Ποιο κινητό τηλέφωνο έχετε; Είστε ευχαριστημένοι με αυτό;

διότι κι άλλα πράματα που έκανε το παλιό δεν τα κάνει το καινούργιο ?
Οταν εγω χτυπιεμαι λεγοντας σας οτι "ο παλαιος ειν' αλλιως" μου την λετε πως ταχα μου "ο νεος ειν' ωραιος"
 
Αν διαβάσει κανείς αυτό το θρεντ από την αρχή, θα μείνει εκπληκτος από το πόσα έχουν αλλάξει τα τελευταία 8 χρόνια. Πάντα ημουν φαν της ιδέας "αν κατι κάνει σωστά αυτό που θες και δε βρίσκεις λόγο να το αλλάξεις, κράτα το". Ως πρωτο android κινητό ειχα παρει το πρώτο Galaxy S το Μαρτη του 2011. Το κράτησα ως το Δεκέμβρη του 2014 γιατί λόγω δουλειάς έπρεπε να πάρω καλύτερο. Πήρα το LG G3 το οποίο, μαζί με τα Nokia 8110 και Siemens SX1, ήταν τα καλύτερα κινητά που έχω αποκτήσει ως και τώρα που γράφω. Το G3 είχε ασύρματη φόρτιση και μιλάμε για κινητό που κυκλοφόρησε το 2013. Αντικαταστάθηκε το καλοκαίρι του 2018 πάλι λόγω δουλειάς, καθότι το VPN της εταιρίας ήθελε νεώτερη έκδοση android και το G3 είχε φτάσει στο όριό του. Συνειδητοποίησα ότι τα κινητά θα καταντήσουν περίπου όπως οι υπολογιστές. Καποτε, και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος (π.χ. 2 χρόνια), θα χρειάζεσαι πάντα νεώτερο λειτουργικό και ο κατασκευαστής θα πάψει να βγάζει αναβαθμίσεις για να πας σε νέα συσκευή. Εχεις την επιλογή να πας σε custom firmware ή νέα συσκευή. Λόγω δουλειάς, το custom firmware απορρίπτεται, οπότε κάθε 2 χρόνια αγοράζω συσκευή μεχρι 300 ευρώ και έχω και μια μικρή επιδότηση από την εταιρία μου. Δεν έχει νόημα παίδες το τί κινητό θα πάρεις. Ο,τι και να πάρεις σημερα, θα είναι πολύ καλό. Και ειδικά ένα ακριβό κινητό είναι σα να φοράς ρόλεξ και να δουλεύεις οικοδομή.
 
Κινητάρα το G3 ,του 13 που λέει και ο Rygar με 4K ,NFC και άλλα πολλά.
Μέγα πρόβλημα το bootloop του σε όλη την σειρά και το δικό μου από αυτό πήγε και για αυτόν τον λόγο επίσης έφυγε η LG από τά κινητά.

