Προβληματισμός σχετικά με τη σημερινή κατάσταση στην TV

Εδώ και 6 χρόνια δεν βλέπω τηλεόραση και δεν επίσης δε βλέπω το λόγω να ξαναρχίσω... Ησύχασε το κεφάλι μου!

"Βρίσκω την τηλεόραση πολύ εκπαιδευτική. Όποτε ανοίγει πάω στο διπλανό δωμάτιο και διαβάζω ένα βιβλίο." Groucho Marx
 
Κουικάρα, έκανες τη καλύτερη επιλογή! :wink:

Παιδιά, καλό θα ήταν επίσης όταν πρόκειται ν'ακούσουμε ειδήσεις να κάνουμε ένα zapping καλού-κακού προτού καταλήξουμε σε κάποιο σοβαρό κανάλι.

Star, Alter, Mega και Alpha αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή. Αντίθετα, η κρατική τηλεόραση, ο Σκάϊ και ο ΑΝΤ-1 (με την Μαρία Χούκλη στο "τιμόνι" του κεντρικού δελτίου του σταθμού) είναι από τα ελάχιστα κανάλια όπου δεσπόζει η σοβαρότητα και η υπεύθυνη ενημέρωση.
 
Εγω παλι ειδησεις βλεπω ΜΟΝΟ σε μικροτερα καναλια. Προτιμω την ενημερωση απο το Extra3, το Kontra κτλ παρα απο τους "μεγαλους" κρατικους και ιδιωτικους διαυλους...

Οχι οτι ειναι 100% αντικειμενικα και της προκοπης αλλα τουλαχιστον βγαζουν μερικες ειδησεις που θαβονται τεχνιεντως απο παντου.
 
pooky(1) είπε:
+1000.
Δυστυχώς σήμερα όλη η φάση γίνεται για τα "νούμερα". Από "νούμερα" για "νούμερα".

Ξεκατινιάσματα, κουτσομπολιό, μια ατέλειωτη πασαρέλα από wannabe super stars και μια ελληνική (το "ε" με μικρό γιατί κεφαλαίο δεν της αξίζει) κοινωνία που ο καθένας ονειρεύεται να γίνει η πρώτη φίρμα στη νύχτα και το "λαϊκό" πεντάγραμμο.

Τα "είδωλα" που προβάλει είναι, όχι απλά απαράδεκτα, αλλά καταστροφικά. Στο βωμό του κέρδους και της φιγούρας, η τηλεόραση σήμερα στην Ελλάδα, έχει καταστρέψει συνειδήσεις και έχει καταβροχθίσει κόπους πολλών απλών ανθρώπων.

Όταν ανοίγεις ακόμα και τα δελτία ειδήσεων και σου προβάλλουν σαν πρώτη είδηση με "life" σύνδεση (live δεν ξέρουν τι πάει να πει..... ) το γάμο ή τη χλιδάτη βάφτιση της κάθε ξανθόψειρας, τότε να πάει στο καλό και να μας γράφει.

Δεν μιλάω για τα "αθλητικά" έτσι; Λες και μόνο το ποδόσφαιρο και πόσα πήρε ο κάθε ουρακοτάγκος - πίθηκας για να παίξει στην ομαδάρα υπάρχει......
άστα να πάνε :(

απλά κλείστε την.

Όπως έλεγε και ένα σύνθημα γραμμένο στον τοίχο : " Πολλές TV ανοικτές κρατούν πολλούς ανθρώπους σβηστούς"...
 
Ακόμα καλύτερο θα ήταν να κλείσουμε όχι μόνο την TV αλλά και το ραδιόφωνο, καθώς επίσης να μην αγοράζουμε εφημερίδες - αρκετά μπουχτίσαμε με την τρομολαγνεία των τελευταίων ετών.

Εαν θέλει κανείς να μάθει τι συμβαίνει στον κόσμο, η καλύτερη λύση είναι τα blogs στο Internet.
 
Εδώ στο Βέλγιο, η κρατική Φλαμανδική τηλεώραση έχει αξιόλογα προγράμματα. Επισης παρακολουθώ ανελειπώς Discovery Channel και National Geographic τα οποία εχουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ προγράμματα τα οποία αξίζει κάποιος να δεί.

Απο την άλλη, τα ιδιωτικά κανάλια εχουν και εδώ τα ίδια σκουπίδια, αλλα ευτυχώς δεν εχουμε:

- Εκπομπές που βγαίνουν ολα τα απλυτα στην φόρα απο το καθένα που τον κερατώνει η γυναίκα του με τον πεθερό του καλυτερου του φίλου κτλ...

