Παρών. Εννοείται πως συμφωνώ.geoanas είπε:και ΤΡΑΠΕΖΩΝ - ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ με ένα σωρό βλακο-ηλιθίους να χαίρονται που δανείζονται !!! Τ'ακούς pooky my man ?
Priceless…pooky(1) είπε:Ναι ρε αρχίκαφρε, θα σου σπάνε τα @@ δέκα ώρες τη μέρα, μετά θα βρεις χρόνο να παίξεις μπάλα και μετά θα ξενυχτήσεις τραγουδώντας σε κάποιο κωλόμπαρο, για αν σηκωθείς την επόμενη στις έξι να πας στη διαφημηστική σου. Αει σιχτίρ ρε. Τράβα κουρέψου.....
Ναι αλλά εδώ δεν υπάρχει και ενας Kubrick να απαλύνει τον πόνο...Dominion είπε:είναι πιο καυστικά έτσιεκφράζει την υποβόσκουσα σκέψη με αμεσότητα...όπως ο άλεξ στο κουρδιστό πορτοκάλι
Η ειρωνία αποτελεί προσωπική μου σφραγίδα Dominion. Και εγώ τουλάχιστον δεν σου ζήτησα τίποτα για να είμαι ευχαριστημένη. Ξανακοίταξε λοιπόν το post μου...Dominion είπε:μεστην ειρωνία σε βρίσκω"βλάβη" αποκαταστάθει....ευχαριστημένη τώρα Αrduinna???
LOL ... Pooky is on firepooky(1) είπε:Καγκουροκαφροδιαφημίσεις όλες με τα προϊόντα ολικής αλέσεως.
Και στα δυτικά προάστια το έχω ακούσει (δυστυχώς δουλεύω εδώ) και αν δεν απατώμαι χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τους τύπους που κυκλοφορούν με μέσου κόστους αυτοκίνητα, που τα εχουν μεταμορφώσει σε διαστημοπλοια (μπλε λαμπάκια, μπουριά κλπ κλπ)...pooky(1) είπε:Η λέξη κάγκουρας είναι πολύ συνηθισμένη στον Πύργο - Αμαλιάδα - Ζαχαρω και λοιπά συνορεύοντα μέρη.