ΥΣ ξέχασα να γράψω τι έχω, Huawei P30 pro αυτή την περίοδο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Φιλτατε metalcandyman, αν και παλαιο το θρεαντ σου, πρεπει να ομολογισω οτι με πληγωνει καθημερινα. και εξηγω γιατι.
Ειμαι καμαρωτος κατοχος ενος alcatel 1066D (22E) το οποιο διαθετει οθονη 1,8" ,500 entries, capacity 200 sms with predictive text, 3 ωρες ομηλια, ψεεεεεματα, 130 ωρες ST/BY ψεεεεματα, καμερα, φακο, music/video player, FM ραδιοφωνο.
Τωρα αν με ρωτησετε που ταχει ολα αυτα, δεν μπορω να σας απαντησω μετα βεβαιοτητος, γιατι εκτος της οθονης, ουτε που ταχω ψαξει.
Οι λογοι που με ωθουν, με καταπιεζουν το σωστο, να ζητησω ΒΟΗΘΕΙΑ, απο το ενταυθα κομουνιτι ειναι διοτι, οι γιοι μου (αμα ξανακανω εγω παιδια, τρυπιστε μου την μυτη), τα εγκονια (απ'αυτα μπορει να ξανακανω), φιλοι, συγκενεις, γειτωνες, ακομα και ο Βαλαντης ο Τζιπσυ Κινγκ, διπλα, σκανε ειρωνικο χαμογελο και βλεμα οικτου, οταν μοστραρω το κινητο μου.
Μη αντεχοντας ολη αυτη την κατασταση αποφασισα να αναβαθμισω σε κινητο και επιδει ειμαι εντελως σκραπας, ως προς τα κουνιστα, ζητω βοηθεια για την επιλογη του. Ενταξει παλαια που χρειαζομουν κινητο με δυνατο σταθμο ειχα ενα ΝΟΚΙΑ 1,9w. κι αργοτερα που ταξειδευα ευρωπη-Αμερικη ενα Siemens dual band με κιτρινοκοραλοκοκκινοπορτοκαλι οθονη. Εκτοτε κινητα τσι πλακας.
ΟΙ αναγκες μου: Να λεει την ωρα, δεν κουβαλαω πλεον ρολοι- Να βγαζει καμια φωτο, οχι τιποτα σπουδαιο, απλες φωτο- Ναχει μεγαλη οθονη/γραμματα, οσο το δυνατον, λογω γεροντογκαβομαρας- Να συνδεεται με το κομπιουτερ με usb καλωδιο-Να κρατα η μπαταρια του, οχι οτι κανω πολλα τηλεφωνιματα, αλλα ρε παιδι μου να μην αδειαζει και με 5 τηλεφωνηματα- Ναχει απλο μενου, οσο γινεται- Και μεχρι 150 Ε και πολλα λεω, γιατι με 150 περνω τρεις gtx 650 ti και περισευουν και για πιττογυρα.
Ξερω αρκετοι, εδω περα μεσα, το κατεχετε το αθλημα, αφιερωστε λοιπον 5-10 λεπτα να μου πειτε πιο κινητο να παρω, οσο ειμαι ακομα ζεστος και πριν ξοδεψω τα γκαφρα σε πισοκονσολοειδη εξαρτηματα. Σας μερσω πολυ για τον χρονο σας

Αδελφη ψυχη, οπως διαπιστωνω, ο Eagle 1
Φιλε Chris παρε το κινητο του link που θα βαλω και θα εισαι αρχοντας.Εχει ολα οσα θελεις και στα λεφτα αυτα ειναι μια χαρα κινητο. https://www.skroutz.gr/s/35519666/Xiaomi-Redmi-10C-NFC-Dual-SIM-4GB-64GB-Graphite-Grey.html
 
  • Like
Reactions: Ace
Επιτελους, χειρα βοηθειας. Πανω που ειμουν ετοιμος να κανω "all in" σε gaming chair, απ'οτι φαινεται, ο απαυτος μου θα συνεχιζει να βγαζει καλους πανω στην ξυλινη καρεκλα, αλλα θα σταματισει η καζουρα απο τους περιξ.
Διαλεγω το μαυρο που ειναι και πιο φτηνο. Θενκς μειτ
 
Το 2014 ανοιξα αυτο το θεμα και τελικα τοτε ειχα αγορασει το iPhone 6 το οποιο με κρατησε συντροφια εως τωρα το σωτηριο ετος 2023.Δεν εχω παραπονο απο το συγκεκριμενο κινητο αυτα που θελω πανω κατω τα κανει ακομα και σημερα 9 χρονια μετα την αγορα του και πηρε και ios updates για πολλα χρονια και το ios 12.5.7 που φοραει τωρα υποστηριζεται απο παρα πολλες εφαρμογες ομως τα χρονακια του εχουν αρχισει να φαινονται πολυ και ολο και περισσοτερες εφαρμογες και λειτουργιες που θελω δεν υποστηριζουν πλεον το ios 12 γιαυτο λοιπον πηρα την αποφαση να παρω επιτελους αλλα τηλεφωνο.Τα χρονια ειναι δυσκολα το ξερουμε αυτο οι περισσοτεροι απο μας και τα καλα smartphones ειναι ακριβο σε γενικες γραμμες σπορ ομως προσωπικα android κινητο δεν περνω δεν μπορω να τα δουλεψω υπαρχουν παρα πολλα θεματα που με νευριαζουν ασχετα που θα με εβγαινε πολυ φθηνοτερο απο ενα iPhone.Οποτε η επιλογη μου δεν ειναι αλλη απο το iPhone 14 αν και θα μπορουσα να να παρω το 13 και να γλυτωσω λεφτα γιατι τα δυο αυτα τηλεφωνα ειναι σχεδον ιδια ομως η τεραστια διαφορα του 14 ειναι τα 2GB περισσοτερη RAM που εχει τα οποια παιζουν τεραστιο ρολο σε ενα κλειστο λειτουργικο οπως ειναι το ios και θα παιξουν μεγαλο ρολο στο συγκεκριμενο τηλεφωνο τα επομενα χρονια.Καλως να το παρω στα χερια μου και τα ξαναλεμε καλα να ημαστε μονο το 2031 με 2032 με νεο post για αγορα νεου τηλεφωνου για μενα με το νεοτερο iPhone που θα κυκλοφορει εκεινη την εποχη.
 
