wow!!!!keropi είπε:epeidh zhlepsa....
A4000 me csppc 060-50 / 604e-233mhz kai G-Rex4000D pci busboard
kai....
IBM PS/1 pro 386sx-20 !!!!
telonio είπε:H συλλογή με τους ρετρό υπολογιστές μου. Όπως φένεται είμαι ένας φανατικός Amigas. Τα φωτογράφησα μεμονομένα γιατί κανονικά τα έχω τυλιγμένα με φυσαλίδες συσκευασίας και είναι μέσα στην ντουλάπα και σε ράφια. Είμαι στα σχέδια (βασικά περιμένω τα ξύλα) να φτιάξω ένα ράφι για να τα θαυμάζω όπως τους αξίζει. Οι φωτογραφίες τα αδικούν λίγο. Στην πραγματικότητα τα μηχανήματα είναι άψογα. Δεν είναι κιτρινισμένα όπως φένονται, αλλά σε σκοτεινό δωμάτιο, με μία μόνο κίτρινη λάμπα τι να κάνεις;Όλα απόλυτα λειτουργικά, χωρίς κιτρινίλες και φθορές. Μου λείπουν δύο κομμάτια ακόμη για να ολοκληρωθεί η συλλογή. Που θα πάει, θα βρεθούν και αυτά.
Μη βλασφημείςtelonio είπε:Τόσες υπάρχουν και έχω βαρεθεί να βλέπω Α500 γύρω μου.
Δεν βλασφημώ! Αλλά είναι δύσκολο να κρατηθώ στο παραλήρημα που νιώθω δίπλα στις θεές!shock είπε:Μη βλασφημείς
Διεύθυνση, τοποθεσία, συντεταγμένες, αζιμούθιο, κάτι τέλος πάντων για να πάω εκεί.Θέλει κανείς καμιά Αmiga 4000; Μισό λεπτό να μαζέψω τα σάλια μου..
η αποθηκη της commodore λίγο πριν κλείσει νομίζω..geoanas είπε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΙΦΙΦΙ ? :animeek: :animeek: