Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
άστα να πάνεpooky(1) είπε:+1000.
Δυστυχώς σήμερα όλη η φάση γίνεται για τα "νούμερα". Από "νούμερα" για "νούμερα".
Ξεκατινιάσματα, κουτσομπολιό, μια ατέλειωτη πασαρέλα από wannabe super stars και μια ελληνική (το "ε" με μικρό γιατί κεφαλαίο δεν της αξίζει) κοινωνία που ο καθένας ονειρεύεται να γίνει η πρώτη φίρμα στη νύχτα και το "λαϊκό" πεντάγραμμο.
Τα "είδωλα" που προβάλει είναι, όχι απλά απαράδεκτα, αλλά καταστροφικά. Στο βωμό του κέρδους και της φιγούρας, η τηλεόραση σήμερα στην Ελλάδα, έχει καταστρέψει συνειδήσεις και έχει καταβροχθίσει κόπους πολλών απλών ανθρώπων.
Όταν ανοίγεις ακόμα και τα δελτία ειδήσεων και σου προβάλλουν σαν πρώτη είδηση με "life" σύνδεση (live δεν ξέρουν τι πάει να πει..... ) το γάμο ή τη χλιδάτη βάφτιση της κάθε ξανθόψειρας, τότε να πάει στο καλό και να μας γράφει.
Δεν μιλάω για τα "αθλητικά" έτσι; Λες και μόνο το ποδόσφαιρο και πόσα πήρε ο κάθε ουρακοτάγκος - πίθηκας για να παίξει στην ομαδάρα υπάρχει......
Εγώ απ την άλλη θα πώς η ξεδιαντροπιά (φαντάζομαι έτσι το εννοείς συγνώμη αν παρερμηνεύω το νόημά σου) η αλλιώς η όποια ελευθερία είναι μάλλον θετικότερη απ ότι παλιά. Και το αιτιολογώ λέγοντας το εξής: Έπαψαν πλέον οι άνθρωποι να ντρέπονται/κρύβονται. Λένε καθαρά αυτό που γουστάρουν. Πότε παραδέχοταν ελεύθερα πχ μια γυναίκα ότι παρακολουθεί ταινία πορνό; Μεγάλη ντροπή για την πουριτανή "ρετρό" κοινωνία μας έχοντας ώς αποτέλεσμα αυτού του πουριτανισμού, να οδηγούμαστε και στην υποκρισία πως εμείς είμαστε τάχα ηθικοί και δεν "κάνουμε τέτοια". Η μήπως εσύ δεν παρακολουθείς ταινίες πορνό; Η θαρρείς μήπως υπάρχουν άνθρωποι που δεν παρακολουθούν;Amstrad1981 είπε:Δεν ξεχνώ επίσης τη λαμπρή υποδοχή που έκαναν τα νέα παιδιά στην γνωστή πορνο-στάρ νωρίς το απόγευμα! Ωραίοι ήρωες! Υπέροχοι άνθρωποι! Λαμπρά παραδείγματα! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
Θα προτιμήσω το διαδίκτυο για την ενημέρωση μου και όχι από μια πηγή, δεν χρειάζομαι μια σοβαροφανή μαριονέτα να μου πει τι έγινε στο κόσμο, δόξα τον ανύπαρκτο η όραση μου καλά τα πάει η ανάγνωση μου σκίζει όποτε θέμα δεν έχω.Wally είπε:Εγω παλι ειδησεις βλεπω ΜΟΝΟ σε μικροτερα καναλια. Προτιμω την ενημερωση απο το Extra3, το Kontra κτλ παρα απο τους "μεγαλους" κρατικους και ιδιωτικους διαυλους...Οχι οτι ειναι 100% αντικειμενικα και της προκοπης αλλα τουλαχιστον βγαζουν μερικες ειδησεις που θαβονται τεχνιεντως απο παντου.
Το έχω κάνει για περίπου 9 μήνες - οι καλύτεροι της ζωής μουkouikaras είπε:Εδώ και 6 χρόνια δεν βλέπω τηλεόραση και δεν επίσης δε βλέπω το λόγω να ξαναρχίσω... Ησύχασε το κεφάλι μου!