Το 2014 ανοιξα αυτο το θεμα και τελικα τοτε ειχα αγορασει το iPhone 6 το οποιο με κρατησε συντροφια εως τωρα το σωτηριο ετος 2023.
Τελικά... αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που ο κόσμος αγοράζει iphone.
Δεν έχω, αλλά προσανατολίζομαι προς τα εκεί και εγώ.
 
Τελικά... αυτός πρέπει να είναι ο λόγος που ο κόσμος αγοράζει iphone.
Δεν έχω, αλλά προσανατολίζομαι προς τα εκεί και εγώ.

Έχει η κόρη μου εδώ και 5 μήνες και μαζί της κουβαλάει συνέχεια τον φορτιστή γιατί ξεφορτιζει πολύ γρήγορα το κινητό. Πολλοί είναι οι χρήστες που αναφέρουν ότι έχουν θέμα και ότι ξεφορτιζει γρήγορα.

Φυσικά και το γνωρίζουν αυτό απο την συγκεκριμένη εταιρεία ότι τραβάει πολλούς πόρους το λειτουργικό τους και για αυτό και τα έχουν εξοπλίσει στο λειτουργικό με τα κατάλληλα εργαλεία για την μπαταρία ώστε να ελαχιστοποιηθεί αυτό. Το θέμα είναι αν ο καθένας έχει την όρεξη να ασχολείται τόσο πολύ με όλα αυτά τα εργαλεία παραμετροποίησης της μπαταρίας!
 
Τελευταία επεξεργασία:
ειχα παρει το 17 το huawei p9 ηταν το πρωτο που εβγαλε με καμερα leica και οντως οι φωτος που εβγαλα ηταν πολυ καλες (με full manual ρυθμισεις) ...ακομα λειτουργει οπως στην αρχη με δυο διαφορες την μπαταρια που ξεφορτιζει ευκολα (λογικο) και η οθονη που τρεμοπαιζει καπως τωρα τελευταια αρκετα συχνα σχεδον παντα το βραδυ ειναι πιο ενοχλητικο δεν ξερω αν ειναι software η hardware θεμα...
 
ειχα παρει το 17 το huawei p9 ηταν το πρωτο που εβγαλε με καμερα leica και οντως οι φωτος που εβγαλα ηταν πολυ καλες (με full manual ρυθμισεις) ...ακομα λειτουργει οπως στην αρχη με δυο διαφορες την μπαταρια που ξεφορτιζει ευκολα (λογικο) και η οθονη που τρεμοπαιζει καπως τωρα τελευταια αρκετα συχνα σχεδον παντα το βραδυ ειναι πιο ενοχλητικο δεν ξερω αν ειναι software η hardware θεμα...

