Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δηλ.ειναι σαν όραμα όλο αυτό που βλέπεις; Είναι σαν να μπαίνεις σε άλλη διάσταση σαν να λέμε;Έλλειψη τουριστικής κίνησης σε τουριστικό προάστιο στη μέση της τουριστικής σεζόν (τέλος Ιουλίου-αρχές Αυγούστου) ήταν out of the question, καθώς και τα τρία στούντιο είχαν απευθείας θέα θάλασσα. Ακύρωση θα μπορούσε να συμβεί στο ένα και όχι στα δύο από τα τρία.
Δεν ήταν εμπειρία νοσταλγίας, γιατί το ένιωθα κάθε φορά που περνούσα έξω από τα συνηθισμένα μαγαζιά. Στις συγκεκριμένες ντισκοτέκ άντε να είχα πάει δύο ή τρεις φορές, όταν είχαν έρθει τα ξαδέλφια μου, διότι οι γονείς μου δεν μας συνόδευαν εκεί και εγώ ήμουν μόλις 12.
Ουφ, έσβησα πολύ πράμα. Μια που είναι απλά removed from public view θα κάτσω αργότερα να τα διαβάσω με την ησυχία μου.![]()
ούτε εγώ....Ωχ τι έπαθα , δεν πρόλαβα να τα διαβασω
Φυσικά και θέλουμε, Μπίλυ ακούς; Μακάρι να ΧΑ μια μεταφυσική ιστορία να πω . Αχ δεν μπορεί να έχει ο κάθε τριτοδευτερος στο εξωτερικό μια μεταφυσική ιστορία να διηγηθείΠρέπει να μπει καινούργια ιστορία για να αναπληρώσει την σβησμένη...![]()
Αν έχει διασωθεί μας την στέλνει σε πμ.γιατί ρε παιδιά να σβηστεί? ευτυχώς που πρόλαβα και τη διάβασα.
Το ρωτάς , έννοειται. Εδώ εγώ γράφω ιστορίες άσχετωνΟ παππούς μου ήταν έτσι όπως ο Μπίλυ. "Έβλεπε" πράγματα. Δεν το έχει ο καθένας αυτό. Αν θέλετε, κάποια στιγμή, και σας ενδιαφέρει θα σας τις πω. Είναι αρκετές.
Πολλά μωρά με έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς με πιο σημαντικό το ανιψάκι μου που είναι το πιο γλυκό και καλόβολο μωρό του κόσμου. Ούτε κρίσεις πανικού μου προκαλεί ούτε τίποτα, μόνο απέραντη χαρά κάθε φορά που το βλέπω.Παιδιά δεν ξέρω αν σας έχει επισκεφτεί ποτέ μωρά που για μένα πρέπει να είναι κρίσεις πανικού καλυμμένες , καμουφλαρισμένες. Τώρα κάποιοι λένε πως έχουν δει άνδρες κυρίως ,μαύρες σκιές που τους πατούν και δεν αναπνεουν.
Και δε μου λες....ολα τα μωρα ηταν μωρα η και λιιιιγο μεγαλυτερα;Πολλά μωρά με έχουν επισκεφτεί κατά καιρούς με πιο σημαντικό το ανιψάκι μου που είναι το πιο γλυκό και καλόβολο μωρό του κόσμου. Ούτε κρίσεις πανικού μου προκαλεί ούτε τίποτα, μόνο απέραντη χαρά κάθε φορά που το βλέπω.