Ρετρό Βλακώδεις διαφημίσεις!

Τώρα το καλοκαίρι μια διαφήμιση μου σπάει τα νεύρα

Capilarine, κάθε απόγευμα ο ΑΝΤ1 το παίζει και μου σπάνε τα νεύρα.

Επίσης τα σπότ του wizz-it από τα Telemarketing
 
asikamin είπε:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ είναι για τα μπάζα....

σερβιέτες με φτερά, λέπια , πούπoυλα, για στρινγκ ,για τζην , για τον παππού - τη γιαγιά (ουπσ scramble).........δεν αντέχονται.

δλδ μια κουκλάρα αρέσει λιγότερο στον (αντρικό) πληθυσμό όταν διαφημίζει σερβιέτες ενώ είναι οκ όταν διαφημίζει ας πούμε αυτοκίνητα?

8)
 
Σωστόν, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι ακόμα και η κουκλάρα έχει προβλήματα "διαθεσιμότητας". :p

EDIT: τώρα που το σκέφτομαι, ας θέσω διπλή υποψηφιότητα: 1) Quote of the Day 2) Ban of the Week. :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Maddog είπε:
Σωστόν, μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι ακόμα και η κουκλάρα έχει προβλήματα "διαθεσιμότητας". :p
EDIT: τώρα που το σκέφτομαι, ας θέσω διπλή υποψηφιότητα: 1) Quote of the Day 2) Ban of the Week. :)
δεν ήξερα ότι ένας άντρας μπορεί και να κοιτάει μια κουκλάρα και να σκέφτεται :eek: πάντα μαθαίνει κανείς ... :D
 
pooky(1) είπε:
Η λέξη κάγκουρας είναι πολύ συνηθισμένη στον Πύργο - Αμαλιάδα - Ζαχαρω και λοιπά συνορεύοντα μέρη.
Κάτι σαν το "μηνάρας" στην Πάτρα (Dominion κάνω λάθος);
...και στην Θεσσαλονίκη επίσης...
 
πλυντηρέξ σε κάθε πλύση με τ' απορυπαντικό

πλυντηρέξ η μόνη λύση για πλυντήριο γερό!

με πολύ (ΜΑ ΠΟΛΫ) 70s-early 80s αισθητική στον ήχο

krios είπε:
εγώ θυμάμαι το: πλυντηρέξ μόνη λύση στο απορυπαντικό

πλυντηρέξ μόνη λύση για πλυντήριο γερό!

μπούρδα κι αυτό ε; :p
 
Οι γελοίες διαφημίσεις θυμάμαι είναι οι εξής :

1) Η διαφήμιση της EUROBANK με το σλόγκαν "Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε ;"

2)Οι διαφημίσεις με τα μαξιλαράκια με Καλογήρου-Σαμιωτάκη

3)Διαφήμηση εορτοδανείου που στην αρχή ο τύπος έχει μικρή γαλοπούλα, μικρό κρασί και μόλις πέρνει το δάνειο γίνονται τεράστια

4)Διαφήμηση μπεσαμέλ με το σλόγκαν "Τώρα τις μαμάδες κρεμάστε τις ψηλά"

5) Παλιά διαφήμηση της Delliga ή της Zeva Soft (χαρτιά κουζίνας , χαρτιά υγείας κ.τλ) με τον Ηλία Λογοθέτη ντυμένο Μέγα Ναπολέοντα να αναρωτιέται τι κρατάει ο Ναπολέων και να βγάζει το Χαρτί υγείας

Από ραδιοφωνικές διαφημίσεις θεωρώ για γέλια όλες του τζαμπο και αυτές με την φορολογική συνείδηση.
 
Αυτος που εκανε το Ναπολεοντα δεν ηταν ο Λογοθετης. Μπύρος λέγεται (νομίζω Χρήστος) :)
 
Επίσης άλλη βλακώδης διαφήμηση είναι αυτή του ΟΜΟ με το σλόγκαν "Έχει βρώμο βάλε ΟΜΟ" καθώς και αυτή με το AZAX OYLTRA με το τραγουδι "το AZAX OYLTRA με ροζ οσμή δεν θέλει ξέβγαλμα ουτέ στιγμή"
 
Νομίζω έχουμε το σήκουελ στη διαφήμιση των φρυγανιών που όλοι τόσο "αγαπήσαμε". Έχει ακούσει κανείς το νέο ραδιοφωνικώ των επίπλων Ένα+Ένα; Είναι πολύ ίδιο σε βλακεία, τόσο που νομίζω ότι είναι από τον ίδιο παραγωγό...
 
Απιστευτο! Οι φρυγανιες ξαναχτυπησαν! Σημερα στο MEGA επαιξε η συγκεκριμενη διαφημιση με τις φρυγανιες και τον τυπο με το απιστευτα γελοιο τραγουδακι...
 
συμφωνώ

Hera είπε:
μου ρχεται εμετός στη κυριολεξία όταν ακούω στο ραδιόφωνο τη διαφήμιση του Φρουλάιτ με τα 17χρονα. Την παίζει συνέχεια ο Ρεντ (δεν ξέρω γι άλλους σταθμούς)

τις ακούτε εδώ http://www.onthego.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=36

εκεί που είναι για το Ραδιόφωνο
Ναι, όντως και εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου. Ειδικά με τον ανανά ακούς και το "γκλουτ γκλουτ" από το πιόμα του Φρουλάιτ. Μόνο το Βέγγο έχω ξανακούσει να πίνει έτσι λαίμαργα στις κωμωδίες του! ;) :)
 
πιάνω τον εαυτό μου να μετράει κάθε μα κάθε φορά τις βλακείες που καταφέρνει να χωρέσει η ''Μινέρβα'' σε μία μόνο διαφήμισή της: αυτή του βού - τυ - ρό ''Χωριό''. 1. δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν να απαντά στην ερώτηση ''τί τρώς'' με ''βούτυρο''!!! 2. δεν έχω καταλάβει γιατί ένας τουρίστας εξ' ορισμού δεν ξέρει τί είναι και πώς φτιάχνεται το αυθεντικό βούτυρο γάλακτος. 3. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η μινέρβα που υποτίθεται ότι πατεντάρει προϊόντα με βάση το ελαιόλαδο, μας δείχνει πώς φτιάχνεται το βούτυρο από γάλα και 4. ελαιος :sealed: με τα βιομηχανικά προϊόντα που τα χτυπάνε γεροντάκια στο χέρι. πάρτε τους τουλάχιστο ένα μίξερ να μήν κουράζονται.
 
Σε αυτα το βιομηχανικα προιοντα, ειναι και ο χυμος "φρεσκοστημενο" οπου στην διαφημιση φαινεται καποιος που διαλεγει πορτοκαλια και τα κοβει απο το δεντρο, μια γιαγια που τα στιβει, και ο (ετοιμος) χυμος στο ποτηρι. Λεει οτι το μονο που χρειαζεται ειναι πορτοκαλια και ενας στιφτης (εννοει τη γιαγια) και τιποτε αλλο.

Φυσικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ σχεση με την αληθεια, οπου τα πορτοκαλια περνανε βιομηχανικη επεξεργρασια, ειναι β' επιλογης μονο για χυμο, αμφιβαλω ανα ειναι και απο Ελλαδα. Δεν τα λεω ετσι, κατι ξερω απο την δουλεια μου.

Και για να ειμαι αντικειμενικος ΟΛΑ τα προιντα που δειχνουν παππουδες, χωρια, γαιδουρακια, μυλους, κατσικακια ελευθερα και γενικα παραδοσιακους τροπους παραγωγης, ειναι ΨΕΜΑ. Δεν μπορει για λογους ασφαλειας να γινει ετσι η παραγωγη, μονο η διαφημιση.

Πλακα-πλακα, πως και δεν εχουν βγει ακομα διαφημισεις ΜΕΣΑ στα video games? δεν μιλαω για κρυμενη διαφημιση, αλλα κανονικη. Δηλαδη ανοιγεις το x-box, βαζεις το παιχνιδι και πριν ξεκινησει "new FIAT EVO" ή ακομα "better image in PANASONIC TV".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είναι κατεψυγμένες παγοκολόνες έτοιμου χυμού που έρχεται από τη Βραζιλία mike; Κάτι τέτοιο ήξερα.

