Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Παρόμοιος ο ήχος από τον μετρητή του τηλεφώνου, όταν καλούσαμε από τα περίπτερα υπεραστικά. Επίσης ο ήχος από τις μονάδες που έπεφταν και το "μηδενίζετε, παρακαλώ; "dr_slump είπε:Τον ήχο από τα αναλογικά ταξίμετρα... αναρωτιέμαι πως δεν έσπαγαν τα νεύρα τους με αυτό το πράμα κάθε μέρα.
Τρικι-τρικι-τρικι-τρικ-κρακ!-τρικι-τρικι-τρικι-τρικι-κρακ!
Eγω με τον Ροζ Πανθηρα lol.Kambia είπε:off topic mode on
Τα cuckoo clocks τα έχω συνδυάσει με τον γρίφο στο GK Beast Within![]()
Off topic mode off
Kambia είπε:Τα cuckoo clocks τα έχω συνδυάσει με τον γρίφο στο GK Beast Within![]()
Rinus Cesar είπε:- Ο ήχος από τα ηλεκτρονικά ρολόγια !!! Θυμάμαι, το πρώτο μου ηλεκτρονικό ρολόι είχε ως ήχο [ξυπνητηριού κλπ] τον εθνικό ύμνο της Σκωτίας, χωρίς να γνωρίζω περί ποίας μελωδίας επρόκειτο !!! Κι όταν στο Μουντιάλ του '82, πριν τα ματς της Σκωτίας, άκουσα τον εθνικό ύμνο της, δηλαδή αυτή τη μελωδία παιγμένη με γκάιντες, ανεφώνησα : "εεεπ, αυτή είναι η μουσική που έχω στο ηλεκτρονικό μου ρολόι" !!!!!
- Ο ήχος από τα παλιά συνθεσάιζερ CASIO, και, συγκεκριμένα, αυτός που έβγαζαν όταν πατούσες τα .... ακριανά πλήκτρα και το συνθεσάιζερ έπαιζε αυτόματα .... όλη την κλίμακα βγάζοντας έναν "παιχνιδιάρικο" ήχο !!! Για να σας βοηθήσω, πρόκειται για τον ήχο που "ενσωμάτωσαν" οι Κατσιμίχες στο τραγούδι τους ΡΙΤΑ ΡΙΤΑΚΙ !!! Με αυτόν τον τρόπο οι Κατσιμιχαίοι φρόντισαν αυτός ο, εδώ και πολλά χρονια, "κατηργημένος", ήχος να καταστεί αθάνατος .......
Ο ήχος απο μοτέρ κεφαλής του disk drive 6128 ήταν βαθύς και μπάσος, τουλάχιστον σε εκείνα τα drive που είχαν μερικά πρώτα μοντέλα των οποίων χαρακτηριστικό ήταν ότι η δισκέτα κατέβαινε μερικά χιλιοστά όταν έμπαινε μέσα (λεπτομέρεια).Rygar είπε:Παψε ρε! Ηχο από φλοπι 6128 ειδικά εσυ τα ακούς κάθε μέρα. Εις πενταπλούν, όσα και τα 6128 σου![]()
Ναί και κόντευε να φύγει στο μεθεπόμενο νούμερο, παλλόταν λίγο πρίν κάτσει στο σωστόdr_slump είπε:Τον ήχο από τα αναλογικά ταξίμετρα... αναρωτιέμαι πως δεν έσπαγαν τα νεύρα τους με αυτό το πράμα κάθε μέρα.
Τρικι-τρικι-τρικι-τρικ-κρακ!-τρικι-τρικι-τρικι-τρικι-κρακ!