Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Αντιδράσεις
- 6.032
To Pillars of eternity ειναι παιχνιδαρα το εχω τερματισει και γω οπως τερματισει και τα δυο μερη του Τhe white March expansion pack ολα αυτα στην εποχη του μεχρι τα τελη του 2016.To 2018 ηρθε και το πολυαναμενομενο sequel Pillars of eternity II: Deadfire το οποιο ομως λογο διαφορων αλλων παιχνιδιων και ελευθερου χρονου το τερματισα δυο χρονια μετα το 2020.Με τα MMORPGS εχω τρελα ομως ελαχιστα ηταν αυτα που με κρατησαν και επαιξα και το LOTRO ομως δεν με κρατησε.Με τα pay to win παιχνιδια και ειδικοτερα τα MMORPGS οχι απλα εχω αλεργια αλλα τους βριζω οπου βρεθω και οπου σταθω γιαυτο και κολλησα με τα χιλια με το old school runescape.Πριν λιγες μερες τερματισα το Pillars of Eternity. Απο τα κορυφαια, για μενα, στο ειδος του. Μπορει τα γραφικα του να μην ειναι η τελευταια λεξη της τεχνολογιας, αλλα βλεπονται ανετα.
Παραλληλα εξακολουθω να παιζω LOTRO, αν και το εχουν μετατρεψει σε ενα μονοτονο pay to win απο play to win παιχνιδι. Παντως αξιζει ακομα να ασχολιθει καποιος που του αρεσει το ειδος, τουλαχιστον μεχρι 100-110 level.
Οι ωρες μου στο μαγαζι ειναι παρα πολλες καθε μερα οποτε ηθελα ετσι ενα MMORPG να ασχολουμαι που να το τρεχει το χρεπι λαποτο που εχω εδω κυριως για σερφαρισμα και σειρες οποτε το OSRS ηταν το ιδανικο και το γνωριζα πολλα χρονια πριν ομως σοβαρα δεν ειχα κατσει να ασχοληθω.Ενας αλλος λογος που ειχα κολλησει ηταν γιατι το παιχνιδι παιζετε απλα και μονο με το ποντικι αμα θες ουτε χιλια δυο κουμπια του πληκτρολογιου για χιλιες δυο ενεργειες ουτε τιποτα και ο σημαντικοτερος λογος ηταν πως το παιχνιδι ειναι play to win και οχι pay to win.Το grind του ειναι απιστευτο δεν υπαρχει αλλο MMORPG που να χρειαζεται περισσοτερο grind και μπορει να ξεκινας σαν ftp που μπορεις να παιξεις ενα μερος του χαρτη και καποιες ικανοτητες ειναι κλειδωμενες,εξοπλισμος κλπ ομως με το grind κλπ μπορεις να μαζεψεις χρυσο σιγα σιγα να αγορασεις bond να ξεκινησεις με 15 μερες σαν member και μετα απο κει και μετα με σχεδιο και με grind,grind,grind και παλι grind μπορεις να δυναμωσεις να παρεις καλο εξοπλισμο να σκοτωνεις τερατα που δινουν πολυ gold οποτε απο membership εισαι για παντα καλυμμενος.Επαιζα πολλες ωρες την μερα μιας και υπαρχει και εφαρμογη για το κινητο επαιζα στο μαγαζι επαιζα στο σπιτι επαιζα στο κινητο tasks καθημερινα καθε μερα PVM καθε μερα grind καθε μερα farming runs καθμερινα ποσες φορες καθε μερα αναλογα της ωρες που ηταν ετοιμα τα φυτα αλλα farming runs για τα δεντρα αλλα farming runs για της φωλιες μιλαμε το παιχνιδι ειχε καταντησει δευτερη δουλεια και αν επαιζες σοβαρα ετσι επρεπε να ειναι.Ειχα τερματισει τα level σε strength,power,defense,range,magic και διαφορα αλλα ειχα φτασει να εχω 2 δισεκατομμυρια μετρητα στην τραπεζα του παιχνιδιου και πανω απο 3 δις κοστιζε συνολικα με τα αντικειμενα που ειχα και τελικα μια μερα εκανα μπαμ δεν αντεξα,Μιλαμε εβγαινα με την κοπελα μου εξω για κανα ποτο και διπλα στο ποτο ειχα ανοιχτο το κινητο και ανεβαζα level σε οποια ικανοτητα ηταν AFK μιλαμε για τραγικα πραγματα.
Τελικα εναν παικτη που αλλοι λοκοκα θα εδιναν για να εχουν και μιλαμε σε παγκοσμιο επιπεδο τον παρατησα μεσα σε μια μερα και οχι απλα τον παρατησα αλλα για να μην εχω την ευκαιρια να ξαναγυρισω πηγα σε συγκεκριμενο κοσμο και αρχισα να μοιραζω εξοπλισμο και χρυσο δισεκατομμυριων σε παικτες που αν ειχανακομα και 100 χιλιαδες gold θα εκαναν τουμπες εδω παρακαλουσαν να τους δωσεις κανενα κομματι rune armor πχ.Τελικα αφου εδωσα τα παντα τελειωσα οριστικα με το παιχνιδι σαν member.Λιγο καιρο μετα ανακαλυψα την FTP community η οποια εχει και αυτη clans και εχει μεχρι και ranking και ενα σωρο αλλα απλα εισαι υποχρεωμενος να εισαι για παντα FTP που εκει το gring ειναι απειρως ποιο δυσκολο αλλα πραγματικα βρηκα την υγεια μου.Ουτε runs ουτε τιποτα καμια υποχρεωση να μπαινεις καθε λιγο και λιγακι κανενας στοχος για ολο και περισσοτερο gold αφου ο εξοπλισμος σε FTP φτανει μεχρι ενα σημειο και ειναι φθηνος ετσι λοιπον οποτε μου τη δωσει και θελω να παρω μυρωδια απο το παιχνιδι και να ξεγκαβλωσω μπαινω μια ωριτσα να γουσταρω κανω λιγο grind σε οποια ικανοτητα θελω και ειμαι μια χαρα και με το κεφαλι μου ησυχο.Αν εχει καποιος σχεση,οικογενεια με γυναικα η και με παιδια,απαιτητικη δουλεια οπως και αλλα ενδιαφεροντα μακρια απο αυτο το παιχνιδι και ειδικα αυτο που το εχω βιωσει στο επακρο και για να φτασει καποιος στο επιπεδο που ημουνα οχι απλα δεν πρεπει να εχει δουλεια και να ειναι ολη μερα πανω απο το PC αλλα να ειναι και της περισσοτερες ωρες της νυχτας με ελαχιστο υπνο.Μακρια και αγαπημενοι λοιπον απο τα MMORPGS old school runescape αποκλειστικα FTP και πλεον καραγουσταρω ακομα και την μια ωριτσα που θα μπω να παιξω.