- Παράθυρα οπου 5-6 ατομα μιλάνε όλοι τους μαζί

Απο την άλλη... με το ιντερνετ έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε οτι θέλουμε. Εγώ κατέβασα ΟΛΑ τα επισόδια απο τους "Dukes of Hazzard" και βλέπουμε 1 επεισόδιο κάθε μέρα με την γυναίκα μου οταν τρωμε. :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αmstrad1981 σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα λεγόμενά σου (ποιός δεν συμφωνεί άλλωστε). Το θέμα όμως είναι γιατί όλα αυτά τα σκουπίδια ευδοκιμούν και πληθύνονται.

"Παλιά" δεν ήταν καλύτερη η τελεόραση. Απλώς οι επιλογές ήταν ελάχιστες. Οι άνθρωποι ήταν ίδιοι στην αντίληψη περί κέρδους και αυτό δεν αλλάζει όσα χρόνια και άν περάσουν. Το ότι τα παλιά παιδικά ήταν πιο..."αγνά" (για τα δικά σου μάτια αγνά), δεν σημαίνει πως τα σημερινά τα χαρακτηρίζει κατρακύλα. Βλέπεις ακόμα και στα παιδιά ισχύει αυτό που λέμε "είναι θέμα εποχής". Για κάποιο λόγο η συγκεκριμένη τηλεόραση τότε είχε πέραση, για κάποιο λόγο έχουν πέραση τα σημερινά "σκουπίδια".

Δεν λέω πως σήμερα η τηλεόραση είναι καλύτερη. Απλώς δεν δέχομαι πως παλιά ήταν αγνά τα πράγματα διότι δεν πιστεύω πως οι αντιλήψεις ήταν αγνότερες. Το να είναι δηλαδή κάποιος "ηθικός" στις αντιλήψεις του (ανοίγουμε τώρα μεγάλη κουβέντα) είναι καθαρά διαχρονικό θέμα και δεν έχει να κάνει με εποχές.

Amstrad1981 είπε:
Δεν ξεχνώ επίσης τη λαμπρή υποδοχή που έκαναν τα νέα παιδιά στην γνωστή πορνο-στάρ νωρίς το απόγευμα! Ωραίοι ήρωες! Υπέροχοι άνθρωποι! Λαμπρά παραδείγματα! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Εγώ απ την άλλη θα πώς η ξεδιαντροπιά (φαντάζομαι έτσι το εννοείς συγνώμη αν παρερμηνεύω το νόημά σου) η αλλιώς η όποια ελευθερία είναι μάλλον θετικότερη απ ότι παλιά. Και το αιτιολογώ λέγοντας το εξής: Έπαψαν πλέον οι άνθρωποι να ντρέπονται/κρύβονται. Λένε καθαρά αυτό που γουστάρουν. Πότε παραδέχοταν ελεύθερα πχ μια γυναίκα ότι παρακολουθεί ταινία πορνό; Μεγάλη ντροπή για την πουριτανή "ρετρό" κοινωνία μας έχοντας ώς αποτέλεσμα αυτού του πουριτανισμού, να οδηγούμαστε και στην υποκρισία πως εμείς είμαστε τάχα ηθικοί και δεν "κάνουμε τέτοια". Η μήπως εσύ δεν παρακολουθείς ταινίες πορνό; Η θαρρείς μήπως υπάρχουν άνθρωποι που δεν παρακολουθούν;

Επίσης αναφέρεις (ορθώς) για τον "μεγάλο αδελφό" και την κατάντια της ανθρώπινης αξιοπρέπειες της οποίας αυτό επιφέρει. Θέλεις όμως να σου θυμίσω κάτι ρετρό εκπομπές, δις χειρότερες απο αυτό του μεγάλου αδελφού; Άνθρωποι ταλαιπωρημένοι απο την ίδια τη ζωή, για ένα μικρό χρηματικό ποσό, γίνονταν πιόνα στα χέρια παραγωγών.

Το να πατήσεις το κόκκινο κουμπί και να τιμωρήσεις την τηλεόραση, φαντάζει (και είναι κατ εμέ) η καλύτερη λύση. Το θέμα όμως είναι πως για πάρα πολλούς αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και βαρύ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ειδικά όσον αφορά το θέμα της ενημέρωσης, άστα να πάνε. Σήμερα εν μέσω των ασφυχτικών μέτρων το πολιτικό σύστημά ζητάει από τα παπαγαλάκια να συμβάλουν στη "σιωπή των μαζών και η κοινωνική ειρήνη", τα ΜΜΕ δίνουν ρέστα υποκρισίας και παραπληροφόρησης.

