Προβλήματα μετά την αναβάθμιση?

Παράξενη αίσθηση. Νομίζω παρασυνηθίσαμε στο άλλο. Τι να κάνουμε όμως, η πρόοδος είναι ασταμάτητη...

Wally, δεν μπορώ πια να μπω από το tapatalk (και μόλις το είχα αγοράσει...). Θα φτιαχτεί αυτό στο μέλλον ή καταργείται;
 
Τα registrations ειναι και παλι ανοιχτα
 
Τα μελη του ρετρο αυτη την στιγμη ειναι 8.743

Πριν την αναβαθμιση ηταν 9.500 και κατι ψιλα

Που πηγαν 1.000 μελη?
 
Εγώ βλέπω Μέλη: 9,634 αυτή την στιγμή. :)
 
8.744 βλεπω τωρα.

Τι εγινε βρε παιδια :( να ανησυχησω?
 
Ολα ειναι under control.
 
Τα στατιστικα μπροστα ειναι queries του VB3. Στο φορουμ ειναι του VB4. Στα δευτερα υπαρχουν καποιες παραδοχες που δεν υπηρχαν στο πρωτο.

Θα "ισιωσουν" και τα στατιστικα εν καιρω.

Μελημα μας ηταν κατ αρχην να μην ειμαστε μια βδομαδα κατω οπως αλλα sites που εκαναν τοσο μεγαλη αναβαθμιση (ο κωδικας στο VB4 εχει ξαναγραφτει απο την αρχη).

Ευτυχως τα θεματακια που βγηκαν ειναι λιγα και δεν εμποδιζουν τη χρηση του χωρου ουτε δημιουργουν θεμα στους χρηστες.

Στα μεσα της εβδομαδας θα εχουν διευθετηθει και οι τελευταιες λεπτομερειες. Τοτε θα κανουμε και μια παρουσιαση τοσο των νεων δυνατοτητων οσο και την αλλαγη του τροπου χρησης καποιων παλιοτερων λειτουργιων (πχ το embedding των videos).
 
Ένα πρόβλημα / πρόταση. Γίνεται στην κεντρική να μη δείχνει "Τελευταίες Δημοσιεύσεις" αλλά να δείχνει Τελευταία θέματα που υπήρξε κίνηση;

Όπως είναι τώρα άμα γίνουν πχ 5 δημοσιεύεις σε ένα θέμα θα τις βγάλει στην κεντρική σελίδα και θα γεμίσει το μισό κουτί. Πιό πρακτικό είναι να σου βγάλει μια φορά ότι στο θέμα αυτό υπάρχει κίνηση... όπως ακριβώς ήταν και πριν την αναβάθμιση δηλαδή.
 
Ετοιμοοοοοοοοοοοοο :)
 
Αυτό θα πει κομπλε :cheers:

Ευχαριστώ!

edit: απ'οτι παρατηρώ τώρα δείχνει τα τελευταία θέματα που δημιουργήθηκαν, όχι τα τελευταία που υπήρξε ποστ (δηλαδή αν ένα θέμα που δημιουργήθηκε στο παρελθόν και πόσταρε κάποιος τώρα, δεν θα το δείξει). Δεν είναι βέβαια άσχημο και έτσι... Πιο λειτουργικό από πριν. Ας πουν και άλλοι τη γνώμη τους βέβαια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι, ειναι λαθος η επιλογη αυτη - αλλα θα αλλαξει και παλι συντομα, μεχρι να πετυχουμε αυτο που θελουμε ;)
 
Α οκ. Όμορφα τότε. :D

Μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχει κάπου κάποια επιλογή για να βλέπω τα τελευταία μηνύματα που έγιναν από την τελευταία μου επίσκεψη; Νομίζω το vbulletin έχει κάποια επιλογή αλλά δεν βρίσκω κάτι.
 
Tα νεα μηνυματα πανω αριστερα κατω απο το ΗΟΜΕ.
 
... νόμιζα ότι αναφερόταν στα μηνύματα του inbox μου! (Δεν είδα ότι δίπλα έχει άλλη επιλογή για προσωπικά μηνύματα) :eek:

Ευχαριστώ! #)
 
admin είπε:

Δυστυχώς δεν δουλεύει αυτό! Είναι φόρουμ για διαχειριστές φόρουμ... Δεν μπορείς να συνδεθείς π.χ. με το ίδιο το retromaniax.

Υπάρχει μήπως κάτι άλλο; Το Tapatalk πάντως ακόμη δεν δουλεύει.
 
admin είπε:
Ναι, αυτό δοκίμασα. To vbulletin mobile. Απο ό,τι κατάλαβα είναι app builder για να φτιάχνεις application για το φόρουμ που έχεις δημιουργήσει ή για να το διαχειρίζεσαι. Δυστυχώς δεν μπορείς να δεις φόρουμ που έχουν φτιαχτεί στο vbulletin.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για ρίξε μια ματιά ακόμα με το tapatalk και πες μου
 
Πολλά πολλά συγχαρητήρια και από εμένα για το νέο λουκ του forum και πολλά ευχαριστούμε σε όσους δούλεψαν για το project αυτό τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Μια παρατήρηση και από εμένα: Βλέποντας το προφίλ ενός μέλους και κάνοντας μία από τις δύο ακόλουθες επιλογές: "Find all posts" και/ή "Find all started threads", μου εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: "Μας συγχωρείτε - Δε βρέθηκαν λέξεις που να ταιριάζουν. Παρακαλώ δοκιμάστε με κάποιους άλλους όρους αναζήτητησης" (??)

Δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα πια;

Ευχαριστώ πολύ και πάλι συγχαρητήρια παιδιά,

Β
 
Πίσω
Μπλουζα