Πρόβλημα με ΧΒΟΧ 360 falcon board

Είχες φτάσει μια μέρα (ΜΙΑ ΜΕΡΑ) μόνο 8ωρο; Και λοιπόν; Τι λέει αυτό;

Φτάσε 10ωρα τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα και τότε μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα, και πάλι όχι σωστό.

Έχω κάψει, όπως ανέφερα 2 "μοτέρια" της Sony και μάλιστα slim αλλά τα ζόρισα όσο δεν έπαιρνε γιατί τους έριξα κάτι 12ωρα ξεγυρισμένα μέσα στο καύσωνα. Φυσικά τα αντικατέστησα και έχω και καβάτζα. Α, είχα καταφέρει να κάψω και το DVD του Wii μου, και σε αυτό έχω καβάτζα sealed μηχάνημα.

Ingema η προσφορά μου ισχύει, αυτό μόνο. Στείλε pm όποτε θες γιατί δεν με ενδιαφέρει να αναλώνομαι σε ανούσια flame wars από fanboIs κάθε λογής, εμένα με ενδιαφέρουν τα games και τα στρατόπεδα τα έχω γραμμένα μη σου πω που και πάμε για χειμερινό μπάνιο μεσημεριάτικα.
 
Ρε φίλε για αυτές τις αποστολές έχω το γιό μου , εμείς είμαστε παππούδες τώρα, πιάνουμε λίγο απ΄ ολα
 
Eγω παντως ειχα το πρωτο x-box 360 το ασπρο 20GB, και δεν μου επαθε τιποτα. Επαιζα μαξ 2 ωρες, συνηθως λιγοτερο απο 1 ωρα σερι και παντα απο τον δισκο. Το πουλησα γιατι ειχα ακουσει "φημες" οτι χαλαει αλλα και ο νεος ιδιοκτητης παιζει απο το καλοκαιρι και δεν επαθε τιποτα. Τωρα εχω το elite 250GB και παλι ειναι απροβληματιστο. Μαλλον τελικα μετραει ο χρονος χρησης και οι συνθηκες χρησης.
 
desperado289 είπε:
Ρε φίλε για αυτές τις αποστολές έχω το γιό μου , εμείς είμαστε παππούδες τώρα, πιάνουμε λίγο απ΄ ολα
ΧΑ ΧΑ! Σωστός!!!!!! :D
 
mike είπε:
Μαλλον τελικα μετραει ο χρονος χρησης και οι συνθηκες χρησης.
Aμα ήταν έτσι το δικό μου θα έπρεπε να ζήσει καμία 10ετία ακόμα τουλάχιστον. Το 360 μου έχει τις λιγότερες ώρες από κάθε άλλη κονσόλα που έχω ή PC και λόγω του ότι ήξερα από την αρχή ότι χαλάει ευκολα περίμενα να βγει το Falcon Board και μετά το πρόσεχα σαν βρέφος. Απλά είναι να σου τύχει η καλή φουρνιά μάλλον. Για όλες τις άλλες κονσόλες είναι να μην σου τύχει η κακή.

Pooky θα σου πω αμα είναι. Περιμένω πρώτα να δω τι θα μου πουν την Δευτέρα από microsoft.
 
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπία και μου είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να πληρώσω 85 ευρώ για να το στείλουν για επισκευή και θα μου δώσουν μόνο 3 μήνες εγγύηση!. Μετά λέω "ωραία, αφού καταγράφεται το μήνυμα να πω ότι δεν ξαναγοράζω προϊόν της Microsoft, ευχαριστώ". Τέλος πάντων, μετά πήρα τηλέφωνο στο Console Club και μου είπαν ότι το επισκευάζουν αλλά για κόστος κλπ θα πρέπει να το δουν πρώτα. Τέλος, πήρα στο link που έδωσες Pooky αλλά μου είπε το παλικάρι ότι δεν επισκευάζει πια XBOX (δεν τον αδικώ, φαντάζομαι του έτρωγε όλο τον χρόνο του).

Οπότε μένει να πάω στο Console Club να δω τι θα μου πουν εκεί. Αν μου πουν πολλά λεφτά και εκεί, τότε δεν ξέρω, θα πρέπει να βρω κάποιο μεταχειρισμένο Jasper (μιας και αντέχουν) ή στην χειρότερη να περιμένω να βγει το επόμενο XBOX μπας και πέσουν οι τιμές και άλλο, να κατεβάσω το κεφάλι και να πάρω καινούριο αναγκαστικά ή από stock γιατί δεν θέλω να μου βγουν όλα τα παιχνίδια RB/GH και οι κιθάρες τους άχρηστα (μάλλον δεν έπρεπε να επενδύσω σε τέτοια συλλογή σε τέτοιο μηχάνημα).
 