Εγώ προσωπικά τους έχω σιχαθεί.

Χρόνο με το χρόνο η ποιότητα υποβαθμίζεται κι άλλο ενώ έχουμε γεμίσει με τις ελληνικές εκδοχές των USA ριάλιτι, κάκιστης ποιότητας αισθητικά και ως προς το περιεχόμενο, που υποβαθμίζουν τη νοημοσύνη μας και αποβλακώνουν.

Και μη μου πει κανείς ότι αυτά θέλει ο κάσμος. Έτσι που τον κάνανε τον κόσμο...
 
Το να βλέπει κανείς, χωρίς κριτήρια, ότι υπάρχει στην τηλεόραση, είναι σαν να μπαίνει σε ένα βιβλιοπωλείο και να αγοράζει τα πάντα, είτε είναι καλό είτε είναι σαβούρα. Δεν είναι όλες οι εκπομπές για τα σκουπίδια. Αλλά δυστυχώς πρέπει να χωθείς μέχρι το λαιμό σε αυτά για να βρεις κάτι καλό.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι εκπομπές εκπαιδευτικού και επιστημονικού χαρακτήρα θάβονται ασύστολα. :( Είτε σταματάνε είτε προβάλλονται σε ώρες που τα βλέφαρα πέφτουν στο πάτωμα από τη νύστα.

Όσο για τα blog που αναφέρθηκαν παραπάνω, ως αντικατάσταση της ενημέρωσης, τα πράγματα κατά τη γνώμη μου είναι μια από τα ίδια. Ο καθένας γράφει το μακρύ και το κοντό του. Τις προάλλες πέτυχα σε ένα blog (από αυτά που μιλάνε για όλα και στην τελική δε λένε τίποτα, κάτι σαν το Ανδρέα Μικρούτσικο) στο οποίο παρουσιαζόταν ένας τύπος αγκαλιά με ένα ψάρι που έπιασε. Το ψάρι ήταν σαν τον ίδιο σε μέγεθος με κάτι δόντια τυρρανόσαυρου. Το photoshop φώναζε από μακριά... Και αυτό παρουσιαζόταν σαν "νέο". :banghead: Συγγνώμη, αλλά μπροστά σε κάτι τέτοια προτιμάω να βλέπω ακόμα και τον Λιάτσο στο Star (καλά ντε, τρόπος του λέγειν είναι! μή βαράτε!)

Ανοιχτό μυαλό χρειάζεται και κριτική σκέψη...

"'Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο: κάνει τη δουλειά του μόνο όταν είναι ανοιχτό." (Pierre Daninos, 1913-2005, Γάλλος συγγραφέας)
 
Είμαι 19 ετών και στενοχωριέμαι αρκετά για την σημερινή κατάσταση στην ελληνική τηλεόραση. Εγώ δεν έζησα την χρυσή εποχή των 70s και των 80s που η τηλεόραση προσέφερε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές.

Βίωσα τα 90s που ήταν τα βρεφικά - παιδικά χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Με καλές παραγωγές που έμειναν στην ιστορία και με προγράμματα που δυστυχώς υποβάθμισαν τον πολιτισμό αλλά και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Από την δεκαετία του 2000 και μετά ξεκίνησε η παρακμή της ελληνικής τηλεόρασης. Αν εξαιρέσω προγράμματα όπως το Είσαι το Ταίρι Μου, το Πενήντα Πενήντα, το Παρά Πέντε και το Καφέ της Χαράς , η υπόλοιπη τηλεοπτική πραγματικότητα δεν έφερνε την παλιά της δόξα.

Δυστυχώς ξεκίνησε και το τέλος του καλού και άρχισε η παρακμή σε όλο της το μεγαλείο . Πρώτα με τα trash talent show (Αϋπνίες, Je T'Aime) που έδειχναν σούργελα για να το πω σε χυδαία εκδοχή και απαξίωσε τις "φωνάρες" , όπως και τα talent shows που προβάλλουν ατάλαντους και όχι ταλαντούχος με απώτερο σκοπό μόνο και μόνο την υψηλή τηλεθεαματικότητα.

