Προβλήματα μετά την αναβάθμιση?

Δεν υπάρχει η περιοδικάρα μας στο Portal... εχμ... Home! :D
 
κάτι περίεργο που εντόπισα είναι ότι το σύμβολο που δηλώνει ότι υπάρχουν νέα μηνύματα σε κάποιο thread δεν λέει να φύγει όσες φορές κι αν τα δω.
 
Paspartoo είπε:
Την εχεις ? Γιατι αν την εσβησες λογικα δεν θα υπαρχει στο ποστ.
Δως μου το url του post να το κοιταξω επι τοπου.
Την εχω σβησει και εγω... Οποτε,δικο μου το λαθος. Σ'ευχαριστω παντως...
 
Μπραβο σας παιδια για την επιμελεια!!!! Το μονο που εχω να πω ειναι οτι καμια φορα και εγω δυσκολευομαι να καταλαβω ποτε ενα thread εχει καινουργιο post. Ισως θα ηθελε πιο εντονο χρωμα και πιο μεγαλο εικονιδιο!! Κατα τα αλλα μια χαρα!!!
 
johnalepou είπε:
Πολυ απογοητευτικο που εξαφανιστηκαν τα thanks απο καθε thread,αλλα και απο καθε χρηστη :( :( Κριμα 


Σε αυτό θα συμφωνήσω με το φίλτατο αλεπουδάκι! Ήταν μία καλή ένδειξη για ένα thread αν ήταν ενδιαφέρον ή όχι. Αλλά πιστεύω όταν

στρώσει για τα καλά το φόρουμ να λυθεί και αυτό το θέμα και όποιο άλλο αναφέρουν οι συμφορουμίτες εδώ. Είναι νομίζω νωρίς ακόμη! Άλλη παρατήρηση προς το παρόν, όχι. Θέμα συνήθειας είναι , όπως και το προηγούμενο. Ίσως όταν ψάξουμε προσεκτικά τις νέες δυνατότητες να μας αρέσει και περισσότερο. Οψόμεθα!
 
Επειδη πρεπει να λεγονται ολα, και τα καλα και τα ασχημα, θα ξεκινησω με αυτα που ειδα και μου αρεσαν.

Μπραβο για το πολυ ωραιο καινουργιο λογοτυπο που το βρισκω ασυγκριτα ανωτερο απο το παλιο. Θυμιζει δεκαετια του 1970, που ειναι νομιζω και η δεκαετια κατα την οποια γεννηθηκαμε οι περισσοτεροι εδω.

Μου αρεσει επισης που βαλατε Αρχη κατω απο καθε τελευταιο post, πραγμα πολυ χρησιμο ιδιως οταν τα post ειναι πολλα στη σελιδα και θελουμε να ανεβουμε ψηλα γρηγορα. Καλο ειναι επισης που κρατησατε τα παλια χρωματα, ασπρο - κοκκινο - γκρι, γιατι ετσι η νεα εικονα ειναι πιο οικεια αφου θυμιζει λιγο την παλια.

Τωρα οσον αφορα τα προβληματα, εγω δε θα τα χωριζα σε δυο κατηγοριες οπως ειπωθηκε, δηλαδη σοβαρα προβληματα και προβληματα αισθητικης, αλλα σε τρεις. Θα προσθετα και τα προβληματα λειτουργικοτητας, που ειναι μια ενδιαμεση κατηγορια. Περα απο τα δυο προβληματα που ανεφερα ηδη εδω προχθες, θα πω και ποια αλλα εχω ακομη για να τελειωνω.

Σοβαρο προβλημα: Δεν μπορω πλεον να ανεβασω φωτογραφιες για τα Αλμπουμ. Επιχειρησα να βαλω μια καινουργια στο Αλμπουμ Brigitte που το εχω public και μου βγαζει ενα περιεργο παραθυρο με τις εικονες του δευτερου Αλμπουμ μου που ειναι profile. Δεν ξερω αν αυτο ειναι οντως προβλημα η ενας νεος τροπος uploading εικονων, αλλα εγω δεν μπορεσα να βρω ακρη.

Προβληματα λειτουργικοτητας: To Tελευταιο Μηνυμα στο φορουμ ειναι τερμα δεξια, κατι που σε μενα φαινεται αβολο. Θα το ηθελα λιγο πιο κεντρο στη θεση των Θεματων και τα Θεματα δεξια στη θεση του Τελευταιου μηνυματος.

Ενω στο παλιο retromaniax οι λεζαντες και τα σχολια για τις φωτο του Αλμπουμ μου ηταν ακριβως κατω απο καθε φωτο, τωρα ειναι στην ακρη και με πολυ μικροτερη γραμματοσειρα, και μαλλον δε θα μπορει να τα προσεξει και να τα διαβασει κανεις.

Προβλημα αισθητικης: Πριν τις αλλαγες οταν εβλεπα μια, μια τις φωτο στα Αλμπουμ που εφτιαξα υπηρχε ενα ωραιο μωβ απαλο φοντο, ιδιο με αυτο του προφιλ μου. Τωρα τις βλεπω σε ασπρο.

