Ποιο παιχνίδι (σύγχρονο) παίζετε αυτό το διάστημα;

Spacemarine Warhammer 40k - PC
RE2 - PC
MGS3 (EE αλλά χλωμό να το τελειώσω) - X360
MGS2 - XoneS
Clive Barker's Jericho (πολύ καλό σενάριο, τραγική υλοποίηση) - X360
Doom - PS4 pro
Assassin's Creed 1 (απίστευτα βαρετό, χάλια controls) - XoneS
 
Και αφότου τελείωσα το RDR αγόρασα και το 2 για το XBOX One και το τελείωσα και αυτό. Τρομερά παιχνίδια και τα 2. Τώρα το έχω γυρίσει στο fighting με Dead or Alive 6.
 
το τι λέει ο καθένας (κι' εγώ) λίγη σημασία έχει...παίξε το...
 
Ξαναξεκίνησα να παίζω Diablo 3 για να δώ τι καινούργιο έβαλαν στο patch 2.68 καθώς τη παρασκευή που μας πέρασε άρχισε η νέα season.Έχω σα χαρακτήρα wizard και χάρηκα μόλις είδα καινούργιο set για Hydra build.
Υ.Σ. Είμαι ο μόνος που του αρέσει αυτό το παιχνίδι της σειράς κόντρα σε όλους που τους αρέσουν τα παλιά;
Tα diablo 1 και 2 ειταν παιχνιδαρες στην εποχη τους. Μιλαμε για χιλιαδες ωρες καψιμο. Το 3 ομως με ξενερωσε και το αγορασα απο τουσ πρωτους. Περνουμε 1 κοματακι απο το πρωτο μπουντρουμι, 1 απο το 2ο κι 1 απο το 3ο και φτιαχνουμε το 4ο. Κατι σαν το Dragon Age 2. Μετα, ρε φιλε ΟΚ ειπαμε να διατηρισουμε την original μορφη των 2 προηγουμενων, αλλα βαλε και ενα zoom in zoom out, βαλε και μια περιστροφη 360 μοιρων. Αυτο το bird eye view κουρασε πια. Κατα τα αλλα το D3ειναι και _αμω τα expantions για το D3
 
Aπο συγχρονα παιχνιδια αυτο το διαστημα επαιξα λιγες φορες μονο το half life 2 στο xbox 360....
 
Μετα το retro gaming στο συγχρονο gaming με colin mcrae rally 3 στο πρωτο xbox με συνδεση composite σε crt τηλεοραση.Διασκεδαστικο παιχνιδι με εντυπωσιακα γραφικα και πολλες πιστες.Τρεχουμε σε χωμα και ασφαλτο σε πιστες με δασοι - βουνα κλπ.Τα γραφικα δειχνουν πολυ αληθοφανη και οι λεπτομερειες στα τοπια και στα αυτοκινητα εχουν αποδωθει με τρομερη λεπτομερεια.Ειχε βγει και στο ps2.

1.JPG

2.JPG

3.JPG
 
The last of us σε PS3 emulator στο Pc. Ψιλοχαλια απόδοση σε fps. Στην ουσία Resident evil 4 με stealth και λίγο στορι σαν Half life 2.

Diablo 1 GOG σε PC. Γρήγορο ανελέητο μακελειό.

Icewind dale 2 σε παλιό PC με Windows 7 με κάποια hacks για να παίζει κάπως καλά. Οι περισσότερες ώρες εδώ. Πάνω από 60-70 ώρες και δεν έχω βγάλει ούτε το 10-15%. Απίστευτα brutal, σε medium δυσκολία μπορεί να χάσεις και 50 φορές σε μια μάχη. Σε easy κάπως παιζεται, ακόμα σε very easy χάνεις παίκτες συνεχώς. Άμα πας για slaughter τα πάντα, θα βρεθείς να κάνεις save load. Θέλει πολύ τακτική.