Πολύ πιθανόν να είναι απο την μπαταρία που δεν έχει πολύ ενέργεια και δεν κάνει σωστά τον Ρυθμό ανανέωσης στην οθόνη (refresh rate της οθόνης).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πηρα τελικα ενα redmi 10c. Mου το συστησε, ψαγμενος φιλος και συμφορουμητης να το παρω γιατι καλυπτει τις αναγκες μου. Οχι μονο τις καλυπτει, τις υπερσουπερκαλυπτει. Δεν νομιζω οτι θα αφιερωσω χρονο να μαθω ολες τις λειτουργιες και δυνατοτητες της συσκευης, αλλα ουτε και θα χρειαστω ποτε το 90% απο αυτες. Πηρα και θηκη, πηρα και προστατευτικο τζαμακι, νομιζω μετα το redmi,εκλεισα σαν ανδρας με τα κινητα, σε αυτη την ζωη τουλαχιστον. Δεν θαχω πλεον καζουρα απο παιδια εγκονια, φιλους, γειτωνες κτλ για το 22Ε Alcatel μου. Θα κυκλοφορω επι τελους σαν ανθρωπος σε αυτη την κοινωνια χωρις να ντρεπομαι. (καλα η θηκη ολα τα λεφτα, χωραει και καρτες και χαρτονομισματα)
Ειπα να κανω και μια νεα συνδεση. Ρε τι κορακια ειναι ολοι αυτοι οι πωλητες των εταιρειων? Και καλα και σωνει να σου πουλησουν αυτο που θελουν κι οχι αυτο που χρειαζεσαι.
Ειδα vodaphon, κατι πακετακια 13Ε, 15Ε, λεω εδω ειμαστε. Τελεφωναω, βγαινει μια σουραβλω, εξηγω τι και πως, μαληστα μου λεει, απεριοριστα, τελεφωνηματα, 2000 sms, 8gb, 28 ευροπουλα.Σας κανω την συμβαση. Τι, πως, ποσο, ποιο, μα εγω ειδα εκει κατω κατω στο ραφι, πακετακια με 13-15Ε. Α αυτα ειναι αν εχετε 2 κινητα, μου λεει. Τι 2 κινητα? εδω 1 ειχα με 8Ε παγειο και ο μηνιαιος λογαριασμος μου δεν ειχε ξεπερασει ποτε τα 3Ε. Μετα τι να κανω τα sms? Oυτε καν ξερω να στελνω, ουτε εχω στειλει ποτε. Αλλα σε αυτη την χωρα και να θες να πεις αληθεια, δεν σε πιστευουν. Ουτε τα 8gb θελω. Αυτο ειναι το πακετο κι αυτο θα παρετε, σας αρεσει δεν σας αρεσει. Ρε με ενα πουτη που μπλεξαμε μεσημεριατικα. Την εκανα βεβαια με ελαφρα. Αφηνω στοιχεια σε cosmote, να επικοινωνησουν μαζυ μου, (μεχρι στεφανοχαρτι και πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων ζητανε) περασαν 2 μερες τιποτα,περνω τηλεφωνο πιανω γραμμη ( μουκατσε η κωλιφαρδια) τα λεμε κανω συμφωνια, 22Ε, ολα τα ιδια μονο 2gb internet. Τα sms εκει στανταρ ρε παιδι μου. Τες πα. Σημερα μετα 4 μερες με πηραν απο cosmote για το μυνημα που αφησα. Αστροπελεκια τι να πεις?
Αφησα το καλυτερο για το τελος. Ειχα cyta που εγινε wind που εγινε nova, σταθερο 24αρι ιντερνετ, ενα κινητο. Ειπα μια που μπηκα στα εξοδα να αναβαθμισω σε 50αρα. Αφου μας τα ακουμπησε και το market pass. Mε περνει λοιπον τηλεφωνο ι Γιωργους Μπουλουγουρας απο νουβα, πως μπουρω να εξυπηρετησου? ευγενεστατος δεν μπορω να πω. Θελω ανανεωση συμβολαιου και αναβαθμιση σε 50αρα. Μαστα, μισου να του ενεργοποιησου. 57Ε μου λεει. Ητανε το σοκ μεγαλο κι εχασα το μπουσουλα. Συνηλθα σηντομα. Τι χαστουκα κι αυτη Κε Μπουλουγουρα μου. Ναι μου λεει 57 γιατι θα παρς και τηλιοραση. Μα δεν θελω, δεν εχουμε τηλεοραση σπιτι, καηκε, ρε ανθρωπε. Θα παρς και τηλεοραση, αλλιως 50αρα δεν μπουρω να σι δως. Λεω, αστα Κε Μπουλουγουρα μου, αστα οπως ειναι και μην πειραζεις τιποτα. Παω την επομενη σε μαγαζυ με nova, οχι μου λενε δεν ειναι υποχρωτικο να παρετε και TV, κανω ανανεωση/αναβαθμιση, μουδωσαν και ρουτερ, ξαναηρθε η καρδια μου στη θεση της