Ενα καλο tip ειναι να αφηνεις κανα πενταλεπτο την κονσολα οταν την ανοιγεις, πριν βαλεις παιχνιδι και οταν θες να το κλεισεις να το αφηνεις κανα πενταλεπτο στο dashboard να κρυωνει μονο του πριν το κλεισεις.

Περιμενε καμια προσφορα για Slim που δεν παθαινουν τιποτα.
 
Ναι και μετα να βαζει και δυο σακουλες παγο στα πλαγια για να μην παραζεσταθει το ρημαδι.Καλητερα να αγοραζες μια κανονικη κιθαρα και εναν ενισχυτη παρα αυτη την σαβουρα.
 
Wally είπε:
Ενα καλο tip ειναι να αφηνεις κανα πενταλεπτο την κονσολα οταν την ανοιγεις, πριν βαλεις παιχνιδι και οταν θες να το κλεισεις να το αφηνεις κανα πενταλεπτο στο dashboard να κρυωνει μονο του πριν το κλεισεις.

Περιμενε καμια προσφορα για Slim που δεν παθαινουν τιποτα.
Φίλε Wally γνωρίζω όλα τα tips για την φροντίδα του 360. Σχεδόν από τότε που το πήρα ακολουθώ όλους τους κανόνες κατά γράμμα. Γι αυτό με ενόχλησε περισσότερο από όσο πρέπει το γεγονός ότι χάλασε πριν παραδώσει στην επόμενη γενιά ή έστω πριν βρεθεί κάποιος άλλος τρόπος να παίζεις τα παιχνίδια του (κάποιος emulator ας πούμε) γιατί αυτό που με νοιάζει δεν είναι η κονσόλα αλλά τα games και τα περιφεριακά που αχρηστεύονται. Εδώ δεν γνωρίζουμε καν αν το καινούριο 360 θα είναι backwards compatible.

metalcandyman είπε:
Ναι και μετα να βαζει και δυο σακουλες παγο στα πλαγια για να μην παραζεσταθει το ρημαδι.Καλητερα να αγοραζες μια κανονικη κιθαρα και εναν ενισχυτη παρα αυτη την σαβουρα.
Λάθος μου που πίστευα ότι αν το προσέχω πολύ θα μου αντέξει. Βλέπεις 20+ χρόνια ποτέ δεν μου χάλασε κονσόλα (εκτός από τον δίσκο του τσιπαρισμένου XBOX1 που αντικατέστησα ο ίδιος) οπότε δεν είχα τέτοιου είδους εμπειρία. Τώρα που έχασα την παρθενιά, θα προσέχω τι αγοράζω πλέον.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εαν σκεφτεις να ξαναπαρεις 360,τα slim παντως ειναι πολυ καλα! Δοκιμασμενο σε δυνατες θερμοκρασιες δωματιου και απιστευτες ωρες ονλαιν Gears 2 και 3 και δεν καταλαβαινε τιποτα.
 
Δες μήπως στο console club μπρούν να σου κάνουν ανταλλαγή με κάποιο jasper ή slim.

Το ειχε κάνει παλιότερα ένας φίλος μου, αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζουν να κάνουν τέτοιες ανταλλαγές.
 
theoritikos είπε:
Δες μήπως στο console club μπρούν να σου κάνουν ανταλλαγή με κάποιο jasper ή slim.Το ειχε κάνει παλιότερα ένας φίλος μου, αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζουν να κάνουν τέτοιες ανταλλαγές.
Μου είπε όχι στο τηλέφωνο αρχικά αλλά μετά είπε ότι θα το δει ο τεχνικός και αναλόγως θα μου πει, αν το θέλει για ανταλλακτικά μπας και το πάρει και μειώσει λίγο την τιμή αν πάρω καινούριο (slim ή Jasper εννοείται).
 
Λοιπόν, η απάντηση που πήρα από το Console Club είναι ότι έχει πρόβλημα η motherboard και το τσιπ γραφικών και για να το φτιάξει θέλει 40 ευρώ. Δεν είναι κακή η τιμή αλλά η μόνη εγγύηση που μου δίνει είναι ότι αν ξαναχαλάσει μέσα σε 3 μήνες θα κάνει την ίδια επισκευή δωρεάν, αλλά σε γενικές γραμμές να μην περιμένω ότι θα αντέξει.

