι, εδω περα μεσα, το κατεχετε το αθλημα, αφιερωστε λοιπον 5-10 λεπτα να μου πειτε πιο κινητο να παρω, οσο ειμαι ακομα ζεστος και πριν ξοδεψω τα γκαφρα σε πισοκονσολοειδη εξαρτηματα. Σας μερσω πολυ για τον χρονο σας
Αδελφη ψυχη, οπως διαπιστωνω, ο Eagle 1
Τελικά... αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που ο κόσμος αγοράζει iphone.Το 2014 ανοιξα αυτο το θεμα και τελικα τοτε ειχα αγορασει το iPhone 6 το οποιο με κρατησε συντροφια εως τωρα το σωτηριο ετος 2023.
Τελικά... αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που ο κόσμος αγοράζει iphone.
Δεν έχω, αλλά προσανατολίζομαι προς τα εκεί και εγώ.
ειχα παρει το 17 το huawei p9 ηταν το πρωτο που εβγαλε με καμερα leica και οντως οι φωτος που εβγαλα ηταν πολυ καλες (με full manual ρυθμισεις) ...ακομα λειτουργει οπως στην αρχη με δυο διαφορες την μπαταρια που ξεφορτιζει ευκολα (λογικο) και η οθονη που τρεμοπαιζει καπως τωρα τελευταια αρκετα συχνα σχεδον παντα το βραδυ ειναι πιο ενοχλητικο δεν ξερω αν ειναι software η hardware θεμα...
Αν το κινητο εστρωσε και φορτιζει κανονικα πλεον και αν δεν σε πηραζει που αργει καπως να φορτισει τοτε φορτιστη να μην αλλαξεις μια χαρα ειναι αυτος που και εχει και να ξερεις πως η αργη φορτιση βοηθαει καλυτερα στην καλη υγεια της μπαταριας.Το iPhone 14 που εχω οπως και προηγουμενα iPhone δεν εχουν στο κουτι φορτιστη ομως εγω δεν πηρα φορτιστη με περισσοτερα W αλλα αντιθετα χρησιμοποιω εναν φορτιστη απο πολυ παλαιοτερο iPhone μολις 5w ακριβως γιαυτο τον λογο για την ποιο αργη φορτιση δηλαδη και μαλιστα το κινητο αυτο εχει μπαταρια 3279mAh ενω το δικο σου εχει πολυ μεγαλυτερη με 5000mAh.Γιαυτο λοιπον αν η μπαταρια σε κραταει αρκετο διαστημα πληρως φορτισμενη και εχεις την ανεση να το φορτιζεις οποτε θες τοτε να κανεις κατι που προτεινει η ιδια η apple και ειναι κανονας γενικοτερα για ολες της συγχρονες μπαταριες που βρισκονται σε κινητα μεχρι και ηλεκτρικα αυτοκινητο και αυτο ειναι να μην αφηνεις το κινητο να πεφτει κατω απο 30% ποσοστο μπαταριας και να το αφηνεις να φορτισει το πολυ εως το 80%.Παντα πληρες φορτισεις εως 100% και το να αφηνουνε το κινητο να πηγαινει κατω απο 10% η μπαταρια η ακομα και να σβηνει απο μπαταρια το μονο που κανουν ειναι κακο στην υγεια της.Οποτε κρατα τον φορτιστη που εχεις φορτιζε απο 30 εως 80 και θα εισαι τζαμι γιατι και η μπαταρια σου κραταει αρκετα αλλα και η υγεια της θα ειναι καλη.O φορτιστης της συσκευασιας ειναι ο Power adapter model MDY-09-EW
input 10--24v/50-60hz/0.35 A . Output 5v 2A στα 10watt. τιμη 3,50Ε. Μαλλον ο φτηνοτερος της xiaomi. στιςκριτηκες διαβασα οτι ειναι αργος. Επιδει βλεπω φορτιστες στα 20-30-60 ακομα και 100w, λεω μηπως πρεπει να παρω καποιον πιο δυνατο. Γιατι και τις προηγουμενες φορες δεν κολησε αλλα αργησε να φωστισει.