Πού γυρίστηκαν οι ελληνικές ταινίες ; (2ο μέρος)

"Οι εχθροί" - 1965

Αλεξανδράκης - Ρουσσέα

ΟΣΕ Πειραιάς

Ακτή Ηετιώνεια 300

Πειραιάς 185 45

37.948542, 23.635820031.png

030.png

032.jpg

Γέφυρα ΟΣΕ

Κανάρη 1-7

Δραπετσώνα 186 48

37.949352, 23.635464

022.PNG

028.png

Σπίτι Αλεξανδράκη

Λεβίδου και Κανάρη γωνία στην Κηφισιά

38.079932, 23.818883

002.PNG

044.jpg

003.PNG042.png

και το απέναντι σπίτι

001.PNG

043.jpg

από αυτό το σπίτι φεύγει με τα πόδια ο σκουπιδιάρης Νότης Περγιάλης (ο μπεκρής του Πυρετού)

και καταλήγει με τα πόδια .... στους Αγ. Αναργύρους στην Πλαστήρα, στη γνωστή πλέον σε όλους μας σκηνή

που μας έχει περιγράψει στο παρελθόν αρκετές φορές ο antonovar

004.PNG

005.PNG

επίσης σε μια σκηνή της ταινίας ο Τζανετάκος περνάει με τη μηχανή του μπροστά από το γνωστό

σπίτι στη Γράμμου που τόσο μας απασχόλησε στο παρελθόν και το οποίο φαίνεται και στο λεβεντόπεδο

και το οποίο τελικά μας αποκάλυψε τα στούντιο του Φίνου και το τυράδικο

035.PNG

043.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ΦΖΠ1 είπε:
Συνδυάζοντας με το [node=1023208]εκκλησάκι[/node], που είναι σίγουρα ο Άγιος Νικόλαος, η παραλία πρέπει να είναι στο λιμάνι της Ραφήνας, αλλά πριν όλος εκείνος ο χώρος να μετατραπεί σε αλιευτικό καταφύγιο...
Ναι! Αυτό είναι το εκκλησάκι! :thumbup:

makism είπε:
Εγω νομίζω ότι είναι [node=1023578]μέσα από το ξενοδοχείο Divani[/node]
.Δεν είχα προσέξει ότι τα κάγκελα στα μπαλκόνια δωματίου & πολυκατοικίας είναι διαφορετικά. Έχεις δίκιο ότι το δωμάτιο είναι στο ξενοδοχείο! :)
 
ΦΖΠ1 είπε:
Συνδυάζοντας με το εκκλησάκι, που είναι σίγουρα ο Άγιος Νικόλαος, η παραλία πρέπει να είναι στο λιμάνι της Ραφήνας, αλλά πριν όλος εκείνος ο χώρος να μετατραπεί σε αλιευτικό καταφύγιο...
Ναι! Αυτό είναι το εκκλησάκι! :thumbup:

makism είπε:
Εγω νομίζω ότι είναι μέσα από το ξενοδοχείο Divani.
Δεν είχα προσέξει ότι τα κάγκελα στα μπαλκόνια δωματίου & πολυκατοικίας είναι διαφορετικά. Έχεις δίκιο ότι το δωμάτιο είναι στο ξενοδοχείο! :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το σωφεράκι (1953)

Σε συνέχεια του Antonovar-Teacher στο 1556 συμπληρώνω:

μερικές φωτο από την Ιθάκης που εχει γραφτεί από πολλούς.



προσέξτε τον άνθρωπο από πίσω τους που πάει να μαντρώσει τις γαλοπούλες.



Φιλαδέλφειας και Δομοκού και Σάμου στον Σταθμό Λαρίσης.



Σάμου πίσω από την στρατονομία και Σταθμό Λαρίσης.



Σταθμό Λαρίσης.



Στρατονομια οδο δομοκου απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης.



ποστ # 424, 1009, 1548 , 1556, 1917 (2ο μέρος) 123 , 125, 129, 131

κυψελη (3).jpg

κυψελη (2).jpg

κυψελη (1).jpg

κυψελη  (2).jpg

κυψελη  (1).jpg

και δομοκου και Σαμου (2).png

δομοκου και Σαμου (3).jpg

πισω απο την στρατονομια  (2).png

απο την στρατονομια  (3).jpg

απο την στρατονομια  (1).jpg

Λαρισης .png

(2).jpg

οδο δομοκου (2).png

δομοκου (1).jpg
 
Υπέροχο νήμα και πολύτιμο, θα έλεγα. Χάθηκα τόσο όμορφα ανάμεσα στις τόσες πληροφορίες.

Αλήθεια, για την ταινια "Ο μαγκούφης", με Φωτόπουλο-Βασιλειάδου, έχει γινει αναφορα;
 
makism είπε:
Για το σωφεράκι είχα κάτι ακόμα εδώ και καιρό αλλα μπλεκοντας με αλλες αναζητήσεις το χα αφήσει για "προσεχώς" αλλα τώρα που μας το ξαναθύμισε ο makism μου δίνει μία καλή πάσα για να τα ανεβάσω.
Το πρώτο είναι το σημείο που συναντιούνται ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ με τον Π.Καραβουσιάνο με τα αυτοκινητα και λογομαχούν για το ποιος θα κάνει πίσω.

Αυτο το σημείο βρισκεται στην οδο Δαιδάλου στο 37°58'16.71" B 23°44'03.32" E .Είναι το επομενο στενάκι μετα την Φιλελλήνων απέναντι περιπου απο την εισοδο του Ζαππειου. Το πανεμορφο σπιτι πισω απο τον Καραβουσιάνο ευτυχώς σώθηκε απο την μπουλντόζα.

Το αλλο σημείο το οποίο οπως αποδειχθηκε ειναι αρκετά σημαντικό ,κατα την γνώμη, μου είναι το κεντρο που διασκεδαζει ο Φωτόπουλός στην αρχή της ταινίας με την Σ.Βρανα. Καποια στιγμή είχα βρει στο διαδικτυο ενα site που είχε μία αναρτηση σχετικά με το Λαικό τραγουδι και τον Ελληνικό κινηματογραφο και εκει ανεφερε οτι τα γυρίσματα του κεντρου στο "Σωφεράκι" είχαν γινει στο φημισμένο κέντρο εκείνης της εποχης την "Λουζιτάνια"

του Τζίμη του Χοντρού στο Αιγαλεω.Είχα σκεφτεί τότε να το γραψω ετσι χωρις να το ψάξω.....αλλά μετα σκεφτηκα ποσα ραδιο αρβύλα εχουμε βρεί και αρχισα το "σκαλισμα" και να που προεκυψε οτι υπηρχαν 2 Λουζιτάνια η μία στο Αιγαλεω ΘΗΒΩΝ 50 αλλά στην δεκαετία του 60 και η αλλη Συγγρου 127 στον Αγιο Σωστη στην δεκαετία του 50. Τελικά χάρη σε δύο φωτό η μία απο το mpouzouksides.blogspot.gr και η αλλη απο το facebook το σημείο ταυτοποιήθηκε.Είναι το κέντρο Λουζιτάνια στην Συγγρου 127 και Τορβα στον Αγιο Σώστη και μαλίστα στην μία φωτό παιζουν μουσική τα ιδια ατομα που παιζουν και στην ταινία εκ των οποίων ο ενας είναι ο μεγάλος Μανωλης Χιώτης κατι που για να μαι ειλικρινής ,ενω υπαρχει στους τιτλους της ταινίας οτι εχει γραψει την μουσική, δεν το ειχα προσεξει στο κακης ποιοτητας αντιγραφο που εχω απο το youtube.



SOF FIAT DAID.png

SOF DAID A.jpg

SOEF DAID .jpg

SOF LOYZ C.jpg

SOF TORB.jpg

DAID.jpg

SOF LOYZ A.jpg

SOF LOYZ B.jpg

Ξ›ΞŸΞ?Ξ–.jpg

SOFERAKI1.jpg

SOF HIOT.jpg

SOF TORB.jpg
 
makism είπε:
Για το σπίτι του Τσαγανέα στα 5000 ψέμματα;
Το περιβόητο πλεον σπιτι του Τσαγανέα!!!! .....μου βγηκαν τα ματια......αλλα ....επιτελους το βρήκα.......Ελπιζω βεβαια να διαβαζει κανεις γιατι η "ομαδα" πάλι εχει κανει κοιλιά.

Το σπιτι αυτό υπολογιζα.. απο αυτα που φαινόντουσαν οτι μάλλον ηταν προς Φιλοθέη Ψυχικό...πίσω φαινόταν κατι σαν πλατεία....σε καποιο πλανο φαινόταν και καποιο λεωφορείο και χαρη στο τελευταίο ευρημα του makism ....απο την ταινία "φτωχός και τιμιος"...είδαμε και τον αριθμό οτι ηταν στο 56. Εφαγα ολο το Ψυχικό και την Φιλοθεη.........αλλα δεν ταιριαζε τίποτε...με τίποτε. Μετά αρχισα να ψαχνω σε αλλες ταινιες και τελικά βρήκα αλλες τρεις ταινίες με το ιδιο σπιτι η μία είναι το "προσωπο της ημέρας" με τον Κ.ΒΟΥΤΣΑ η αλλη είναι ο "Ιππολυτος και το Βιολί του" και η τρίτη είναι η "μαζι σου για παντα" με Μπριόλα-Αναλυτή. Το σπιτι ξεχωρίζει απο τον ομορφο μαντροτοιχο, απο την πορτα με τον αριθμό 56 και απο το χαρακτηριστικό μπαλκονι.Απο καποια στοιχεία σε αυτες τις τρεις ταινίες και απο τους μαρμαρινους φανοστατες που φαινονται στο πεζοδρόμιο αρχισα να πιστευω οτι το σπιτι βρισκεται στην Κηφισια......αλλα και πάλι ουτε τον περιεργο μαντροτοιχο εβρισκα ...αλλα και τα σπίτια που ειχαν τον αριθμό 56 δεν ταιριαζαν με τους δρομους που φαινονται στην ταινία..........Τελικα χαρη σε εναν απομειναντα μαρμαρινο φανοστατη .......βρηκα την ακρη. Το σπιτι του Τσαγανέα λοιπον βρισκεται Θοδωρή Δηληγιάννη 64 στο Κεφαλαρι στην Κηφισια αναμεσα στα ξενοδοχεία Πεντελικόν ,Σεμιραμις,και Costis στο 38°04'29.88" B 23°49'18.46" E.Δυστυχώς σήμερα δεν υπαρχει και στην θεση του υπαρχει ενα τεραστιο συγκροτημα δυο πολυκατοικιων.

Πισω βλεπουμε την διασταυρωση Χαριλαου Τρικουπη και Δηληγιαννη και εκεί που στριβει το λεωφορείο ειναι η γωνία του ξενοδοχείου COSTIS DIMITRAKOPOULOS που εχουμε δει σε απειρες ταίνιες... ..Στα 5000 ψεμματα βλεπουμε τα απομειναρια του φανοστατη και την απειροελαχιστα φαινεται και η γωνία του ξενοδοχείου Πεντελικόν. Στον Ιππολιτο και στο βιολί και στο φτωχος και τιμιος που εχει πλανα απο το πισω μερος του σπιτιου βλεπουμε το ξενοδοχείο Semiramis.

