theoritikos είπε:
Το 1998 όμως, άνοιξε ένα net cafe στην γειτονία μου (το πρώτο για τα Τρίκαλα!), και για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα έγινα μόνιμος πελάτης του, όπως ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό της νεολαίας της πόλης..
Στο συγκεκριμενο cafe πρωτοπηγα και εγω με μια φιλη που ηθελε ντε και καλα να κανει τσατ, χωρις να εχουμε ιδεα και οι δυο, πως στο καλο "μπαινεις" στο ιντερνετ
Το πρωτο τεταρτο το περασαμε φυσικα ψαχνοντας να βρουμε πως στο καλο θα "μπουμε" [τετοια ξεφτιλα.. :xm: ] αλλα ας ειναι καλα, ενας νεαρος απο το διπλα κομπιουτερ, που μας εδειξε τα βασικα και ξεστραβωθηκαμε
Υστερα απο το βαπτισμα του πυρος, η φιλη μου δεν ξανασχοληθηκε απο τοτε, ενω εγω για πολλα χρονια χρησιμοποιουσα το ιντερνετ σαν μια μεγαλη αποθηκη πληροφοριων. Ακομη και στην δουλεια μου, που μπορουσα να συνδεθω, οποια ωρα ηθελα, σπανια το εκανα
Ποτε δεν "κολλησα" οπως ακουγα και απορουσα πως, κολλουσαν οι αλλοι.
Βεβαια.. δεν ειχα ανακαλυψει το ρετρομανιαξ #) [γιατι τωρα οκ.. εχω κολλησει
], και ουτε επαιζα παιχνιδια ή οτι αλλο καναν οσοι ειχαν κολλησει πραγματικα με το ιντερνετ.
Η συστηματικη επαφη αρχισε πριν περιπου 3 χρονια, και απο τοτε μεχρι σημερα, νομιζω πως.. ναι, την επαθα λιγακι. Κολλησα και εγω
[ τον τελευταιο δε χρονο, εχω χτυπησει ρεκορ για τα δεδομενα μου]