Ζητω συγνωμη αν κουρασα, αλλα ειπα ολα οσα ηθελα να πω ετσι ωστε να μην χρειαστει να επανελθω.
 
bambinella 100 είπε:
Μπραβο για το πολυ ωραιο καινουργιο λογοτυπο που το βρισκω ασυγκριτα ανωτερο απο το παλιο. Θυμιζει δεκαετια του 1970, που ειναι νομιζω και η δεκαετια κατα την οποια γεννηθηκαμε οι περισσοτεροι εδω.
Αν και αισθητικά πιο όμορφο λογότυπο, το 8μπιτο ήταν πιο κοντά στα 70s, 80s. Ψηφίζω old time logo. Έχω λίγη δουλεία σήμερα στο site οπότε αν βρω κάτι θα το γράψω.
 
@Bambi

Δεν μπορω να καταλαβω που προβληματιζεσαι στα αλμπουμ.

Πατας Upload Pictures

Σου ανοιγει ενα παραθυρο που λεγεται Διαχειριση Συννημενων Αρχειων - Retromaniax

Πατας Add Files

Στο popup παραθυρο που ανοιγει πατας Select Files και αμεσα σου δινει προσβαση να διαλεξεις αρχεια απο τον υπολογιστη σου

Οταν τελειωσεις πατας Upload Files.

Κλεινεις τα παραθυρα και εισαι παλι πλεον στο παραθυρο του Αλπουμ.

Τικαρεις τις νεες φωτο και επιλεγεις απο το Drop Down σε ποιο απο τα Αλμπουμ σου θες να αποθηκευτει.

Για το "Tελευταιο Μηνυμα στο φορουμ ειναι τερμα δεξια" δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις

Οσο για το προφιλ σε λιγες μερες θα σας πουμε πως μπορειτε να κανετε "παπαδες" στα προφιλ σας.

Τωρα, απο μια γρηγορη ματια που εριξα σε ολο το thread, σχεδον ολα οσα ειχαν επισημανθει εχουν διορθωθει.

Οτι βρισκετε να το αναφερετε εδω ;)

Θα προσθεσουμε και το "Σημερινα Μηνυματα" διοτι το What's New και η λειτουργια του, βλεπω οτι ξενιζει αρκετους φιλους
 
Wally, το θεμα με το ανεβασμα φωτο στα Αλμπουμ μου, λυθηκε μολις τωρα χαρη στις οδηγιες σου και σε ευχαριστω πολυ για αυτο! Οπως ειδες δεν ημουν σιγουρη αν επροκειτο πραγματικα για προβλημα η για εναν καινουργιο τροπο uploading. Τελικα ευτυχως ηταν το δευτερο. Ο τροπος ειναι διαφορετικος πλεον και πιο περιπλοκος γιατι μεχρι προσφατως εμπαινα με ενα κλικ στις Εικονες του υπολογιστη μου. Τωρα τα πραγματα ειναι αλλιως κι αυτο με μπερδεψε.

Οταν λεω πως το Τελευταιο Μηνυμα ειναι στην ακρη δεξια, μιλαω για το φορουμ. Εκει στη δεξια ακρη ειναι απο πανω μεχρι κατω ολα τα τελευταια μηνυματα. Διπλα τους και πιο αριστερα ειναι ο αριθμος θεματων και μηνυματων. Θα ηθελα το ενα στη θεση του αλλου, δηλαδη τον αριθμο θεματων τερμα δεξια και τα τελευταια μηνυματα λιγο πιο αριστερα οπως τα ειχαμε συνηθισει και στο παλιο retromaniax. Νομιζω οτι ειναι πιο βολικο και λειτουργικο ετσι.

Οπως και να' χει σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου.
 
ΜΠΡΑΒΟ σε όλους όσους εργάστηκαν για την ΥΠΕΡΟΧΗ εμφάνιση του φόρουμ

αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Ερώτηση

γιατί δεν φαίνονται τα βίντεο από το you Tube?
 
Αύριο το πρωί που θα ξυπνήσεις θα είναι όλα στη θέση τους ford231
 
Σε ευχαριστώ πολύ..
 
Πλεον στον editor (εκει που γραφουμε τα ποστς) υπαρχει ενα κουμπακι που μοιαζει με φιλμ. Το παταμε, ανοιγει ενα παραθυρο και κανουμε επικολληση το link του video.
 
Μπραβο παιδια πολυ ωραιο εγινε
 
Υπαρχει ενα προβλημα στο Registration νεων χρηστων το οποιο θα διορθωθει συντομα
 
Παιδιά, υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Όποτε μπαίνω στο site, βλέπω τη νέα έκδοση ! :(
 
Αφού είμαστε ρετρό, δεν μας ταιριάζουν τα καινούργια :D ...
 
Xαχαχαχαχα!

Ακριβως τα ιδια ειχαμε ακουσει οταν φυγαμε απο το stock γαλαζιο της VB και πηγαμε στο κοκκινο...
 
μέχρι να το συνηθίσουμε η περιήγηση φαντάζει κομματάκι περίεργη...
 
Πίσω
Μπλουζα