BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 8.289
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ανακάλυψα με τεράστια χαρά ότι το στυλό με τα 4 χρώματα υπάρχει και σήμερα από την Bic -που το έβγαζε και τότε, (αρχές '80, νομίζω, το είχα εγώ, μάλιστα μου το είχαν φέρει δώρο από Γαλλία ή Βέλγιο). Πρόσφατα, λοιπόν, το βρήκα και το ξανά αγόρασα από το Imaginarium, σε ελαφρώς μικρότερο από κανονικό μέγεθος και σε δύο παραλλαγές, μία με τα "βασικά" χρώματα μαύρο, μπλε, πράσινο, κόκκινο και μία με πιο παλ χρώματα, γαλάζιο, ροζ, μωβ, βεραμάν (δεν το έχω τώρα να επιβεβαιώσω, νομίζω ότι αυτά είναι όμως). Επίσης, τα έφερε περίπου τον Σεπτέμβριο το Lidl σε κανονικό μέγεθος και ελαφρώς μεταλιζέ απόχρωση εξωτερικά, με τα 4 "βασικά" χρώματα γραφής. Εννοείται αγόρασα και από αυτά ένα!BETTY BOOP είπε:Το στυλό με τα πολλά μελάνια σε διάφορα χρώματα το είχα σε...λεπτότερη έκδοση με χρώματα μπλε, κόκκινο, πράσινο, μαύρο. Τα μεγαλύτερα στυλό με περισσότερα χρώματα δεν με βόλευαν στο γράψιμο. Επίσης υπήρχαν γόμες σε θήκη με καπάκι, η θήκη στη μία πλευρά είχε και ένα σφραγιδάκι.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τα στρουμφακια το είχα!!!BETTY BOOP είπε:
Ως προς το ονομα, σιγουρα....BETTY BOOP είπε:κολλα uhu stick 'n fun με δωρο γομα
ειναι ρετρο;