Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Teacher είπε:"Ο Ουρανοκατέβατος"
Το εύκολο : Η συνάντηση Νέγκα - (δεν ξέρω την Ηθοποιό) απέναντι από τον κινηματογράφο Argendina 37.987999, 23.753035
Leoforos Alexandras 158
makism είπε:Μου έφτιαξες το βράδυ Teacher.
Για το Γαλάτσι μου το είχε πει ένας γνωστός μου #1252.......αλλά αυτό το σπίτι στο τσακ το προλάβαμε πριν το γκρέμισμα της εξώπορτας.
Μπράβοοοο!!!
makism είπε:Ευχαριστώ Teacher,
γνωρίζεις κάτι Για την ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;
εχει πλανα στον λοφο σκουζε και στην κυψέλη αλλά το σπίτι της Βασιλειάδου που να είναι;
Nαι, αυτό είναι γνωστό. Ο Ζήκος ανεβαίνει (ή κατεβαίνει, δε θυμάμαι) την -αγνώριστη τότε- Φιλολάου, και η εκκλησία είναι ο Άγιος Αρτέμιος.Teacher είπε:Για την ΩΡΑΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Επίσης γνωρίζουμε ποιά είναι η εκκλησία στην αρχή του Ζήκου ?
Προβολή συνημμένου 123247
Teacher το βιντεο του ποστ 551 δε βοηθαει;Teacher είπε:Για το 3ο (το άλλο της Κηφισιάς) μήπως μπορούμε να έχουμε συντεταγμένες
Teacher είπε:και μια ακόμα για επιβεβαιώση του makism
Εγώ αυτό το συγκεκριμένο δεν το πιστεύω (εννοώ για το τον "Ακροβάτη")...antonovar είπε:Επισης κορυφαίο ,για μενα, το γεγονος οτι το γωνιακό με τα βαρέλια προς το τελος....που ακόμα και σήμερα..52-53 χρονια μετα....εχει ακόμα βαρέλια απέξω...
makism είπε:Το μπακάλικο πρέπει να είναι γυρισμένο στο στούντιο στην Φίνος φίλμ, αλλα το σπίτι του Φέρμα πρέπει να είναι κάπου κοντά στο στούντιο.
Διαβάστε όλο, και τα σχόλια : http://iphimedea.blogspot.gr/2010/05/blog-post_16.html