Μετά η άλλη επιλογή που μου έδωσε είναι να του δώσω κάποια από τα εξαρτήματα που δουλεύουν (Drive κλπ, δεν θυμάμαι τι άλλο μου είπε) για 25 ευρώ.

Για να το φτιάξω δεν το βλέπω, έχω ήδη ξενερώσει μία φορά με το μηχάνημα, δεν έχω όρεξη να επενδύσω χρόνο και χρήμα σε αυτό. Σκόπευα να το κρατήσω και να του κάνω πειράματα μόνος μου αλλά σκέφτομαι ότι 25 ευρώ είναι καλύτερα από κάτι που τελικά θα μου είναι τελείως άχρηστο. Οπότε λέω να τα πάρω και μετά να περιμένω μπας και βρω κάνα μεταχειρισμένο Jasper/Slim, ή να πέσουν και άλλο οι τιμές αργότερα μήπως πάρω καινούριο αν έχω λεφτά, αλλιώς να περιμένω μπας και βγουν τα παιχνίδια που θέλει ο φίλος μου στο WiiU και μου δώσει το Jasper του. Εκτός και αν έχει κανείς κάτι καλύτερο να μου προτείνει.

Ευχαριστώ πολύ για τα responses.
 
Δεν αξιζει να το δωσεις για 25 ευρω.

Μπορει να βρεις καποιο με διαφορετικο προβλημα και να φτιαξεις ενα καλο. Δεν γνωριζω εαν κατεχεις απο τετοια, εγω δεν θα το εκανα γιατι δεν εχω ιδεα.
 
Και εγώ είμαι την άποψης πως δεν αξίζει να το δώσεις για 25 ευρώ. Αν θες σώνει και καλά να το ξεφορτωθείς βάλτο αγγελία σε γνωστό φόρουμ, πούλα και το χειριστήριο στην τελική αν θες να βγάλεις περισσότερα λεφτά.

Mike, είναι μπελάς να το επισκευάσει με άλλα ανταλλακτικά. Αν βρει άλλη motherboard πχ , πρέπει να φλαράσει το drive επειδή γίνεται πάντρεμα της motherboard με το συγκεκριμένο drive, και ρισκάρει να φάει ban από το live.
 
Tελικά δεν το έδωσα για 25 ευρώ... Θα μου μένανε κάποια πράγματα στο χέρι όπως το τροφοδοτικό και 2 χειριστήρια. Του είπα άμα είναι να μου πει και μία τιμή και για το τροφοδοτικό και ένα χειριστήριο (να μου μείνει 1 σε περίπτωση που αποκτήσω άλλη κονσόλα στο κοντινό μέλλον). Δεν τα ήθελε όμως οπότε πήρα πίσω και την κονσόλα και τέλος.

Άρα λοιπόν η υπόθεση μπαίνει στο συρτάρι προς το παρόν. Λεφτά δεν υπάρχουν για πειραματισμούς και αν και σκέφτηκα να το επισκευάσω μόνος μου τελικά δεν θα το κάνω γιατί το είχα κάνει παλιότερα σε ένα XBOX κάποιου φίλου που του έβγαλε RROD και το μόνο που καταφέραμε ήταν να λειτουργήσει για μία εβδομάδα περίπου πριν ξαναπεθάνει.
 
Imgema είπε:
Αν ξαναπάρω προϊόν της Microsoft να πέσει μετεωρίτης να με πλακώσει εκείνη την στιγμή. Δεν γουστάρω και την Sony... Οπότε μόνο Nintendo και PC πια.

Sorry για το rant.
Ρε αδελφέ...... Τι Sony, Nintendo και μπούρδες!!!!!!!! Pc's 4 life!!!!!!!!
 
Imgema είπε:
Προσπαθώ να μαζέψω τα χρήματα... Ο Pentium 4 δεν τραβάει πια.
Επειδη λεφτα δεν υπαρχουν,υπαρχει και το ebay oπου με λιγα λεφτακια ενα διπυρηνο το παιρνεις...Μπορει να μην ειναι η τελευταια τεχνολογια αλλα απο το Pentium 4 ειναι κλασεις μπροστα..
 
Παιδια σημερα μου παρουσιασε προβλημα το xbox360 παιζει λιγο κ μετα κολαει χαλοντας τα γραφικα μηπως καηκε η καρτα γραφηκων που εχει?υπαρχει καμια λυση σε αυτο?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 
Πίσω
Μπλουζα