Νομίζω ότι αρκετά το καθυστέρησα κι'εγώ, όπου νά'ναι θα πάρω ένα. Με γειά ! Και το 32 και η 500άρα φυσικά ! Άν το συνδέσεις με svideo θέλω να μου πείς πώς παίζουν τα 888,444,666 (oops!) κλπ...simonkey είπε:επιτελους υστερα απο 2 μηνες αγωνιας ηρθε το μωρο...ωρα και για τα cd με τα 444,888 games.!!!!
Ναι,καλά !!!!Wally είπε:Θελω να πιστευω οτι με αυτα ψιλο-ολοκληρωσα αυτα που ηθελα να αποκτησω. Μαλλον οι αγορες μου πλεον θα ειναι σε παραφερναλια (αυτο το IDE64 πολυ το κανω κεφι)...
Έεεεεετσι !!!!!Wally είπε:Tωρα που το σκεφτομαι ομως....
Χαχαχα ξέρεις πόσες φορές το έχω πεί αυτό??Wally είπε:.....Θελω να πιστευω οτι με αυτα ψιλο-ολοκληρωσα αυτα που ηθελα να αποκτησω. ........
ΑντωνυμίαRygar είπε:Αυτό το super-graphx τί μερος του λόγου είναι;
Ωχ ωχ ωχ! Οντως uber τρελο κομματι!Wally: αυτό το μαύρο Sega Sports DC πολύ το γουστάρω και εγώ. Εγώ πολύ σύντομα θα βρεθώ με ένα...ροζ (Hello Kitty Pink LE) ευτυχώς ή δυστυχώς.
'Οντως φίλε μου, δεν είναι και όμορφο, μάλλον είναι αλλά με τον τρόπο του και ΚΥΡΙΩΣ τα παιχνίδια του με τη ζωηρή παλέτα χρωμάτων.Maddog είπε:Δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι το Supergrafx, αλλά από εμφάνιση ψιλοτερατούργημα είναι (sorry gtsamour, αλλά νομίζω ότι δεν θα διαφωνήσεις...)