μη βιάζεσαι. Να γίνονται σωστά οι δουλειές. Πρώτα ένα Μυθιστόρημα :
Μυθιστόρημα : "Η Πονηρή Πόρτα"
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια πόρτα. Η πόρτα αυτή ήταν πολύ παραπονεμένη. Παρά το γεγονός ότι ήταν κοντά στα studios
μιας πολύ μεγάλης εταιρείας παραγωγής ταινιών δεν είχε παίξει σε καμιά ταινία.
Τα χρόνια περνούσαν και έπαιζαν συνέχεια διάφορες πόρτες σε ταινίες αλλά ποτέ δεν της ήρθε κάποια πρόταση να παίξει και αυτή.
Από μπροστά της περνούσε συνέχεια ένας σκηνοθέτης όταν σχολούσε από τη δουλειά και κάποια στιγμή τον σταμάτησε και τον ρώτησε
"ε κυρ Ντίνο. Γιατί δε γυρίζεις και καμιά ταινία εδώ μπροστά να παίξω κι εγώ ?"
Ο κυρ Ντίνος τρελάθηκε (ακόμα μια φορά το είχε ξανακούσει το κυρ Ντίνο, από μια τραγουδίστρια στη ΛΟΛΑ), αλλά της απάντησε χαμογελαστός
"πολύ σκέτη είσαι μωρ αδερφάκι μου.... Δεν έχεις ούτε ένα τόσο δα σχεδιάκι... Να τραβήξεις και τον κόσμο να κόψουμε εισιτήρια"
και τότε της ήρθε (της πόρτας) μια καταπληκτική ιδέα : "ρε με την πρόοδο της επιστήμης δε χρειάζεται να παίξω σε ταινία. Θα βρω μια πόρτα που να μου αρέσει,
θα κάνω ένα καλό lifting σε κάποιο διάσημο σιδερά και μετά θα λέω ότι εγώ ήμουνα στην ταινία, αφού είμαι και σε κεντρικό σημείο"
Μια και δυο ξεκινάει (η πόρτα) να βλέπει ταινίες. Και είδε πολλές ταινίες. Πάρα πολλές ταινίες. Είδε είδε είδε, αλλά δεν της άρεσε καμιά.
Είδε κι απόειδε λοιπόν και δεν της άρεσε καμιά πόρτα για να γίνει όπως εκείνη. Μια φορά που έτυχε να σχολάει ο κυρ Ντίνος από τη δουλειά
τον σταματάει και του λέει "ε κυρ Ντίνο ποιά ταινία γυρίζεις αυτή την εποχή στην περιοχή μας ?" κι εκείνος απαντάει "την κοινωνία ώρα μηδέν"
"Την κοινωνία ώρα μηδεν λοιπόν"... σκέφτηκε. Χμ Χμ Χμ....
και η πονηρή μας πόρτα, αφού είδε την ταινία, αποφάσισε σαν ποια πόρτα θέλει να γίνει. Και πήγε αμέσως στον καλύτερο σιδερά για να κάνει το καλύτερο lifting που γινότανε.
Και πράγματι ο σιδεράς έκανε ΤΕΛΕΙΑ δουλειά. Και την έφτιαξε φτυστή 38.021857, 23.720496
Προβολή συνημμένου 131916
τόσο φτυστή που ο κόσμος ακόμα και σήμερα μπερδεύεται και νομίζει ότι αυτή πρωταγωνιστεί στην "Κοινωνία Ώρα Μηδέν"
και ότι ο Κούρκουλος κυνηγάει τους κακούς στη Νικ. Πλαστήρα τότε που ήταν ακόμη χωματόδρομος.
Μόνο που του σιδερά του ξέφυγε μια λεπτομέρεια και διαφέρει από την πρωτότυπη.
Μήπως μπορείτε να βρείτε πού διαφέρει ? να βοηθήσετε και τον κόσμο να μη λέει μπαρούφες στο διαδίκτυο ?