Market pass? κανω αιτηση, σιγη υχθυος, στις τρεις του μηνος καταθεση στο λογαριασμο μου 100Ε και κατι ψιλα. Στις 23 του μηνος περνω μειλ οτι εγκριθηκε η αιτηση μου.
Οχι καμια εντυπωση δεν μου κανει που τρακαρανε τα τραινα. Και τα νεα Ραφαλ να πεσουνε φυσιολογικο θαναι για τουτη τη χωρα. Κανα τροχονομο θα βγαλουμε φταιχτη και καθαρισαμε. Αυριο θαχω και την νεα SIM στα χερια μου. Πεταω απ' την χαρα μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κι αυτα ηταν μονο η αρχη.
Cosmote. Κουριερας μου φερνει συμβολαιο και SIM, Μετα απο 8 ημερες δεν εχει ενεργοποιηθει η συνδεση, δεν εχουν ιδεα που ειναι η αιτηση και τα συμβολαια. Ακυρωνουμε συμβαση, μαζευω το κινητακι μου και το παω στην nova.
Nova συμβαση με 3 κινητα, σταθερο, ιντερνετ. Αιτηση για αναβαθμιση γραμμης απο 24 σε 50 mbps. Kινητα OK, σταθερο/internet μετα απο 25-30 ημερες λενε. Ποιος ειμαι εγω που θα πει οχι. Μετα απο 27 ημερες, βλεπω σταθερο νεκρο, ιντερνετ γιοκ. Αρχιζω τα τηλεφωνα, μεχρι το βραδυ κανεις τους δεν ξερει τιποτα, ψαχνουν να βρουν που ειναι το προβλημα. Το βραδυ, ενας της εξυπηρετησης πελατων, ο οποιος και χασμουριοταν μεγαλοφωνως, οση ωρα μηλουσαμε, μου λεει, "σημερα οι τεχικοι εψαχναν να βρουν το προβλημα, αποκατασταση απο αυριο και να δουμε, γιατι και οι τεχνικοι ανθρωποι ειναι και χριαζονται ξεκουραση. Λογικο, (τι δουλεια κανς, σκαβς? Τραμπακουλας). Την επομενη τα ιδια, το 13800 να με κανει πασα στο 13700 και τουμπαλιν. Ρωτω, μηπως γινεται η αναβαθμιση και απαντουν, "οχι, εχει προγραμματιστει για επομενη εβδομαδα. Καποι στιγμη περνω μυνημα οτι αποκατασταθηκε η βλαβη. Μπαααα! φημες. Ξανα μανα τηλεφωνηματα, φωνες κακο, επεσαν και τα απαραιτητα μπινελικια. Ελληνοι ειμεθα, τιμουμε και την ανατροφη μας.
Απογιομα, μου λενε απο 13700, αναβαθμιση, βαλε νεο εξοπλισμο, και σε μιση ωρα σε περνουμε να σε πουμε τι να κανεις για να λειτουργουν ολες οι πριζες του σπιτιου. Οσο πηραν εσας πηραν κι εμενα. Εκανα οτι ειπαν, γιοκ ιντερνετ, σταθερο βελτιωση, ηχος σαν να περνεις καποιο τηλεφωνο και να μηλαει. Τους ξαναπερνω, οχι, λενε, δεν εχει γινει αναβαθμιση, καπου στο δυκτιο υπαρχει προβλημα και το ψαχνουμε, Καταθετω οπλα κι αρχιζω να ψαχνω προσφορες.
Μετα κανα 2ωρο, χτυπα το σταθερο, το σηκωνω, η συμβια. "Ελα ενταξει το προβλημα", λεει. Μουρθε ντουβρουτζας. "Πες μου αμεσως, τι εκανες, και με ποιον συναντηθικες, και εγινε αποκατασταση" ρωτο. Σορρυ, ο νους μου στο κακο πηγε, στη χωρα που τα παντα ρυθμιζουν τα τρια ΜΜΜ, λες να? Νταξ, απλα επερνε καθε μιση ωρα, για να τσεκαρει, μεχρι που εβγαλε γραμμη.
Κοιταζω ιντερνετ, τζιτζι, μετρησεις 47-49. Που να τολμησω να τους ρωτησω τι να κανω με πριζες. Αν παρουν χαμπαρι την ταχυτητα μου, φοβαμαι μηπως μου κοψουν παλι την μιση.
Σορρυ για το σεντονι, ειχα αναγκη να τα βγαλω απο μεσα μου. Εχει κλεισει κι ο Σηνιουρης...
 
