Επειδη πρεπει να λεγονται ολα, και τα καλα και τα ασχημα, θα ξεκινησω με αυτα που ειδα και μου αρεσαν.
Μπραβο για το πολυ ωραιο καινουργιο λογοτυπο που το βρισκω ασυγκριτα ανωτερο απο το παλιο. Θυμιζει δεκαετια του 1970, που ειναι νομιζω και η δεκαετια κατα την οποια γεννηθηκαμε οι περισσοτεροι εδω.
Μου αρεσει επισης που βαλατε Αρχη κατω απο καθε τελευταιο post, πραγμα πολυ χρησιμο ιδιως οταν τα post ειναι πολλα στη σελιδα και θελουμε να ανεβουμε ψηλα γρηγορα. Καλο ειναι επισης που κρατησατε τα παλια χρωματα, ασπρο - κοκκινο - γκρι, γιατι ετσι η νεα εικονα ειναι πιο οικεια αφου θυμιζει λιγο την παλια.
Τωρα οσον αφορα τα προβληματα, εγω δε θα τα χωριζα σε δυο κατηγοριες οπως ειπωθηκε, δηλαδη σοβαρα προβληματα και προβληματα αισθητικης, αλλα σε τρεις. Θα προσθετα και τα προβληματα λειτουργικοτητας, που ειναι μια ενδιαμεση κατηγορια. Περα απο τα δυο προβληματα που ανεφερα ηδη εδω προχθες, θα πω και ποια αλλα εχω ακομη για να τελειωνω.
Σοβαρο προβλημα: Δεν μπορω πλεον να ανεβασω φωτογραφιες για τα Αλμπουμ. Επιχειρησα να βαλω μια καινουργια στο Αλμπουμ Brigitte που το εχω public και μου βγαζει ενα περιεργο παραθυρο με τις εικονες του δευτερου Αλμπουμ μου που ειναι profile. Δεν ξερω αν αυτο ειναι οντως προβλημα η ενας νεος τροπος uploading εικονων, αλλα εγω δεν μπορεσα να βρω ακρη.
Προβληματα λειτουργικοτητας: To Tελευταιο Μηνυμα στο φορουμ ειναι τερμα δεξια, κατι που σε μενα φαινεται αβολο. Θα το ηθελα λιγο πιο κεντρο στη θεση των Θεματων και τα Θεματα δεξια στη θεση του Τελευταιου μηνυματος.
Ενω στο παλιο retromaniax οι λεζαντες και τα σχολια για τις φωτο του Αλμπουμ μου ηταν ακριβως κατω απο καθε φωτο, τωρα ειναι στην ακρη και με πολυ μικροτερη γραμματοσειρα, και μαλλον δε θα μπορει να τα προσεξει και να τα διαβασει κανεις.
Προβλημα αισθητικης: Πριν τις αλλαγες οταν εβλεπα μια, μια τις φωτο στα Αλμπουμ που εφτιαξα υπηρχε ενα ωραιο μωβ απαλο φοντο, ιδιο με αυτο του προφιλ μου. Τωρα τις βλεπω σε ασπρο.
Ζητω συγνωμη αν κουρασα, αλλα ειπα ολα οσα ηθελα να πω ετσι ωστε να μην χρειαστει να επανελθω.