Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
"Ρούχα όμορφα πλυμένα με Γουλάιτ!"stakovios είπε:Το Γουλάιτ, που έλεγε "Για τα μάλλινα, Γουλάιτ".
"Πλυντηρέξ, σε κάθε πλύση με τ'απορρυπαντικό,Λορένα είπε:Και θυμιστε μου (η ειναι της φαντασιας μου?), υπηρχε καθαριστικο : πλυντηρεξ?
Και φυσικα μην ξεχναμε και τα παλαιοτερα καθαριστικα : πρασινο σαπουνι και αλυσιβα (απορω πως πλεναν παντως με αλυσιβα. Εκανε αφρο? )
πρέπει να ήταν το Persil για πλύσιμο στο χέρι.Με τη μαμά και το γιο που έπαιζε μπάσκετ. - Μαμά, πού είναι η φανέλα του μπάσκετ?
- Είναι άπλυτη. Αύριο θα βάλω πλυντήριο.
- Βρε μαμά, σήμερα είναι ο μεγάλος αγώνας!
- Σήμερα? Τέτοια ώρα τι μπορείς να κάνεις?
Η πλάκα είναι ότι αυτό που δεν θυμάμαι είναι το απορρυπαντικό που διαφήμιζε!!!
είχε κυκλοφορήσει και σε κασσέτα, με 2 συσκευασίες πουρλάν, στα μέσα της δεκαετίας του 90Dark_kronos είπε:Θυμαμε μικρος ειχα μια κασσετα (ηχου) διαφημιστικη του πουρλαν... Ητανε η ιστορια του "μικρου Δημητρη" που φορουσε συχενια το πουλοβερ του μπαμπα, και ελεγε συνεχια "Η μαμα το πλενει, με Πουρλαν"...Αχ, να μπορουσα να το βρω σε mp3, στο youtube... κατι!
Θυμάμαι λίγο το τραγούδι, που ήταν ο Πολυχρονιάδης, ο τραγουδιστής που είχε τραγουδήσει το 1990 το "Μαργαρίτα" - έντονο λάτιν τραγούδι. Έλεγα μέσα μου "μα είναι δυνατόν τόσο μικρό παιδάκι να έχει τέτοια μπάσα αγριοφωνάρα?".Hera είπε:πρέπει να ήταν το Persil για πλύσιμο στο χέρι.
είχε κυκλοφορήσει και σε κασσέτα, με 2 συσκευασίες πουρλάν, στα μέσα της δεκαετίας του 90
Persil Express, ονομαζόταν και έλεγε΅"Η βρόμικη αυτή φανέλα,... κοιτάξτε πόσο τέλεια καθάρισε!".Hera είπε:πρέπει να ήταν το Persil για πλύσιμο στο χέρι.