Βεβαια είχα και το προβλημα με τον αριθμό..... σε ολες τις ταινιες το σπιτι βρισκεται στον αριθμό 56.....ενω τώρα είναι 64...Η λυση δόθηκε απο μία αλλη ελληνική ταινία της finos film....Ειναι η ταινία "η Αγνωστος" Αυτη η ταινία εχει γυρισματα ενα τετραγωνο πιο πάνω Δηληγιαννη και ΑΥΡΑΣ και στην ταινία εχει αριθμό 63 ενω σήμερα εχει 83 κατι που μας φανερώνει οτι εχει αλλαξει η αριθμηση της Δηληγιαννη επισης απο την ιδια ταινία επιβεβαιώνουμε και το αναγλυφο του βουνου που φαινεται στα 5000 ψεματα που νομίζαμε οτι βλεπαμε Υμηττο η Τουρκοβούνια αλλα τελικά ήταν Πεντελη Φυσικά υπαρχει και το απεναντι μερος που περίμενε ο Τζανετακος στα 5000 ψεμματα.Το σπιτι μπορει να εχει γινει ενα συγκροτημα μονακατοικιων αλλα το μικρο δασυλιο και το πευκο που κρυβεται ο Τζανετακος υπαρχουν ακομα.

PSEMATA 1.jpg

FTWXOS .jpg

TO PROSWPO THS HMERAS 5.jpg

TO PROSWPO THS HMERAS 2.jpg

TO PROSWPO THS HMERAS.jpg

TO PROSWPO THS HMERAS 3.jpg

TO PROSWPO THS HMERAS 2.jpg

TO PROSWPO THS HMERAS 2.jpg

IPPOLYTOS 3.jpg

IPPOLYTOS.jpg

MAZI SOY 4.jpg

MAZI SOY GIA PANTA.jpg

MAZI SOY GIA PANTA 3.jpg

σημΡρα.jpg

PSEMATA FANOSTATHS.jpg

PSEMATA PENTELIKON.jpg

PENTELIKON.jpg

SPITI 1.jpg

PSEMATA .jpg

PSEMATA PENTELIKON.jpg

PENTELIKON.jpg

IPPOLYTOS 3.jpg

MAZI SOY 4.jpg

IPPOLYTOS 6.jpg

MAZI SOY GIA PANTA .jpg

MAZI SOY 4.jpg

H AGNVSTOS 2.jpg

PSEMATA AGNVSTOS.jpg

και δηληγιανη.jpg

H AGNWSTOS.jpg

H AGNWSTOS Y.jpg

SPITI DENTRO 2.jpg

PSEMATA APENANTI.jpg

SPITI DENTRO.jpg
 
antonovar είπε:
Το περιβόητο πλεον σπιτι του Τσαγανέα!!!! .....μου βγηκαν τα ματια......αλλα ....επιτελους το βρήκα.......Ελπιζω βεβαια να διαβαζει κανεις γιατι η [/ATTACH]
antonovar συγχαρητήρια :clap: :clap: εξαιρετικά δύσκολη ανίχνευση.... αν τελικά είναι αυτή... που κατά πάσα πιθανότητα είναι

είχα επικεντρώσει εδώ και πολλές μέρες στη Δηληγιάννη 56, επειδή είναι ο μόνος δρόμος στην Κηφισιά που έχει μεγάλη αρίθμηση, και βουνοπλαγιά με τα γνωστά χαρακτηριστικά απέναντι, αλλά τίποτα ... δεν μου το έδινε το σπίτι.

Το μόνο που με προβληματίζει ακόμα είναι ότι κανένα από τα γύρω σπίτια δεν έχει διασωθεί παρά το γεγονός ότι δεν είναι παλιά

και στον Ιππόλυτο έχει αρκετά από αυτά

Τέλος πάντων, συγχαρητήρια και πάλι
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Απίστευτος!!!

Μπράβο antonovar. έφαγα και εγώ πολλεσ ώρεσ στην Φιλοθέη και ψυχικο, έμαθα όλα τα δρομολόγια των λεωφορείων αλλά ήμουν σίγουρος ότι ηταν στη Φιλοθέη.

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.

Τώρα τι άλλο ψάχνουμε. υπάρχει λίστα εκκρεμοτήτων;

antonovar είπε:
Το περιβόητο πλεον σπιτι του Τσαγανέα!!!! .....μου βγηκαν τα ματια......αλλα ....επιτελους το βρήκα.......Ελπιζω βεβαια να διαβαζει κανεις γιατι η "ομαδα" πάλι εχει κανει κοιλιά.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπράβο antonovar!!!!!!!!!!!!

makism και εγω αυτο ήθελα να γραψω....τι εκκρεμοτητες εχουμε...

Βρήκα τωρα τυχαία μια φωτογραφία -σκαλιζοντας σε στικάκι (ουτε που θυμόμουν οτι την είχα)- το θρυλικο "Τελωνείο-Λιμεναρχείο" του Πειραιά στον Αγιο Νικολαο, αλλα απο την εσωτερική του πλευρά!! δηλαδη την πλευρά της αποβάθρας (την πλευρά που το βλεπαμε στις παλιες ελληνικες ταινίες) οπου οι συγγενείς χαιρετούσαν τους πρωταγωνιστες μετανάστες συγγενείς τους που εφευγαν με το "Βασίλισσα Φρειδερίκη" και το "Ολύμπια" για την Αμερική.

Θυμηθείτε ταινίες οπως:

Μια ζωή την έχουμε

Μπετόβεν και Μπουζουκι

Οικογενεια Χωραφά κλπ



Για το Τελωνείο ειχαμε post στο 1155 του Α μερους

1.jpg

2.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963)

Στο σπιτι του Ηλιόπουλου φαίνεται ένα νταμάρι-λατομείο. ξέρει κανεισ ποιο είναι; Γαλάτσι,ψυχικό.



(5).jpg
 
makism είπε:
Ο φίλος μου ο Λευτεράκης (1963)Στο σπιτι του Ηλιόπουλου φαίνεται ένα νταμάρι-λατομείο. ξέρει κανεισ ποιο είναι; Γαλάτσι,ψυχικό.

Είναι τα νταμάρια στο Ψυχικό makism........και το σπιτι κατα 99% στο Ψυχικό........ειναι........μην με ρωτησεις που.....δεν εχω ασχοληθεί.....
 
antonovar είπε:
Λοιπον για το καφέ της ταινίας "η Κυρία του Κυρίου" για να μην το εχουμε χύμα.
Καταρχήν το καφέ-ζαχαροπλαστείο ήταν Κηφισίας και Σολωμού στην μεγάλη διασταυρωση του Βασιλοπουλου σήμερα και είναι Κηφισίας και Σολωμού στο 38°00'17.62" B 23°46'33.11" EΠροβολή συνημμένου 146857

Το καφέ-ζαχαροπλαστείο "sayonara" :D καταρχήν είναι το ιδιο καφέ-ζαχαροπλαστείο που βλέπουμε και στην ταινία "το εξυπνο πουλί" με τον Χατζηχρηστο.Ζητάω συγγνώμη απο την Kambia,τωρα που εμαθα, τι κάνει με τα post που εχουν πολλές ταινίες αλλα το κάνω γιατι βοηθάει πολύ, η μια ταινία για την ταυτοποιήση της αλλης.
Μία διορθωση στον εαυτό μου.

Λαθος η διευθυνση της καφετερίας λαθος και το στιγμα.....είναι λιγο πιο πριν απο το Βασιλοπουλο Κηφισίας και Ανδριανου στο 38°00'07.99" B 23°46'25.85" E.

