Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Πρεπει να είναι η οδος Αφροδίτης στην Βαρκιζα.........αλλα το σπιτι με μια προχειρη ματιά στα γρηγορα δεν πρεπει να υπάρχει.Δύο μοντέρνοι γλεντζέδες και Ο Άνθρωπος Ρολόι είναι γυρισμένο στο ιδιο σπίτι που μάλλον πρέπει να είναι του Σταυρίδη όπως φαίνεται σε μια τελευταία του συνέντευξη.
Αυτό δείχνει να είναι στην Βάρκιζα αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος...….
Προβολή συνημμένου 180171Προβολή συνημμένου 180173Προβολή συνημμένου 180172
Αφροδίτης 48-50....περίπου....και Αθηνάς ηταν το σπίτι και δεν υπάρχει σήμερα.Δύο μοντέρνοι γλεντζέδες και Ο Άνθρωπος Ρολόι είναι γυρισμένο στο ιδιο σπίτι που μάλλον πρέπει να είναι του Σταυρίδη όπως φαίνεται σε μια τελευταία του συνέντευξη.
Αυτό δείχνει να είναι στην Βάρκιζα αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω. Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος...….
ρε φίλε ....με συγχωρείς. άλλα είναι μια ταινία που δεν την έχω...αφενός .. και αφετέρου κανά δυό φορές που την εχω πετύχει δεν εχω αντέξει πάνω απο 5 λεπτά..Θεωρώ οτι είναι απο τις πιο ελεεινές ελληνικές ταινίες...οπότε δεν εχω ασχοληθεί.....Αν θες βάλε καμμία φωτο απο αυτό το εργοστάσιο που λες μπας και έχει κάτι να πιαστούμε....ΜΠΡΑΒΟ ANTONOVAR !!!
Μεγάαααααλη αλλαγή.!!
Η πρώτη οδος που έψαξα ηταν η Αφροδίτης αλλα δεν έβρισκα την πολυκατοικία απέναντι και μετα χάθηκα αλλού.
*Έχεις καμιά ιδέα για τον τζάκ τον καβαλάρη. μάλλον το εργοστάσιο που μας δείχνει στην αρχή δεν πρέπει να υπάρχει και αυτό.
Εχεις δικιο........ελεεινή ταινία, απλως μου έκανε εντυπωση η γειτονιά. Μου θύμιζε κάτι κοντά στον κολωνό στο ποτάμι γι αυτό και στάθηκα σε αυτή.ρε φίλε ....με συγχωρείς. άλλα είναι μια ταινία που δεν την έχω...αφενός .. και αφετέρου κανά δυό φορές που την εχω πετύχει δεν εχω αντέξει πάνω απο 5 λεπτά..Θεωρώ οτι είναι απο τις πιο ελεεινές ελληνικές ταινίες...οπότε δεν εχω ασχοληθεί.....Αν θες βάλε καμμία φωτο απο αυτό το εργοστάσιο που λες μπας και έχει κάτι να πιαστούμε....
Νιόβη αυτή η ταινία μεταφοράς που φαινεται στην φωτό την εγχρωμη... νομιζω οτι .δεν εχει σχεση με αυτό που δειχνεις με την φωτό του ΑΗΣ Φαλήρου....Μήπως αυτό το εργοστασιο ειναι απο τα εργοστασια λιπασματων η τσιμεντων στην Δραπετσώνα.....??1@makism[/USER] Το εργοστάσιο νομίζω ότι είναι ο Ατμοηλεκτρικός Σταθμός στο Νέο Φάληρο. Υπάρχει ακόμα ερειπωμένος Σολωμού & Φαληρέως. Από το Νέο Φάληρο, η πομπή, συνεχίζει προς το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, περνώντας μπροστά από τις παραλίες του Παλαιού Φαλήρου και του Αλίμου.
Προβολή συνημμένου 180216
Σωστός ..makism .εκει πρεπει να είναι !!!!!!NIOBH, antonovar για δειτε αυτό.
Το σπίτι πρέπει να ηταν στην οδο 25ης Μαρτίου 88;;;;
Και η γειτονιά στη οδο 25ης Μαρτίου;;;;
τι λέτε;;;;;;;
Ειναι Αριστοτέλη Βαλαωρίτου 20 στην πολιτεία....Εχει αλλάξει το πάνω μέρος....αλλα αυτες οι μοντέρνες κολώνες στηριξης στο ισογειο υπαρχουν ακόμαΓνωρίζει κάποιος που είναι το παρακάτω υπερυψωμένο σπίτι; πολύ trendy για το 1971 από την ταινια ο Αρχιψεύταρος. Άλλα γυρισματα εχουν γινει στο Ψυχικό.
Προβολή συνημμένου 180370