Για δές εδώArduinna είπε:Τι είναι το phising?
Τον IE καλύτερα να μην τον πειράξεις. Υπάρχουν ακόμα site που φαίνονται σωστά μόνο με IEArduinna είπε:Με εκνευρίζει βέβαια που δεν μπορώ να βγάλω ολοκληρωτικά τον IE απο τον υπολογιστή...
Οπότε Keeper, γιατί να χρησιμοποιείς τον Opera και συγχρόνως τον Explorer για να δεις αυτά που φαίνονται σωστά μόνο στον ΙΕ, και δεν χρησιμοποιείς τον ΙΕ για το 100%;keeper7k είπε:Τον IE καλύτερα να μην τον πειράξεις. Υπάρχουν ακόμα site που φαίνονται σωστά μόνο με IE
audiodee είπε:Οπότε Keeper, γιατί να χρησιμοποιείς τον Opera και συγχρόνως τον Explorer για να δεις αυτά που φαίνονται σωστά μόνο στον ΙΕ, και δεν χρησιμοποιείς τον ΙΕ για το 100%;![]()
Φίλε audiodee,audiodee είπε:Οπότε Keeper, γιατί να χρησιμοποιείς τον Opera και συγχρόνως τον Explorer για να δεις αυτά που φαίνονται σωστά μόνο στον ΙΕ, και δεν χρησιμοποιείς τον ΙΕ για το 100%;![]()
Ειναι απλά υπεράνω των δυνάμεων σου...shock είπε:Ambu σε ευχαριστώ για τη βοήθεια. Δε ξέρω γιατί σε εμένα δεν έβγαζε edit στο poll. Άλλο (explorer) έλεγα να βάλω![]()
![]()
Ναι αυτό έχω, αλλά προχθές πήγα να κατεβάσω ένα και δεν μου έκατσε και τα παράτησα.shock είπε:Για το video downloading στον FF υπάρχει το extension... "Video Downloader"
Μπράβο Arduinna τέτοια θέλω να ακούω!!!!Arduinna είπε:Ναι υπάρχει plugin για κατέβασμα video για τον Firefox.Το έχω χρησιμοποιήσει επιτυχώς αλλά μόνο απο τα linux μου.Φαντάζομαι και στα win θα δουλεύει κανονικά...