Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
katerinak είπε::thanx2: :thanx2:makism για τις πληροφοριες!μαλλον αναφερεσαι στις παρακατω φωτογραφιες:
σπιτι Παπαγιαννοπουλου
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
katerinak είπε:την ειχα παρακολουθησει πριν πολυ καιρο και δε θυμομουν λεπτομερειες..νομιζω οτι βρηκα τις σωστες φωτογραφιες αυτη τη φορα
Απίστευτη ανακάλυψη και παρατηρητικότητα!!!! Πολλά μπράβο!!!dimi16 είπε:Στην ταινία "Σ'αγαπώ" (1971) με πρωταγωνιστές τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Άγγελο Αντωνόπουλο και Νίκο Γαλανό, η πολυκατοικία στην οποία πηγαίνει στην αρχή ο Αντωνόπουλος, έχοντας κάνει λάθος στη διεύθυνση, είναι στην πραγματικότητα η είσοδος της πολυκατοικίας όπου έμενε η Αλίκη στην Στησιχόρου 3!
Προβολή συνημμένου 102206 Προβολή συνημμένου 102207 Προβολή συνημμένου 102208
Το link με το video με το απόσπασμα της εκπομπής από όπου προέρχεται η τελευταία εικόνα, για όποιον ενδιαφέρεται![]()
:thanx2:tonytony είπε:Απίστευτη ανακάλυψη και παρατηρητικότητα!!!! Πολλά μπράβο!!!
tonytony είπε:Τη συγκεκριμένη φωτογραφία τη βρήκα στο διαδίκτυο. Είναι κάποιο σπίτι στην Εκάλη , όπως είναι σήμερα. Θα σας το βάλω σαν μίνι κουίζ , αν και πιστεύω πανεύκολο να βρεθεί. Ποια ταινία γυρίστηκε στο συγκεκριμένο σπίτι;;;
Προβολή συνημμένου 67356![]()
katerinak είπε:Η Αλικη στο ναυτικο,γιατι ομως οσοι βρηκατε την ταινια δε γραψατε τον τιτλο;
![]()
![]()
Xαχαχαχα... το κατάλαβες όμως. :supergrin: Το έχω ακούσει και το καφασωτό, αλλά κλωστρά τα ξέρω.ΦΖΠ1 είπε:Kλωστρά;:what::what: Αν και της "αρχιτεκτονικής", πρώτη φορά το ακούω ! Πες παιδάκι μου "καφασωτά" να καταλάβουμε !
το σπιτι αυτο φαινεται και στην ταινια "Μια τρελη τρελη σαρανταρα"katerinak είπε:το σπιτι της τελευταιας φωτο το βλεπουμε και στην ταινια "Ειναι ενας τρελος τρελος Βεγγος",υποτιθεται οτι εκει βρισκεται το "προτυπον ορφανοτροφειον αρρενων-Αττικης"Προβολή συνημμένου 93883
ευχαριστω Αντωνη,στην προηγουμενη σελιδα το ανεφερα :flower:tonytony είπε:Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε , άλλη μια ταινία που γυρίστηκε στο "σπίτι με τα πιάτα" είναι οι "Υπερήφανοι αετοί" (σχετικό απόσπασμα στο ανάλογο θέμα που άνοιξα...)
Απολογούμαι δεν το πρόσεξα! Και μια ακόμη είναι "Ο μεγάλος ένοχος" δε ξέρω αν έχει αναφερθεί. Αν όχι να ανεβάσω απόσπασμα ή στοπ καρέ.katerinak είπε:ευχαριστω Αντωνη,στην προηγουμενη σελιδα το ανεφερα :flower: