Πηρα τελικα ενα redmi 10c. Mου το συστησε, ψαγμενος φιλος και συμφορουμητης να το παρω γιατι καλυπτει τις αναγκες μου. Οχι μονο τις καλυπτει, τις υπερσουπερκαλυπτει. Δεν νομιζω οτι θα αφιερωσω χρονο να μαθω ολες τις λειτουργιες και δυνατοτητες της συσκευης, αλλα ουτε και θα χρειαστω ποτε το 90% απο αυτες. Πηρα και θηκη, πηρα και προστατευτικο τζαμακι, νομιζω μετα το redmi,εκλεισα σαν ανδρας με τα κινητα, σε αυτη την ζωη τουλαχιστον. Δεν θαχω πλεον καζουρα απο παιδια εγκονια, φιλους, γειτωνες κτλ για το 22Ε Alcatel μου. Θα κυκλοφορω επι τελους σαν ανθρωπος σε αυτη την κοινωνια χωρις να ντρεπομαι. (καλα η θηκη ολα τα λεφτα, χωραει και καρτες και χαρτονομισματα)
Ειπα να κανω και μια νεα συνδεση. Ρε τι κορακια ειναι ολοι αυτοι οι πωλητες των εταιρειων? Και καλα και σωνει να σου πουλησουν αυτο που θελουν κι οχι αυτο που χρειαζεσαι.
Ειδα vodaphon, κατι πακετακια 13Ε, 15Ε, λεω εδω ειμαστε. Τελεφωναω, βγαινει μια σουραβλω, εξηγω τι και πως, μαληστα μου λεει, απεριοριστα, τελεφωνηματα, 2000 sms, 8gb, 28 ευροπουλα.Σας κανω την συμβαση. Τι, πως, ποσο, ποιο, μα εγω ειδα εκει κατω κατω στο ραφι, πακετακια με 13-15Ε. Α αυτα ειναι αν εχετε 2 κινητα, μου λεει. Τι 2 κινητα? εδω 1 ειχα με 8Ε παγειο και ο μηνιαιος λογαριασμος μου δεν ειχε ξεπερασει ποτε τα 3Ε. Μετα τι να κανω τα sms? Oυτε καν ξερω να στελνω, ουτε εχω στειλει ποτε. Αλλα σε αυτη την χωρα και να θες να πεις αληθεια, δεν σε πιστευουν. Ουτε τα 8gb θελω. Αυτο ειναι το πακετο κι αυτο θα παρετε, σας αρεσει δεν σας αρεσει. Ρε με ενα πουτη που μπλεξαμε μεσημεριατικα. Την εκανα βεβαια με ελαφρα. Αφηνω στοιχεια σε cosmote, να επικοινωνησουν μαζυ μου, (μεχρι στεφανοχαρτι και πιστοποιητικο κοινωνικων φρονηματων ζητανε) περασαν 2 μερες τιποτα,περνω τηλεφωνο πιανω γραμμη ( μουκατσε η κωλιφαρδια) τα λεμε κανω συμφωνια, 22Ε, ολα τα ιδια μονο 2gb internet. Τα sms εκει στανταρ ρε παιδι μου. Τες πα. Σημερα μετα 4 μερες με πηραν απο cosmote για το μυνημα που αφησα. Αστροπελεκια τι να πεις?
Αφησα το καλυτερο για το τελος. Ειχα cyta που εγινε wind που εγινε nova, σταθερο 24αρι ιντερνετ, ενα κινητο. Ειπα μια που μπηκα στα εξοδα να αναβαθμισω σε 50αρα. Αφου μας τα ακουμπησε και το market pass. Mε περνει λοιπον τηλεφωνο ι Γιωργους Μπουλουγουρας απο νουβα, πως μπουρω να εξυπηρετησου? ευγενεστατος δεν μπορω να πω. Θελω ανανεωση συμβολαιου και αναβαθμιση σε 50αρα. Μαστα, μισου να του ενεργοποιησου. 57Ε μου λεει. Ητανε το σοκ μεγαλο κι εχασα το μπουσουλα. Συνηλθα σηντομα. Τι χαστουκα κι αυτη Κε Μπουλουγουρα μου. Ναι μου λεει 57 γιατι θα παρς και τηλιοραση. Μα δεν θελω, δεν εχουμε τηλεοραση σπιτι, καηκε, ρε ανθρωπε. Θα παρς και τηλεοραση, αλλιως 50αρα δεν μπουρω να σι δως. Λεω, αστα Κε Μπουλουγουρα μου, αστα οπως ειναι και μην πειραζεις τιποτα. Παω την επομενη σε μαγαζυ με nova, οχι μου λενε δεν ειναι υποχρωτικο να παρετε και TV, κανω ανανεωση/αναβαθμιση, μουδωσαν και ρουτερ, ξαναηρθε η καρδια μου στη θεση της
Market pass? κανω αιτηση, σιγη υχθυος, στις τρεις του μηνος καταθεση στο λογαριασμο μου 100Ε και κατι ψιλα. Στις 23 του μηνος περνω μειλ οτι εγκριθηκε η αιτηση μου.
Οχι καμια εντυπωση δεν μου κανει που τρακαρανε τα τραινα. Και τα νεα Ραφαλ να πεσουνε φυσιολογικο θαναι για τουτη τη χωρα. Κανα τροχονομο θα βγαλουμε φταιχτη και καθαρισαμε. Αυριο θαχω και την νεα SIM στα χερια μου. Πεταω απ' την χαρα μου.