Λοιπον ενταξει το redmi 10 c, για μενα ειναι σαν να βγηκα απο φιατακι και μπηκα σε πυραυλο. Με την χριση που κανω, ζητημα αν το φορτιζω μια φορα την εβδομαδα. Ομως εκει ειναι και το προβλημα. Αργει πολυ η κολαει στην φωρτιση, δλδ σε 24 ωρες απο 20% πηγε 30%, επισης δεν εχει φωρτισει ποτε πανω απο 67%. Ειναι φυσιολογικο αυτο η κανω κατι λαθος? Μηπως πρεπει να αντικαταστισω τον φωρτιστη της συσκευασιας με καποιον ταχυφωρτιστη? Και ποιον θα συστηνατε?
 
Ίσως και να είναι ελλατωματικό, αφού αργεί να φορτίσει τόσο πολύ και δεν φτάνει ποτέ σε 100% πλήρη φόρτιση. Καλύτερα να το πας πίσω στο κατάστημα που το πήρες να του ρίξουν μια ματιά, μπορεί να είναι ο φορτιστής, σίγουρα, ή και το καλώδιο USB. Γενικά, κάτι έχει, καλύτερα να το κοιτάξεις γιατι αυτές οι li-ion μπαταρίες αρπάζουν και φωτιά που και που, :D
 
Απο το σερβις του κατ/τος ειπαν να δοκιμασω με το τηλεφωνο κλειστο. Τζιφος, την επομενη μου ειπαν να το γυρισω στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Επιτυχια, φορτωσε στο τσακ μπαμ. Αν παρουσιασει παλι προβλημα, θα τους το παω πεσκετσι. Απλα το κεντρο μου ειναι πλεον ανυποφορο και το αποφευγω οπως ο Βεελζεβουλ το λιβανι. Το μαγαζυ ειναι 3ης Σεπτεβριου.
ΟΚ την θελω την μεγαλη μπαταρια να μην φορτιζω καθε μερα, αλλα μην μου βγαζει και την πιστη.
BTW Σωτηρη πως ξερω ποιος ειναι ο καταλληλος φορτιστης και καλωδιο για το τηλεφωνο μου?
 
Ο φορτιστής πρέπει να μπορεί να αποδώσει τα Amperes και τα Volts που χρειάζεται το κινητό, και αν το κινητό έχει κάποια τεχνολογία ταχείας φόρτισης πχ USB-PD , qualcomm κλπ δες πχ εδώ , υπάρχουν πολλές διαφορετικές τεχνολογίες και αναλόγως ποιά χρησιμοποιεί το κινητό σου, πρέπει να είναι συμβατός και ο φορτιστής για να έχεις γρήγορη φόρτιση, το καλώδιο USB επίσης πρέπει να είναι συμβατό με τα Amperes/Volts που χρειάζονται και την τεχνολογία ταχείας φόρτισης, έχουν τσιπάκια μέσα που επικοινωνούν με τους φορτιστές και τα τηλέφωνα ώστε αν το καλώδιο δεν είναι το σωστό, δεν θα έχεις γρήγορη φόρτιση. Στην περίπτωσή σου τώρα, αφού φόρτωσε 100% όταν το επανέφερες στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ο φορτιστής και το USB καλώδιο είναι τα κατάλληλα.
 