Σήμερα κοιτώντας για κατι αλλο την ταινία παρατηρησα οτι απεναντι ακριβως απο την καφετερια φαινεται μια σταση αναμεσα σε δύο σκαλες και πίσω μια αλλη μεγαλη σκάλα...τα οποία βρισκονται εκει που προανέφερα

Σήμερα στην ιδια θεση βρισκεται μία alpha bank

ανδριανου 2 .jpg

alpha.jpg

New Movie (2) (7).Movie_Snapshot.jpg

New Movie (2) (6).Movie_Snapshot.jpg
 
Υπάρχει μια θαυμάσια και επιβλητική Έπαυλις (μέσα κι έξω), η οποία εμφανίζεται σε τουλάχιστον δύο ταινίες

Χωρίς ταυτότητα (1963) Αλεξανδράκης, Λάσκαρη, Χρονοπούλου και

Ένας μεγάλος έρωτας (1964) Καρέζη, Κούρκουλος

η οποία φέρει ταμπέλα "ΕΠΑΥΛΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ" και είναι στο νούμερο 40, την οποία δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω

παρά τα αρκετά στοιχεία που μας διαθέτει.

την ξέρει κανείς ?

001.png

004.png

005.png

006.png

007.png

008.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Teacher είπε:
Υπάρχει μια θαυμάσια και επιβλητική Έπαυλις (μέσα κι έξω), η οποία εμφανίζεται σε τουλάχιστον δύο ταινίες


Χωρίς ταυτότητα (1963) Αλεξανδράκης, Λάσκαρη, Χρονοπούλου και

Ένας μεγάλος έρωτας (1964) Καρέζη, Κούρκουλος

η οποία φέρει ταμπέλα "ΕΠΑΥΛΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ" και είναι στο νούμερο 40, την οποία δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω

παρά τα αρκετά στοιχεία που μας διαθέτει.

την ξέρει κανείς ?


Και σε εγχρωμη εκδοση στην ταίνια "ο Τρελλος τα χει 400". Νομιζω κατι είχε αναφερει ο makism παλαιότερα το σπιτι του "Τρελου" αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν αυτό Πολυ δύσκολη περιπτωση......... Εγώ στο χωρίς ταυτοτητα περα απο το σπιτι προσπαθώ να καταλαβω και ποιον δρόμο βλεπουμε στην σκηνη που είναι ο Αλεξανδρακης με την Λασκαρη στο λευκο ανοιχτο αυτοκινητο
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
antonovar είπε:
Και σε εγχρωμη εκδοση στην ταίνια "ο Τρελλος τα χει 400". Νομιζω κατι είχε αναφερει ο makism παλαιότερα το σπιτι του "Τρελου" αλλα δεν θυμαμαι τι ηταν αυτό Πολυ δύσκολη περιπτωση........
Υποτιθεται ήταν η κλινική που νοσηλευόταν ο "τρελλός" Λάμπρος Κωνσταντάρας...
 
Ένας δρόμος που μοιάζει σχετικά με το δρόμο της Έπαυλης που συζητάμε, αλλά είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί είναι η Λεβίδου. Στο 40 υπάρχει σήμερα ένα σχολείο το οποίο βρίσκεται σε ένα οικόπεδο τεράστιο το οποίο θα μπορούσε να είναι αυτό της έπαυλης.

Επιπλέον η Λεβίδου έχει αυτά τα δύο κυπαρίσσια τα οποία ταιριάζουν με αυτά της σκηνής που συναντιέται η Καρέζη με τον Κούρκουλο έξω από την Έπαυλη, και υπάρχει και το παράλληλο οίκημα που μοιάζει με αποθήκη.

Πάντως εάν ταυτοποιηθεί το σημείο, το σπίτι που φαίνεται αριστερά του δρόμου είναι αυτό του Αλεξανδράκη "στους εχθρούς" που αναφέρω στο #384

008.png

010.png

20.png
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Στην ταινία Έξοδος Κινδύνου (1980) η Εθνική Τράπεζα στην οποία γίνεται η ληστεία όπου βρίσκεται και ο Φούντας μέσα και από έξω η Καρλάτου βρίσκεται στην τομή των οδών Αχαρνών και Στρατηγού Καλλάρη, στα Κάτω Πατήσια, στον ομώνυμο σταθμό του Ηλεκτρικού. Παραδίπλα, στην Αχαρνών 330 είναι το σινέ Όσκαρ που υπάρχει ακόμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

1. α. η Εθνική Τράπεζα και β. το σινέ Όσκαρ τότε

oskar3.jpg

oskar4.jpg

2. Η αντίστοιχη εικόνα σήμερα. Στη θέση της Εθνικής τα γραφεία της εφημερίδας Βραδυνή.

OSKAR.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Teacher είπε:
Υπάρχει μια θαυμάσια και επιβλητική Έπαυλις (μέσα κι έξω), η οποία εμφανίζεται σε τουλάχιστον δύο ταινίες
Χωρίς ταυτότητα (1963) Αλεξανδράκης, Λάσκαρη, Χρονοπούλου και

Ένας μεγάλος έρωτας (1964) Καρέζη, Κούρκουλος

η οποία φέρει ταμπέλα "ΕΠΑΥΛΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ" και είναι στο νούμερο 40, την οποία δεν έχω καταφέρει να την εντοπίσω

παρά τα αρκετά στοιχεία που μας διαθέτει.

την ξέρει κανείς ?
Συμπληρωματικά για αυτή την υπεροχη επαυλη. Μάλλον εχουμε αλλο ενα "hotspot"...που είναι και της μόδας τώρα τελευταία . :) Το βλεπουμε επισης και στο "για ποιον χτυπαει η κουδυνα"....και στο "κοριτσι του 17". Προσωπικα παρόλο που μου δινει την αισθηση οτι είναι καπου στο Στροφύλι στην Κηφισιά και θεωρητικα με το google earth με λιγη καλή προσπαθεια θα ηταν ευκολο να το βρει καποιος........τελικά φαινεται οτι είναι αρκετα δυσκολη περιπτωση........αλλα το team εδω είμαι σίγουρος οτι θα το ξετρυπώσει :)
 
makism είπε:
ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΤΣΕ ΦΡΟΝΙΜΑ 1967
σχεδόν όλη η ταινία είναι στο Μαρούσι

στουντίου 3 στην οδό του στούντιο Α

Προβολή συνημμένου 146532Προβολή συνημμένου 146530Προβολή συνημμένου 146531Προβολή συνημμένου 146529Προβολή συνημμένου 146533Προβολή συνημμένου 146534

απέναντι από την στουντίου είναι η στάση και το περίπτερο στη οδό Λουκή Ακρίτα και Πεντέλης

Προβολή συνημμένου 146536Προβολή συνημμένου 146537Προβολή συνημμένου 146538Προβολή συνημμένου 146535

το σπίτι που μένει ο γιός του παππασταφίδα είναι το ίδιο τι στούντιο Α

Προβολή συνημμένου 146539Προβολή συνημμένου 146540Προβολή συνημμένου 146541

το κτήμα είναι το γνωστό σε πολλές ταινίες και στον Μαυρογιαλούρο στα Γλυκά Νερά οδός Λεονταρίου, και το καφέ γνωστό από πολλές ταινίες στο Μαρούσι Διονύσου και Χατζηαντωνίου

Καλημερα και απο εμενα μετα απο αρκετο καιρο απουσιας....

Να αναφερω οτι το συγκεκριμενο σπιτι ειναι το σπιτι του Λαμπρου Κωνστανταρα στην ταινια Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ 400 και τα καγκελα αυτα κατεβαινει η Δεσποινα Στυλιανοπουλου ως υπηρετρια για να ποτισει τον κηπο.....(Παρακληση αν καποιος εχει τις φωτο γιατι δεν μπορω να τις ανεβασω).
 
Πίσω
Μπλουζα