Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ 100%!!!Wally είπε:Η Βαλσαμη δεν επρεπε να κανει περμαναντ.
Το δίχως άλλο, παιξανε μαζί; Τι να σου κάνω που ημουνα αγέννητη! Θα ηταν η παράσταση που σίγουρα δεν θα έχανα με τιποτα! ΄Παιξανε το ζευγάρι φαντάζομαι, και στο 'εγκλημα στην ομόνοια ' πάλι μαζί παιζουν!johnalepou είπε:Οχι βρε οτι δεν ειναι για τα κυβικα σου ο Μαρης,απλα πιστευα οτι επρεπε να δεις και ενα εξωφυλλο με την πορωση σου!
Αφού αυτοι οι 2 ειναι οι αγαπημενοι σου,φανταζομαι η παραστασηπου θα ηθελες οπωσδηποτε να ειχες δει ειναι ο ΣΙΜΟΥΝ του Λενορμαν,μιας και επαιζαν και οι 2... Αρκεί να μην πετυχαινες μερα που θα επαιζε το ρολο η Αλίκη!!!
Χμ από ό,τι ξέρω, από το 1997, είχε παιχτεί μια υπόθεση με κάτι πετρέλαια που κρίθηκαν παράνομα... Νομίζω ότι έχουν χωρίσει. Τώρα αν ζει ή αν τον βρήκε το μοιραίο, δεν το γνωρίζω, πάντως τη Τζένη την έβλεπα κάθε καλοκαίρι μέχρι πέρισι στο νησί, αφού είναι φίλη του θείου μου. Υγιέστατη και δραστήρια (όσο μπορείWally είπε:Τζενη Ρουσσεα...εκτος απο καλη ηθοποιος ειναι και συζυγος του αγαπητου κυριου Σοφιανοπουλου (μεγα τεχνοκρατη που αν καναμε πραξη το 1/10 των προτασεων του θα ειμασταν η Γερμανια του Νοτου...τεσπα) ο οποιος εχει χαθει. Ειχα ακουσει οτι ειχε καποια προβληματα υγειας ο ανθρωπος. Ελπιζω να τα ξεπερασε.