Ρέτρο Υπολογιστές Μελών [2006 - 2007]

kai ama tis anoiksei kai brei zhmia, gia paradeigmatismo na ban-aristei gia 1 oloklhro lepto.
 
Σοβαρα τωρα οκ να τις βγαλει , αλλα γιατι ? ειναι απλα θεμα σκουριας ή κατι τετοιο ? ή παιζει κατι που ξερουν οι Amigαδες και οχι ενας στοκος like me ? :biglaugh:
 
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ!!!:nervous:


Η μπαταρία περιέχει οξέα και όπου πέσουν γίνεται καταστροφή!!!:nervous:

 


 
autou tou eidous oi arxaies palio-mpataries exoun oksika ygra mesa, me ton kairo trone to metallo kai trexoun eleuthera sto mobo kaigontas tracks kai xalontas tsipakia....

CorrodedBattery2.jpg
 
Αυτό ακριβώς keropi η φωτο τα λέει όλα...Ποιος το κλαίει το μηχάνημα άραγε!!!
 
telonio είπε:
H συλλογή με τους ρετρό υπολογιστές μου. Όπως φένεται είμαι ένας φανατικός Amigas. Τα φωτογράφησα μεμονομένα γιατί κανονικά τα έχω τυλιγμένα με φυσαλίδες συσκευασίας και είναι μέσα στην ντουλάπα και σε ράφια. Είμαι στα σχέδια (βασικά περιμένω τα ξύλα) να φτιάξω ένα ράφι για να τα θαυμάζω όπως τους αξίζει. Οι φωτογραφίες τα αδικούν λίγο. Στην πραγματικότητα τα μηχανήματα είναι άψογα. Δεν είναι κιτρινισμένα όπως φένονται, αλλά σε σκοτεινό δωμάτιο, με μία μόνο κίτρινη λάμπα τι να κάνεις;Όλα απόλυτα λειτουργικά, χωρίς κιτρινίλες και φθορές. Μου λείπουν δύο κομμάτια ακόμη για να ολοκληρωθεί η συλλογή. Που θα πάει, θα βρεθούν και αυτά.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 
Εύγε ρε Telonie!!!!!

Πραγματικά απίστευτη συλλογή!!!!!!!
 
Telonio εύγε. :thumbup: :thumbup:

Α ρε να μην έχω χώρο στο σπίτι να τα βάλω. (Γιατί μια 4000, πάντα την ζήλευα :biglaugh: )
 
Λοιπόν, ξέρω τι παίζει με τις μπαταρίες αυτές. Δεν είμαι άσχετος. Η Α4000 δεν έχει μπαταρία. Αυτός που την είχε την είχε βγάλει. Οι μπαταρίες των Α2000 και Α4000 τις έχω δει και μέχρι στιγμής δεν έχουν τρέξει. Κάποια στιγμή σύντομα θα βγούν και αυτές. Την Α500 plus δεν υπάρχει περίπτωση να την ανοίξω για να βγάλω την μπαταρία. Σιγά μην σκίσω την ταινία ασφαλείας για την μπαταρία. Και αμα τρέξει και χαλάσει θα πάρω άλλη. Τόσες υπάρχουν και έχω βαρεθεί να βλέπω Α500 γύρω μου.
 
Θέλει κανείς καμιά Αmiga 4000; :D Μισό λεπτό να μαζέψω τα σάλια μου..

2001769438418891429_rs.jpg
 
Να την πάς σε ένα χειρουργείο να την βγάλουν λαπαροσκοπικά :D
 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΦΙΦΙ ? :eek: :eek: :animeek: :animeek:
 
Θέλει κανείς καμιά Αmiga 4000; Μισό λεπτό να μαζέψω τα σάλια μου..
Διεύθυνση, τοποθεσία, συντεταγμένες, αζιμούθιο, κάτι τέλος πάντων για να πάω εκεί.:biglaugh:
 
Μια χρονομηχανή ρε παιδιά..Ποιος ξέρει που βρίσκονται τώρα ποια αυτά τα εργαλεία!
 
Παρέλαβα την Α4000 πρίν απο λίγο καιρό. Όταν την είδα ήμουν εξαιρετικά χαρούμενος και συγκινημένος αφού μετά απο περισσότερο απο 15 χρόνια απέκτησα και εγώ μια 4000. Ένα ονειρικό μηχάνημα για εμένα, αφού θυμάμαι να βλέπω την ναυαρχίδα των Amiga σε φωτογραφίες στο Pixel και να ξενερώνω απίστευτα απο την αστρονομική τιμή για την τότε εποχή (800.000 δρχ ή κάνω λάθος; ). Μηχάνημα που έλεγα στον ευατό μου δεν πρόκειτε να έχω τα χρήματα να πάρω ποτέ. Έστω και μετά απο 15 χρόνια το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Παλίες αγάπες...

Τώρα πρέπει να πάρω ένα scan doubler για να την συνδέσω την μεγάλη κυρία στο monitor του pc.
 
Πίσω
Μπλουζα