O φορτιστης της συσκευασιας ειναι ο Power adapter model MDY-09-EW
input 10--24v/50-60hz/0.35 A . Output 5v 2A στα 10watt. τιμη 3,50Ε. Μαλλον ο φτηνοτερος της xiaomi. στιςκριτηκες διαβασα οτι ειναι αργος. Επιδει βλεπω φορτιστες στα 20-30-60 ακομα και 100w, λεω μηπως πρεπει να παρω καποιον πιο δυνατο. Γιατι και τις προηγουμενες φορες δεν κολησε αλλα αργησε να φωστισει.
 
O φορτιστης της συσκευασιας ειναι ο Power adapter model MDY-09-EW
input 10--24v/50-60hz/0.35 A . Output 5v 2A στα 10watt. τιμη 3,50Ε. Μαλλον ο φτηνοτερος της xiaomi. στιςκριτηκες διαβασα οτι ειναι αργος. Επιδει βλεπω φορτιστες στα 20-30-60 ακομα και 100w, λεω μηπως πρεπει να παρω καποιον πιο δυνατο. Γιατι και τις προηγουμενες φορες δεν κολησε αλλα αργησε να φωστισει.
Αν το κινητο εστρωσε και φορτιζει κανονικα πλεον και αν δεν σε πηραζει που αργει καπως να φορτισει τοτε φορτιστη να μην αλλαξεις μια χαρα ειναι αυτος που και εχει και να ξερεις πως η αργη φορτιση βοηθαει καλυτερα στην καλη υγεια της μπαταριας.Το iPhone 14 που εχω οπως και προηγουμενα iPhone δεν εχουν στο κουτι φορτιστη ομως εγω δεν πηρα φορτιστη με περισσοτερα W αλλα αντιθετα χρησιμοποιω εναν φορτιστη απο πολυ παλαιοτερο iPhone μολις 5w ακριβως γιαυτο τον λογο για την ποιο αργη φορτιση δηλαδη και μαλιστα το κινητο αυτο εχει μπαταρια 3279mAh ενω το δικο σου εχει πολυ μεγαλυτερη με 5000mAh.Γιαυτο λοιπον αν η μπαταρια σε κραταει αρκετο διαστημα πληρως φορτισμενη και εχεις την ανεση να το φορτιζεις οποτε θες τοτε να κανεις κατι που προτεινει η ιδια η apple και ειναι κανονας γενικοτερα για ολες της συγχρονες μπαταριες που βρισκονται σε κινητα μεχρι και ηλεκτρικα αυτοκινητο και αυτο ειναι να μην αφηνεις το κινητο να πεφτει κατω απο 30% ποσοστο μπαταριας και να το αφηνεις να φορτισει το πολυ εως το 80%.Παντα πληρες φορτισεις εως 100% και το να αφηνουνε το κινητο να πηγαινει κατω απο 10% η μπαταρια η ακομα και να σβηνει απο μπαταρια το μονο που κανουν ειναι κακο στην υγεια της.Οποτε κρατα τον φορτιστη που εχεις φορτιζε απο 30 εως 80 και θα εισαι τζαμι γιατι και η μπαταρια σου κραταει αρκετα αλλα και η υγεια της θα ειναι καλη.
 
ΟΚ boys, για να το λετε, σηγουρα κατι ξερετε. Η αληθεια ειναι οτι με τον τροπο που χρισημοποιω το κινητο μια φορα την εβδομαδα το φορτιζω. Το αφηνω οπως ειναι και ελπιζω να μην ξαναπαρουσιασει προβλημα. Σας μερσω για τον χρονο σας
 
Με την επαναφορα, φορτισε το τηλεφωνο, αλλα στην επομενη, το ιδιο προβλημα.
Το προβλημα λυθηκε, με ενημερωση του MIUI. Εκρινα, λανθασμενα οτι για τις δουλειες που το χρισημοποιω, δεν χρειαζονταν ενημερωσεις.
Πλεον φορτιση 24-92% σε λιγοτερο απο 2 ωρες και σωστη ενδειξη μπαταριας.
Μου μενει να βρω πως θα το ρυθμισω να συνδεεται με υπολογιστη, μεσω usb καλωδιου, και θα εχω κλεισει, σαν ανδρας, με τα κινητα, σε τουτη τη ζωη.
Και παλι ευχαριστω παιδια, για τις συνβουλες σας















Αφου φο
 
Πίσω
Μπλουζα