Από πέρυσι κάτι η κρίση της οικονομίας, κάτι οι ανταγωνισμοί κτλ κτλ ξεκίνησε ο "πάτος". Τηλεκατινιές από όλες τις περσόνες, εκπομπές μαγειρικής που έγιναν μόδα και δεν ξέρω πότε θα λήξει η εν λόγω μόδα, πρόστυχα θεάματα με κορίτσια να τα "πετάνε" όλα για την καημενούλα την AGB και συμφέροντα και στημένα παιχνίδια.

Φέτος δυστυχώς τα πράγματα έγιναν και χειρότερα. Ηθοποιοί δεν έχουν δουλειά ή άλλοι φεύγουν στην Κύπρο. Πολλά reality φυτρώνουν, από το πως να γίνω φίρμα στο τραγούδι και το πως θα γίνω πετυχημένος σεφ σε κυριλέ restaurant μέχρι και τα καταραμένα παιχνίδια που οι άνθρωποι για τα λεφτά πουλάνε και την ψυχή τους στον διάολο , και που αυτοί ξεφτιλίζονται για χάρη της τηλεθέασης προσβάλλοντας και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια αλλά και την λίγη τσίπα που έχουν επάνω τους.

Τα μόνα προγράμματα που αξίζουν φέτος είναι το Νησί που μπράβο σε εμάς που το βλέπουμε, μπράβο στο casting που είναι γεμάτο από καλούς ηθοποιούς-μπουμπούκια, μπράβο στους τηλεκριτικούς για τα σχόλια τα θετικά (να και κάτι καλό) και μπράβο στην συγγραφέα του βιβλίου. Επίσης άλλα προγραμμάτα που αξίζουν είναι το Ράδιο Αρβύλα αλλά και το Τσαντίρι.

Στενοχωριέμαι για αυτό που συμβαίνει στην TV, διέγραψαν το past, και πάνε προς το δρόμο της ξεφτίλας.
 
Wally είπε:
Εγω παλι ειδησεις βλεπω ΜΟΝΟ σε μικροτερα καναλια. Προτιμω την ενημερωση απο το Extra3, το Kontra κτλ παρα απο τους "μεγαλους" κρατικους και ιδιωτικους διαυλους...Οχι οτι ειναι 100% αντικειμενικα και της προκοπης αλλα τουλαχιστον βγαζουν μερικες ειδησεις που θαβονται τεχνιεντως απο παντου.
Θα προτιμήσω το διαδίκτυο για την ενημέρωση μου και όχι από μια πηγή, δεν χρειάζομαι μια σοβαροφανή μαριονέτα να μου πει τι έγινε στο κόσμο, δόξα τον ανύπαρκτο η όραση μου καλά τα πάει η ανάγνωση μου σκίζει όποτε θέμα δεν έχω.

Για εμένα η τηλεόραση έχει πεθάνει από τότε που τελείωσε το 50-50 και αυτό το κατέβαζα από τα γνωστά "μαγαζιά", τώρα αν τύχει και δω τηλεόραση στου κολλητού μου, θα προτιμήσω χίλιες φορές βουλοκάναλο,, κρατική ή το ΣΚΑΙ (με αυτή την σειρά) που έχουν υπέροχα ντοκιμαντέρ, με το τελευταίο να είναι μέσα στην αμερικανιά.

Επίσης το τηλεκοντρόλ το έχω για να εναλλάσσω τα HDMI κανάλια μεταξύ XBOX360 και PC και ας την έχω 32 ίντσες...την τηλεόραση μου.
 
Σταμάτησα να παρακολουθώ ΑΝΤ-1 από το 2001. Δεν μου αρέσει καθόλου ο Ευαγγελάτος.

Από την στιγμή που ανέλαβε η Μαρία Χούκλη την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου, το κανάλι άρχισε να δείχνει κάποια μικρά, δειλά αλλα σημαντικά σημάδια βελτίωσης στον ενημερωτικό τομέα. Ελπίζω αυτή η βελτίωση ν' αντέξει την φθορά του χρόνου, γιατί το κακό με τη τρομολαγνεία και την άκρατη προπαγάνδα περί αυτής παράγινε.