Pillars of eternity PC από την ίδια ομάδα του IWD2. όλο το πιάνω και μετά από μερικές ώρες βαριέμαι τους διαλόγους και το ρίχνω πάλι σε κανένα diablo. To Icewind dale 2 νομίζω πιο άμεσο και καλύτερο. Είχα ένα save πριν από 6 μήνες το φόρτωσα με βγάζει έξω από ένα κάστρο ούτε καν θυμόμουν τι έπρεπε να κάνω που να πάω. Πρέπει να το πάρεις σερί. Γραφικά βέβαια πολύ ανώτερα του IWD2.
 
Ghosts 'n Goblins Ressurrection στο switch.Mπορει να το τερματισα day one αλλα εχω κανει και κανω πολλα playthrough γιατι εχει διαφορα μυστικα κλπ που δεν μπορεις να τα βρεις ολα με την πρωτη.
 
Εγω κάθε βραδυ παίζω ένα ή δύο αγώνες πρωταθλήματος στο NBA 2K20 με την αγαπημένη Γιούτα η οποία φέτος ελπίζω να καταφέρει να το σηκώσει! Έχω και το Witcher 3 αλλά πλέον αυτά τα παιχνίδα που απαιτούν να ψιλοδιαβάσω tutorial και διαλόγους δυστηχώς -διότι μου αρέσουν πολύ- δεν με βολέυουν. Ακούω όμως από όλους οτι είναι παιχνιδάρα και ελπίζω να βρω χρόνο να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του. Πάνε οι εποχές που έλιωνα παιχνίδια όπως το OBLIVION ES , NeverWinterNights , FARCRY, FM20XX.
 
Αν εχεις NWN2 εγκατεστημενο. στο Nexus, υπαρχει μοντουλ που σου επιτρεπει να παιξεις icewind dale με γραφικα NWN2. Επισης και για το Baldur's Gate

Eχω εγκατεστημενα τα DA Inquisition, Lotro και Witcher. Οποτε βαριεμαι το ενα παω στο αλλο
 
Mετα το γεματο ποστ με τα φοβερα παιχνιδια που εβαλα στο θεμα - Ποιο παιχνίδι (ρετρό) παίζετε αυτό το διάστημα; - που θα μπορουσε να βγουν 11 ποστς ενα καθε μερα αντι για 1 ποστ που ειναι ολα τα παιχνιδια μαζεμενα μιας και ειναι και 11 διαφορετικα τα παιχνιδια με φωτο.:fafoutis:

Σειρα εχει το συγχρονο gaming για γραφικα που κοβουν την ανασα σε παιχνιδι με αερομαχιες μιας και ειναι σαν αληθινα.

Αce combat 5 στα 128 bit του playstation 2 σε crt τηλεοραση 21" με απιστευτα φωτορεαλιστικα τοπια.Αrcade mode gameplay.

Τα γραφικα εννοειται ειναι καλυτερα στην crt σε σχεση με τις φωτο.

1.JPG

2.JPG
 
Ολες αυτες οι τηλεορασεις, οθονες κλπ ειναι μονιμα στημένες; Εχεις ανεβασει ποτε καμια φωτογραφία απο τον χώρο σου;
 
Nαι οι crt τηλεορασεις ειναι μονιμα συνδεδεμενες για gaming απο ρετρο μεχρι και το xbox 360.Επιλεγεις τι παιχνιδια θες να παιξεις ανοιγεις την τηλεοραση και ετοιμος.Φωτογραφια απο τον χωρο δεν εβαλα γιατι για εμας εδω που ασχολουμαστε με το retrogaming ειναι κατι το συνηθισμενο.
 
R-E-S-P-E-C-T! :bow:


Η εγκατασταση σου ειναι καθε αλλο παρα συνηθισμενη!

Εγω παντως πολυ θα ηθελα να δω τα τι και πως της εγκαταστασης σου. Εχουμε και σχετικο thread εδω.
 
Πίσω
Μπλουζα