Dom
Τα posts σου στα οποια αναφερομαστε τωρα ηταν οντως τιγκα στα
ΜΑΛΑΚΑ, ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΤΡΟΜΠΑΣ και ΑΠΑΥΤΟΣ
Αυτο και μονο ερχεται σε αντιθεση με τη συνηθη πρακτικη που ακολουθουμε στο forum για την μη αναγραφη τετοιων υβριστικων επιθετων - τουλαχιστον οσες φορες χρειαστηκε τα γραφουμε με καποια καλυψη τυπου @ κλπ.
Αυτο δεν εχει να κανει μονο με την ηθικη του καθενος αλλα και με την μη υπαρξη αναφορων απο μηχανες αναζητησης.
Τωρα το αν εσυ υποστηριζεις οτι
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ - ΤΙΓΚΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ σε ότι αφορά το λεξιλόγιο ΜΟΥ (Αντιλαβού Arduinna???) και δεν ντρέπομαι για αυτό
δυστυχως δεν εχει καποια σχεση με το φορουμ εδω.
Σου το γραφω εκεινη την ωρα αυτο
Βρε Dom, ηρεμα λιγακι με τους χαρακτηρισμους
αλλα δεν κανεις κατι σχετικα
και postαρει απο κατω η arduin το
Ο άλλος ο μπιπ σε αυτή τη μπίπ διαφήμιση του μπιπ-απορρυπαντικου που μπιπ και μπιπ οι παλιο-μπιπ...
Απαντας με πολυ στυλ και εξυπνο υφακι
...είναι πιο καυστικά έτσιεκφράζει την υποβόσκουσα σκέψη με αμεσότητα...όπως ο άλεξ στο κουρδιστό πορτοκάλι
αλλα δεν δεχεσαι την εξισου στυλατη απαντηση
Ναι αλλά εδώ δεν υπάρχει και ενας Kubrick να απαλύνει τον πόνο...
για να καταληξουμε σε απειρου καλους χαρακτηρισμους (που δεν εχουν απαντηθει ακομα) και παραβαση των κανονισμων του forum
και κάτι ΚΑΓΚΟΥΡΟ -γκόμενες- που είναι τίγκα στην ειρωνία ως προς τους άλλους - κακή ώρα όπως η Arduinna σε εμένα
Ως προς την αγαπητή - κατά τα άλλα - Αrduinna έχω να δώσω μια συμβουλή: " Αλέ Κατέ, Ταχτέ Μπουλέ, Τάτσεμου Και Ταμπουλέ" (η απάντηση ΜΟΥ ως προς την άκρως ειρωνική της προσέγγιση απέναντί μου)
Τάδε έφι "Ο ΤΥΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΣ"
....
Dom γραφεις σε αλλο post οτι βιωνεις την απωλεια δικου σου προσωπου - αυτο και μονο θα ηταν λογος για να μην σκεφτεις λογικα σε καποιο τετοιο περιστατικο. Απλα σε παρακαλω να δεις το θεμα, οταν μπορεσεις, πιο ψυχραιμα και να το ξανασυζητησουμε - αφου φανταζομαι εισπραξεις πρωτα μια απαντηση απο την arduinna για τα οσα εχεις ηδη postαρει.
Pooky καλη η φιλοσοφια του "Shoot first, ask questions later" αλλα πιανει μονο στο κινηματογραφο. Οι πραγματικοι ανθρωποι κανουν παντα μια προσπαθεια συνεννοησης πριν βγαλουν το πιστολι απο τη θηκη....και συνηθως ξεχωριζουν αυτοι που δεν χρειαστηκε να το βγαλουν ποτε.
*εντυπωση μου εκανε πως τοσες ωρες μετα απο ολα αυτα δεν βγηκε κανεις να πει 2 κουβεντες