Ότι πιο ξερατοειδές μπορεί να δει κάποιος. Είναι απίστευτο που προσπαθούν να πουλήσουν με τέτοιοες διαφημίσεις. Ή οι .καταναλωτές έγιναν πιο βλάκες..... αλλά στάσου...... γίνεται να γίνουν πιο βλάκες;

Καλά, εδώ και χυμό από σάπιο καρπούζι .... να τους έδινες θα τον έπιναν και θα έριχναν και μια χιπ-χοπιά on the spot......
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ναι, αλλα προσεξε μια λεπτομερεια: το βιομηχανοποιημενο προιον ειναι "καλυτερο" σε πολλους τομεις απο το παροδοσιακο. Ειδικα στα γαλακτοκομικα προιοντα. Αν ηξεραν τα μειωνεκτηματα των παραδοσιακων, δεν θα τα ηθελαν οι καταναλωτες. Και επισης, αν μπορειτε να αποφευγετε τα προιοντα με πολλες μεταποιησεις, αυτα τα επιδορπια γιαουρτιου, smouthies κτλ. Η διαφημιση σχεδον παντα δεν εχει σχεση με την πραγματικη ζωη. Δειτε την διαφημιση coca cola zero με τιτλο "η ζωη οπως επρεπε να ειναι" οπου οι κομαντος σωζουν το νεαρο Δον Ζουαν και την κοπελα με το εσωρουχο-σορτσακι και τον μισο ποπο(!!!) εξω, απο τον πατερα. Αλλα φυσικα αυτο ειναι φαντασια, οπως ΚΑΙ το γεγονος οτι η coca cola δεν παχαινει, οπως προσπαθει να σου περασει η διαφημιση.

Αρα: φαντασια η διαφημιση, φαντασια και το προιον, τιποτα αληθινο.
 
Πλακα-πλακα, πως και δεν εχουν βγει ακομα διαφημισεις ΜΕΣΑ στα video games? δεν μιλαω για κρυμενη διαφημιση, αλλα κανονικη. Δηλαδη ανοιγεις το x-box, βαζεις το παιχνιδι και πριν ξεκινησει "new FIAT EVO" ή ακομα "better image in PANASONIC TV".
Εδω και 25 χρονια γινεται αυτο Mike. Τα μοντελα αυτοκινητων στα παιχνιδια rally ειναι "πληρωμενα" αδρα - οπως και οι ομαδες ποδοσφαιρου/μπασκετ/football και οι αντιστοιχες ομοσπονδιες.

Παντως η αληθεια ειναι οτι βγαινουμε offtopic - το thread αναφερεται σε πραγματικα "βλακωδεις" διαφημισεις και οχι στη "παραπληροφορηση" που ειναι ετσι και αλλιως το ζουμι της διαφημισης.
 
Φιλε paspartoo, εγραψα για "κρυμμενη διαφημιση" που το ξερω οτι υπάρχει.

Αλλα εγω αναρωτηθηκα για κανονικη διαφημιση, δηλαδη πριν ξεκινησει το παιχνιδι να διαφημιζεται κανονικα κατι, οπως στον κινηματογραφο.
 
Mike πάντως, δεν μπορώ να καταλάβω οι εταιρείες παραγωγής χυμών πως μπορούν να πουλάνε με αυτές τις διαφημίσεις.

Θυμάμαι παλιότερα, δεν έπαιζαν τόσο βλακώδεις υλοποιήσεις σε καμία περίπτωση.

Πάντως οι "φυσικοί" χυμοί που μας πασάρουν είναι τίγκα στη φύση τελικά.

Να προσθέσω ακόμα, από καταβολής 80's μέχρι και σήμερα τις ηλίθιες διαφημίσεις των ιδιωτικών ΙΙΕΚ. Σου πασάρουν ότι αν πάρεις το παλιόχαρτο τους θα σε κυνηγάνε οι εργοδότες να σου δώσουν δουλειά!!!!

Άστε παλιότερα τι γινόταν με την αναγραφή της λέξης "κολέγιο" σε κάθε είδους διαφήμιση. Τελείωνες τη ΞYΝΗ και νόμιζες ότι είχες στα χέρια σου πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.......
 
Αχ να βγάλω το απωθημένο μου με την διαφήμιση του AVA?

"Δείξτε τα χέρια σας-δείξτε τα χέρια σας-δέιξτε τα χέρια σας....."

Εγώ πειράζει που τα έδειχνα με ανοικτές παλάμες κάθε φορά που έβλεπα την εν λόγω διαφήμιση? :diablotin:

Για να μην πω για τη διαφήμιση kinder bueno:δεν ξέρω τί λέει η κανονική διαφήμιση μιας και είναι εξ αλλοδαπής αλλά στην ελληνική απόδοση διαλόγων θυμάμαι ότι ο μικρός αδερφός ρωτάει τον μεγάλο "τί είναι αυτό και "είναι kinder και είναι bueno!"....τί είπε ο ανθρωπος!!!! :p .....όχι ότι οι διαφημίσεις με τον Βλάχο είναι καλύτερες :takethat:
 
Πίσω
Μπλουζα