Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Νομίζω ότι αρκετά το καθυστέρησα κι'εγώ, όπου νά'ναι θα πάρω ένα. Με γειά ! Και το 32 και η 500άρα φυσικά ! Άν το συνδέσεις με svideo θέλω να μου πείς πώς παίζουν τα 888,444,666 (oops!) κλπ...simonkey είπε:επιτελους υστερα απο 2 μηνες αγωνιας ηρθε το μωρο...ωρα και για τα cd με τα 444,888 games.!!!!

Ναι,καλά !!!!Wally είπε:Θελω να πιστευω οτι με αυτα ψιλο-ολοκληρωσα αυτα που ηθελα να αποκτησω. Μαλλον οι αγορες μου πλεον θα ειναι σε παραφερναλια (αυτο το IDE64 πολυ το κανω κεφι)...
Έεεεεετσι !!!!!Wally είπε:Tωρα που το σκεφτομαι ομως....

Χαχαχα ξέρεις πόσες φορές το έχω πεί αυτό??Wally είπε:.....Θελω να πιστευω οτι με αυτα ψιλο-ολοκληρωσα αυτα που ηθελα να αποκτησω. ........

ΑντωνυμίαRygar είπε:Αυτό το super-graphx τί μερος του λόγου είναι;

Ωχ ωχ ωχ! Οντως uber τρελο κομματι!Wally: αυτό το μαύρο Sega Sports DC πολύ το γουστάρω και εγώ. Εγώ πολύ σύντομα θα βρεθώ με ένα...ροζ (Hello Kitty Pink LE) ευτυχώς ή δυστυχώς.

'Οντως φίλε μου, δεν είναι και όμορφο, μάλλον είναι αλλά με τον τρόπο του και ΚΥΡΙΩΣ τα παιχνίδια του με τη ζωηρή παλέτα χρωμάτων.Maddog είπε:Δεν ξέρω τι μέρος του λόγου είναι το Supergrafx, αλλά από εμφάνιση ψιλοτερατούργημα είναι (sorry gtsamour, αλλά νομίζω ότι δεν θα διαφωνήσεις...)
 οι κονσόλες της οποίας φημίζονται για άλλα, εκτός της ομορφιάς τους...
  οι κονσόλες της οποίας φημίζονται για άλλα, εκτός της ομορφιάς τους...