Mega παρακολουθούσα μέχρι πρότινως. Δυστυχώς η Όλγα Τρέμη και οι σχολιαστές των "γεγονότων" (Καψής, Πρετεντέρης, Τσίμας, Οικονομέας, Χασαπόπουλος & Καμπουράκης) δεν κατάφεραν να φτάσουν στο ύψος των περιστάσεων και έτσι στράφηκα ξανά στον ΑΝΤ-1 για την ενημέρωσή μου μετά την ανάληψη της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου από την Μαρία Χούκλη.
 
kouikaras είπε:
Εδώ και 6 χρόνια δεν βλέπω τηλεόραση και δεν επίσης δε βλέπω το λόγω να ξαναρχίσω... Ησύχασε το κεφάλι μου!
Το έχω κάνει για περίπου 9 μήνες - οι καλύτεροι της ζωής μου ;) Έγινε τέστ κάποτε - κοινωνιολόγοι έβαλαν συγκεκριμένη φυλή της Κεντρικής Αμερικής που δεν είχε ξαναδεί το κουτί, να δει τηλεόραση και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά - προς το χειρότερο. 8)

Μέσα σε ένα 3μηνο είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά όπως επιθετικότητα κλπ - εννοώ δηλ ότι έχει αποδειχθεί και επιστημονικά ότι πρόκειται για ένα κατασκεύασμα με αρνητικά χαρακτηριστικά.
 
Νευριάζω πάρα πολύ που τα παιδάκια της σημερινής εποχής μεγαλώνουν βλέποντας Patty ή ότι άλλο σκουπίδι κυκλοφορεί κ έχουν πρότυπα κάτι ανορεκτικές [edited by bernard.c]... Συγχωρέστε με, αλλά εκνευρίζομαι όταν ένα παιδάκι 10 χρονών σου μιλάει για τη Τζούλια λες κ σου μιλάει για την Candy Candy ας πούμε....

Νευριάζω όμως ΚΥΡΙΩΣ με τους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους να βλέπουν αυτά τα σκουπίδια, που το μέσο Ελληνικό σπίτι έχει ΜΟΝΙΜΩΣ αναμμένη την τηλεόραση κ τα παιδιά αντι να κάνουν τα μαθήματά τους στο δωμάτιό τους, καθισμένοι στο γραφείο τους, διαβάζουν στο σαλόνι μπροστά στην τηλεόραση κ αντιγράφουν κάτι πρότυπα ανθρώπων που σε άλλες εποχές θα τα φτύναμε...

Αλλά ΕΜΕΙΣ φταίμε σαν κοινωνία που τα βλέπουμε κ τα επιβραβεύουμε όλα αυτά βλέποντάς τα....

Επομένως έχουμε την τηλεόραση που μας ΑΞΙΖΕΙ.........

Προσωπικά, δε βλέπω ΚΑΘΟΛΟΥ τηλεόραση.... μόνο σ-κ μεσημέρι FRIENDS
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
[edit] Έγινε μεταφορά από το θέμα "Kόκκινοι Γίγαντες - Άσπροι Νάνοι" [edit]

Μιά φορά και ενα καιρό, υπήρχε ακόμα η ιδέα της "Ελλάδος, της Μήτρας των επιστημών".


[edited] Αν και πολύ ενδιαφέρουσες οι τοποθετήσεις σου, θα παρακαλούσα να μείνουμε πιο κοντά στη θεματολογία του φόρουμ!
:) . [edited]

Δεν θα πρέπει να σας στενοχωρεί η κατάντια της τηλεόρασης, διότι ειναι φυσική εξέλιξη ενός μέσου το οποιο σιγά σιγά φθίνει οδευοντας προς τον θάνατό του. Νεες τεχνολογίες πλέον απλώνουν τα πλοκάμια της γνώσης σε νέους ορίζοντες. Το μόνο που χρειάζεται ενας νέος άνθρωπος ειναι η διέγερση της περιέργειάς του για να ξεκινήσει το τεράστιο αυτό ταξίδι σε αναζήτηση της γνώσης, που υπάρχει πλέον άπλετη στον ψηφιακό κόσμο, αλλά και στον πραγματικό, οπως το Ευγενίδειο πλανητάριο.

Πίσω στον καιρό εκείνο, το 1982-86, ο τρόπος να διεγερθεί η περιέργεια ηταν μεσω της τηλεόρασης. Η ευθύνη των γονέων, να την ανάψουν την κατάλληλη ώρα! Σήμερα, ο τρόπος να διεγερθεί η περιέργεια ισως να βρίσκεται πολύ πιό δύσκολα και να περνά απο την διερευνηση του χαρακτήρα και των συνηθειών του παιδιου. Και ο έλεγχος πρέπει να ειναι διακριτικός και έξυπνα τοποθετημένος ωστε να μην ξυπνά την εμφυτη αμφισβήτηση και αντιδραστικότητα. Ο ανταγωνισμός; Πολυς και ισχυρότατος. Διεξάγεται απο ανθρώπους που εχουν αναγει σε επιστήμη την αλλοτρίωση του ανθρώπου και τον εγκλωβισμό του σε υλικά όνειρα. Ομως ποιό ειναι το τίμημα της αποδοχής της ήττας; Μπορουμε να αποδεχθουμε αυτήν την αλλοτρίωση των ψυχών των παιδιών μας και τον εγκλωβισμό τους σε υλικά όνειρα και την μετατροπή τους σε γρανάζια μιας μηχανής πλουτισμου των λίγων έχοντων τα μέσα;

Ειναι δεδομένο οτι οι συγχρονοι ρυθμοι ζωής που δεσμευουν τους Ενηλικες στον βιοπορισμό, τους στερουν την δυνατότητα παιδευσης των τέκνων τους στον βαθμό που κάποτε αυτό ηταν εφικτό. Ομως ολες οι μεταβλητές αυτής της συνάρτησης που λέγεται "μεγαλώνω παιδιά" ειναι εξίσου σημαντικές. Οσο σημαντικό ειναι το ζεστό πιάτο φαί, τόσο σημαντική ειναι και η επιτήρηση της νοητικής ανάπτυξης των παιδιών.

Και αυτό που με παρηγορεί ειναι οτι οι αναγνώστες στο φόρουμ αυτό ειναι πλέον στην καλύτερη ηλικία και φέρουν τις καλύτερες εμπειρίες ωστε να αξιολογήσουν τα άνω γραφόμενα και να τα σχολιάσουν ουσιαστικά, και αν το κρίνουν σκόπιμο να τα χρησιμοποιήσουν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναρωτιέμαι αν βάλεις μια τέτοια ταινία σήμερα σε παιδάκι του δημοτικού, θα την εκτιμήσει;

ή επειδή δεν έχει CGI και δεν είναι 3d θα του φανεί μάπα;

Εσείς οι νέοι γονείς τί λέτε;
 
Αν και δεν ειμαι γονεας θα σου απαντησω.Εβαλα τετοιου ειδους ταινιες και παλια ανιμε-καρτουν σε παιδι γυμνασιου οπου υποτιθεται του ''κοβει''.Το σχολιο του ηταν το εξης...''τι μουφες ειναι αυτες;''Οπως καταλαβαινεις η καθε ενασχοληση μου και η ορεξη για επιμορφωση σε νεαρα παιδια σταματησε αποτομα.Προτιμω να τα απολαμβανω εγω απο το να μου σπανε τα νευρα.
 
A, τόσο καλάααα... Το φανταζόμουν.

Εγώ είχα βάλει σε σχολική τάξη (5η-6η δημοτικού), απόσπασμα από τη Φαντασία του Disney, και όχι τίποτα εξεζητημένο, το segment με τους κένταυρους, και τους πήγασους κτλ, που πιστεύω είναι από τα πιο εύπεπτα.

Ε, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ κορόιδευαν συνέχεια και σχολίαζαν αρνητικά τα πάντα, και με έπιασαν τα νεύρα μου!!!!

Τα λυπάμαι όλα αυτά τα παιδιά που δε θα μπορούν να αναπτύξουν καλαισθησία και να θαυμάζουν το ωραίο...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
ρε παιδια λογικο ειναι αυτο κ μας αν μας εβαζες τοτε πιτσιρικαδες καμια ταινια του 60 50 τα ιδια θα λεγαμε.απλα τωρα σκεφτομαστε αλλιως με τον παραγοντα της νοσταλγιας!! κ αυτα τα παιδια το ιδιο μπορει να κανουν σε 20-30 χρονια με τα δικα τους παιδια !!κ θα εχουν την ιδια αντιμετωπιση!!
 
Wheeled warrior,και εγώ έβλεπα μικρός τις κλασικές ταινίες Disney που ξεκινούσαν από 50 χρόνια πίσω και είχα τρελλαθεί!

Επίσης έβλεπα και Χονδρό-Λιγνό, Τσάρλι Τσάπλιν, και τα γνωστά του Πάσχα, Μπεν-Χουρ, 10 εντολές, Κλεοπάτρα, Ο Χιτών κτλ..

Οπότε, δε νομίζω ότι είναι δικαιολογία αυτή..
 
Πίσω
Μπλουζα