Τώρα ξεκινάω το Mafia Franchise, ξεκινώντας από το 1ο παιχνίδι της σειράς, το Mafia (2002).
Σύντομα κι εγώ! Γιατί προς το παρόν πρέπει να καθαρίσω μία πόλη γεμάτη με ζόμπι, ε μην τους αφήσω τους ανθρώπους σύξυλους, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε (είμαστε;; )Horizon Forbidden West
(Gorilla engine adoring fan)
Όπως και το gta vice city...το τερμάτισα το 2013 και από τότε συνεχίζω μέχρι σήμερα κάνοντας βόλτες με μηχανές, αεροπλάνο, ελικόπτερα,κάποια ράλλυ που είχε σαν αποστολές αλλά μπορείς να τα κάνεις και μετά το τέλος του παιχνιδιού,βόλτα και διανομή με το παγωτατζηδικο και βέβαια πάντα με τους φοβερούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στα οχήματα ... αξέχαστο παιχνιδι το Vice City...Το Mafia 3 με απογοήτευσε τελικά καθότι μολις τελειώσεις το στόρι, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ να κάνεις. Ουσιαστικά όμως! Τίποτα. Νιετ. Απλά πας από εδώ και από εκεί, κακοί δεν υπάρχουν, ή έστω κάποια events. Π.χ. στο GTA5 μία στο τόσο θα έβλεπες έναν κλέφτη να τρέχει και μια γριά να φωνάζει και μπορούσες να πιάσεις τον κλέφτη. Τώρα παίζω το Dying light 2 το οποίο περιέχει διάφορα events τυχαία και νομίζω ότι θα μου πάρει καιρό να το τελειώσω αφού ακόμα είμαι στη φάση όπου το παιχνίδι με μαθαίνει. Μετά από περίπου 15 ώρες παιχνιδιού (εγώ νιώθω ότι έχω ασχοληθεί αρκετά περισσότερες) μόλις ανακάλυψα ότι το παιχνίδι έχει camps που πρέπει να καθαρίσεις. Ακόμα είμαι στο κέντρο του χάρτη και έχω μετακινηθεί ελάχιστα στη διπλανή περιοχή. Περιττό να πω για το παρκούρ. Αν παίξατε το spider man και σας άρεσε το swinging με τον ιστό, θα σας αρέσει και το παρκούρ. Ουσιαστικά σκαρφαλώνετε παντού. Θα μπορούσα να περιμένω κάποια προσφορά π.χ. στα 45 ευρώ, αλλά είμαι πολύ μικρό παιδί, δηλαδή είμαι πολύ ανυπόμονος....και δεν το μετανιώνω.
Αφτά.
Horizon Forbidden West
(Gorilla engine adoring fan)
Παράτησα το dying light. Εχει ένα εκνευριστικό bug εξαιτίας του οποίου οι διάλογοι έκαναν μονοι τους skip και όταν έπρεπε να κανεις σημαντική επιλογή, δεν ήξερες τί είχε ειπωθεί, αφου δεν άκουγες ούτε την ομιλία. Αλλο bug αυτό με τον ήχο! Οταν άρχιζε το κυνήγι τη νύχτα, δεν άκουγες τους ήχους των κυνηγών σου και δεν ήξερες πόσοι σε κυνηγούσαν, αν σε κυνηγούσαν και πόσο κοντά σου ήταν. Αποφάσισα να περιμένω μεχρι να βγει καποιο patch και εννοείται δε μπορούσα να περιμένω. Πήρα κι εγώ το forbidden west και εμεινα με ανοιχτό το στόμα για δύο λόγους, πρώτον για τα γραφικά που είναι καταπληκτικά και δεύτερον για το γεγονός ότι η guerilla αποφάσισε (και καλώς έπραξε) να διατηρήσει ίδιο το HUD, ακόμα και σε επίπεδο γραμματοσειράς. Οσοι έχετε παίξει το πρώτο, θα νομίσετε ότι απλά συνεχίζετε από εκεί που σταματήσατε, με νεους εχθρούς και μηχανές βεβαίως. Η μουσική δε είναι καταπληκτική! Καθότι ακόμα είμαι στην αρχή, ανυπομονώ να μάθω τί έχουν σκεφτεί για να συνεχίσουν την ήδη ωραία ιστορία του πρώτου παιχνιδιού.Σύντομα κι εγώ! Γιατί προς το παρόν πρέπει να καθαρίσω μία πόλη γεμάτη με ζόμπι, ε μην τους αφήσω τους ανθρώπους σύξυλους, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε (είμαστε;; )
Εγώ το horizon πάντως το άφησα στην μέση γιατί το βαρέθηκα.Οσοι ΔΕΝ έχετε παίξει το πρώτο Horizon και το έχετε σκοπό, προτείνω να παίξετε το ένα και να συνεχίσετε αμέσως με το άλλο. Θα σας φανεί σαν ένα τεράστιο παιχνίδι. Και σας ζηλεύω αν το κάνετε αυτό.
....η το Ikari στον Μπασταρντ, ας πουμε.δεν με τράβηξαν όσο ένα RDR2 ας πούμε.